Fully Dressed Opiniões 197

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al verschillende keren besteld. Ook al gaatjes laten schieten. Bij mijn laatste bestelling had ik iets verkeerd aangeklikt ( afhalen ipv verzenden) en dat werd zonder pardon recht gezet met steed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

What's not to like? Mooie, tijdloze en unieke oorbelletjes (want ze heeft ook een eigen collectie!) die je naar hartenlust kan combineren. Geen Shein, Temu of andere Chinese toestanden, maar kwalite... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Net extra oorgaatjes gaan laten prikken. Ben echt een bangerik op het gebied van naalden maar claudia heeft mij heel goed geholpen!! Ben echt superblij, het viel gelukkig reuze goed mee. Zeker een aan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda

Bij Fully Dressed vind je de leukste oorbellen om unieke earparties te creëren. Kwalitatief, betaalbaar en met zorg verpakt. Bij Fully Dressed koop je niet gewoon oorbellen, je koopt een boost voor je zelfvertrouwen, want stralen zul je. En onthoud: 'You're never Fully Dressed without the right accessories'.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

197 opiniões

toppertje!

Naast haar unieke producten ook nog eens topservice: afhaling gemist en dan gratis opgestuurd gekregen. Extra cadeautje en prachtig ingepakt!

13 de fevereiro de 2024

Super!

Super service!
Nog heel last minute een cadeautje kunnen ophalen! En wat was ze blij met de mooie oorbellen!
Je bent een topper Claudia!🥰

31 de dezembro de 2023

Super

Mooie cadeautjes ontvangen
Snelle service, reageert onmiddellijk op berichten

12 de dezembro de 2023

Extra oorgaatje

Ik ben zo blij met mijn nieuw oorgaatje. Het vertrouwen is er volledig en ik kom sowieso nog eens terug voor een extra gaatje! Bedankt voor de goede en duidelijke informatie omtrent de verzorging en het product dat je meegaf. Ik was bang voor een ontstekingsreactie maar ik heb totaal geen pijn ervaren. Ik ben meer dan content! 😊

7 de novembro de 2023

3de gaatje in oor

Voor mijn derde gaatje bij haar laten schieten en heel goeie begeleiding gehad. Zeer hygiënisch en goeie naservice (op aanraden een product gekocht 2-in-1 voor piercings). Amper last gehad van dit gaatje! Terwijl ik voor mijn 2de gaatje in mijn oor naar een juwelier was geweest maar heb ik tot een jaar later hinder gehad hiervan. Achterhaald advies gekregen en minder goed ontsmettingsmiddel. Ik zou dus zeker terug naar Fully Dressed gaan.

7 de novembro de 2023

Only love for ‘Fully Dressed’

Wij zijn supervriendelijk ontvangen, en na zeer goed geïnformeerd te zijn, hebben wij onze oorgaatjes laten bijschieten. Claudia heeft dat met de nodige zorg en perfectie gedaan. Ze heeft ook een prachtige collectie tentoongesteld… ideaal om jezelf eens te verwennen met een nieuw accessoire of om kado te geven.
Kortom… een echte aanrader!

30 de outubro de 2023

Super tevreden

Ik heb 3 weken geleden 2 gaatjes laten bijzetten. Dit is super goed meegevallen dat ik binnenkort een nieuwe afspraak ga maken. Heel lieve dame en ze neemt echt haar tijd, legt alles goed uit. Allen erheen zou ik zeggen 🤗

12 de setembro de 2023

Super tevreden

Super tevreden! Het is kei mooi en correct geschoten, en nog nooit voorgehad maar vanaf dag 1 kon ik erop liggen en niks pijn! Ook heel snel genezen! Ik ben nu al aan een volgend gaatje aan het denken!

12 de setembro de 2023

Top!

In eerste instantie ‘op de wilden boef’ naar een evenementje gereden om ne keer zot te doen en nog een oorgaatje bij te laten schieten. Wat een TOP ervaring, fijne begroeting , fijne begeleiding bij keuze en wauuwww wat een prachtige collectie!

9 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Prachtig

Prachtige, kleurrijke oorbellen en armbandje. Geweldig lief kaartje, mooi ingepakt en een snelle bezorging. Ik ben altijd super blij met het pakketje 💚

11 de agosto de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.