Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra US... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lång leveranstid. Mycket knep och knåp att få den att överhuvudtaget sitta på plats,lysdiodskenan sitter inte fast sugkopparna lossnar från skylten,men annars fint sken.

Classificada 3 em 5 estrelas

I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vänliga kundkontaktbehandling jag fick. Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Lever... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bugigangas
  2. Loja de brinquedos para crianças

Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

205 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

När väl paketet kom efter flera veckors…

När väl paketet kom efter flera veckors orolig väntan eftersom det var en efterlängtad julklapp till vårt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte skulle hinna komma.

Hade kontakt med mycket trevlig och tydlig person på er kundtjänst och allt löste sig ju till slut.

God fortsättning hälsar mormor Gunnel🌟

26 de dezembro de 2021

Resposta da fynd24.se

Kul och höra att det ordna sig i slutändan.

/Ha en fortsatt fin jul och gott nytt år! 😊👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde 17 nov (räknat med att det…

Beställde 17 nov (räknat med att det skulle vara i god tid till att få den till julafton) har fortfarande inte mottagit någon vara har dessutom fått betala för den.

25 de dezembro de 2021

Hej Martina

Beklagar detta. Vi har skickat dig en uppdatering via mejl gällande din leverans.

/Ha en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkt kommer från Kina men super kundsupport

Varan var en kopia från Kina och det fick jag veta efter jag beställde och det är ok men det skulle stå i produkt beskrivning tycker jag tillsammans med att det kan ta men än 1 månad att levereras. Annars kundtjänst har varit suverän hela vägen från beställning till spårning och svarade till alla mina frågor när som helst från sen kväll till helg! Jag är jätte nöjd

16 de dezembro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, kul att du blev nöjd med vill bara tillägga att våran utbud är licenserade genom olika internationella avtal leverantörerna har med tillverkaren.

/Ha en fin dag!😊👍

Alla rakblad var slöa när vi fick dem

Alla rakblad var slöa när vi fick dem
Fast vi använder rakhyvel som ingår i serien

14 de dezembro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, tyvärr har vi skrivit på hemsidan att rakbladen är endast kompatibel med serien. Ha en fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en gång. INTE MER! Rakblad 24 är slö!

Beställde en gång Rakblad 24. Bara en gång! Aldrig mer! Rakblad är HELT SLÖ ! Rekommenderar INTE !
jag vill få tillbaka mina pengar! De rakblad är inte öppnade, bara en förpackning på 4styck/blad
Köp INTE
Beställ INTE
mvh
DAVKAZ

29 de outubro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, tyvärr har vi skrivit i produktinformationen att rakbladen är endast kompatibel med serien. Ha en fin helg!

Butiken säljer falska Pokemonkort

Butiken säljer falska Pokemonkort, dvs. kopior från Kina. Undvik!

27 de outubro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, beklagar att du blev missnöjd men produkterna är licenserade av Taka Tomy som är ett japansk leksaksföretag. Varan kan returneras om de ej längre önskas så kan vi göra ett återköp. Ha en fin dag!

Säljer piratkopior direkt från Kina

Jag var naiv nog att försöka köpa en leksak till min son på fynd24. Efter en och en halv månad tyckte dom jag skulle betala en tullavgift som de aldrig informerat om inför köpet. (dom betalade den sen själva när jag vägrade)

När vi sen fick hem paketet kom det direkt från en adress i Kina och innehöll leksakerna i totalt omärkta plastförpackningar och sen inget mer innehåll. Det fanns ingen logga från någon tillverkare, ingen märkning eller info över huvud taget. Det är med största sannolikhet samma typ av piratkopior som kan köpas på ställen som wish för några kronor, och det försöker fynd24 ta 400 kr för. Man får dessutom inte sälja leksaker i EU som inte är CE-märkta, dessa var inte märkta på något sätt.

2021-02-04:
På paketet vi fick och i de spårningsverktyg för paketets väg till oss som ni gett oss var det väldigt tydligt att paketet kom direkt från Kina hem till oss. Det finns inga spår av att det skulle ha varit på ett lager i Nederländerna däremellan. Jag förstår inte ens varför fynd24 ljuger om detta. Det verkliga problemet är ju att de säljer kopior av oklar kvalité och okänt ursprung.

27 de janeiro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, beklagar att du blev missnöjd men stämmer inte att våra produkter skickas direkt från Kina. Vårt lager ligger i nederländerna som vi importerar till från olika delar av världen (däribland Kina) och därav skickar det vidare till våra kunder. I våran köpvillkor som du kan läsa på vårt hemsida står det att en extra tullavgift kan tillkomma. Våran kunder kan alltid returerna om du är missnöjda med sin order och få full ersättning för detta (vilket du fick göra).

Classificada 3 em 5 estrelas

I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett…

Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Leveranstiden har precis gått men detta beror på tullbehandlingar som inte var tydliga vid beställning. Fynd24 kommer att åtgärda detta.

19 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän kundtjänst

Snabba svar från kundtjänst, hjälpsamma och till tillmötesgående. Leveranstiden var någon månad, men inom ramen för vad som stod i beskrivningen. Tullavgift tillkom, vilket inte framkom så tydligt i beskrivningen.

6 de janeiro de 2021

Rätt så värdelöst

Rätt så värdelöst: superlånga leveranstider, och tullavgift eftersom det skickas direkt från Kina.

1 de janeiro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, tillkommer ej längre tullavgifter.

Mvh Fynd24

Kommer inte beställa från Fynd24 igen

La en beställning och fick i orderbekräftelsen veta att det var 2-28 dagars leveranstid men att pga rådande pandemi kunde leveranstiden vara ytterligare längre och de skrev att det handlade om 4-6 veckor. Efter 6 veckor hade fortfarande inte paketet anlänt. Supertråkigt då det nu kom försent till det jag skulle ha paketet till.
Obs! Tullavgift tillkommer

1 de janeiro de 2021

Resposta da fynd24.se

Hej, tillkommer ej längre tullavgifter.

/Allt gott

Mvh Fynd24

Varning för tullavgift

I köpvillkoren står att kunden ansvarar för extra tullavgift som kan tillkomma. Detta gick jag inte in och läste och tvingas nu betala 30%mer för produkten jag beställt. Känns väldigt tråkigt efter så lång väntan (8 veckor) på försändelsen.

31 de dezembro de 2020

Varning! Handla ej av Fynd24

Obs! Tillägg efter svar av Fynd24. Fynd24 är åter inte ärliga. Kunden fick behålla sin vara? Jag har fortfarande inte fått min vara, inne på 37 dagen av väntan!
Varning! Handla inte av Fynd24! Levererar inte beställda varor. Kundtjänst ljuger vid upprepade tillfällen och är så fruktansvärt oprofessionella. De vägrar ta ansvar och de behandlar kunderna som mindre vetande!! Vägrade häva köpet ända tills jag hänvisade till Konsumentverket.

29 de dezembro de 2020

Resposta da fynd24.se

Kunden fick behålla sin beställning samtidigt som vi utfärdade en full återbetalning.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.