Fyfaen Clothing Opiniões 26

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fyfaen så bra. Fantastisk kvalitet. Kjapp levering og upåklagelig service! Like fornøyd hver gang :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altså fyfaen, bedre sokker får du ikke og t-skjortene er så tjukke og gode! Sykt rask levering, alt er 10/10. Ekke en dritt å klage på her! 🖤

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kvalitet på sokker og t-skjorte. Kort leveringstid. Generelt et kult merke med gode arbeidere og gode representanter for bedriften.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Et nytt norsk Brand som er skapt og utviklet for å skille seg ut med sin relaterbare og gjenkjennelige logo. Samtidig er det høyt fokus på å levere kolleksjoner som skiller seg ut for sin særegenhet, passform og sin gode stoffkvalitet.

Informações de contacto

1 estrela

Fyfaen så bra

17 de março de 2026

Resposta da Fyfaen Clothing

Takker ydmykt for gode tilbakemeldinger, vi digger faste kunder som kommer tilbake:-)

Bra sokker

Bra sokker, god og rask service !

7 de dezembro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Takk for god tilbakemelding - God kundeservice er svært viktig for oss

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kjøpt 1 av alle produktene di har…

Har kjøpt 1 av alle produktene di har og kommer til å fortsette med det. Så bare å komme med mere.

17 de fevereiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for tilliten - Gleder oss at du er så fornøyd med brandet vårt:-) Fortsett med det så kommer det mer

Ille bra

Fy f@en, ille bra service! Og ikke minst tidenes raskeste levering.

10 de maio de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for tilliten:-)

Jajaja!

Fete klær, fete folk. God kvalitet.
Fyyyy f@en…!

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Herlig med så mye fornøyde kunder, takk for tilliten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og god kvalitet

Rask levering og god kvalitet. T-skjortene passer perfekt hvis du er glad i mat, som meg!

19 de julho de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Takk for hyggelig anmeldelse - Det er viktig å sette pris på god mat:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god kvalitet og passform!

Meget god kvalitet og passform for oss litt småkorpulente.
Enestående kundeservice og upåklagelig leveringstid!

15 de janeiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for en god anmeldelse - Godt å se at vi har levert på alle punkter som er vårt mål:)

Altså fyfaen å bra!

1 de janeiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Enig med deg - Takk for handelen og en fin tilbakemelding:-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte verdens beste tennissokker her

Kjøpte verdens beste tennissokker her, stilige og gode å ha på! Ikke for tykke, ikke for tynne. Kjapp levering og utrolig god service!

16 de outubro de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Vi har fått flere tilbakemeldinger på at sokkene er blitt en favoritt i klesskapet nettopp for det du nevner - Tusen takk for gode ord.

Lynrask levering

Lynrask levering, i postkassen innen 12 timer. God kvalitet, tykt stoff.

18 de dezembro de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for tilbakemelding - Godt å høre at vi leverer og innfrir på de viktigste punktene.

10/10 bedrift

Bra kvalitet på sokker og t-skjorte.
Kort leveringstid.
Generelt et kult merke med gode arbeidere og gode representanter for bedriften.

13 de janeiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for gode ord - Fint å se at kundene syns vi levere på de viktige tingene, takknemlig:-)

Kvaliteten på klærne

Kvaliteten på klærne, kundeservicen og leveringen

12 de dezembro de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for gode ord - Det settes pris på at kunden er fornøyd.

Livreddende fit

Konge design, digg stoff og fantastisk passform. Rask levering, ikke noe tull.

9 de novembro de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Så bra at vi kunne bidra med noe livredding i ditt tilfelle;) Tusen takk for gode ord.

Digge t-skjorter

Digge t-skjorter! 😮‍💨 Knallbra kvalitet og passform. 👌🏼

13 de janeiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Så bra du er fornøyd med produktet - Takk for handelen

Super service

Super service, god kvalitet og rask levering 🤩

10 de janeiro de 2025

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for god omtale - Godt å se at du er fornøyd med produktet

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynrask levering! Tjukt og deilig stoff

Kjøpt sokker og t-shirts i flere omganger. Skikkelig tjukt og deilig stoff. God kvalitet og lynrask levering!

30 de outubro de 2024

Resposta da Fyfaen Clothing

Tusen takk for gode ord - Fint å se at du er fornøyd med både leveringstid og kvaliteten på produktene våre.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais