Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for jer! I er redningsplanken, når Brugsens udvalg af økokød er sørgeligt smalt. Høj kvalitet, stort udvalg, ordentlig dyrevelfærd og rimelige priser i forhold til disse kvaliteter. Konvention... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaardmester har et godt og bredt udvalg af økologiske varer i god kvalitet. Der er stor fleksibilitet på levering, ligesom man kan lægge tillægsordrer på forudbestillinger, f.eks. op til jul, hvor flæ... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de comida natural
  5. Quinta biológica
  6. Supermercado

Escrito pela empresa

Gaardmester er en familieejet forretning i hjertet af Sønderjylland, hvor kærligheden til økologi, dyrevelfærd og ordentlig kvalitet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi samarbejder tæt med dygtige producenter og landmænd, der passer på både dyr, jord og mennesker – og som deler vores værdier om ærlig mad og godt håndværk. I shoppen finder du mere end 700 økologiske varenumre – fra kød, fjerkræ og fisk til frugt, grønt og kolonial – nøje udvalgt med fokus på smag, kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Vi sender økologiske herligheder til hele Danmark og leverer direkte til din dør op til 4 gange om ugen, så det er nemt at vælge ordentlig mad i hverdagen 💚

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg i økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd❣️

Skønt at finde et sted ikke bare med økologi, men hvor bæredygtighed og dyrevelfærd også prioriteres. F.eks. gårdslagtning👌❣️ Vi vil gerne en gang imellem have en frikadelle eller en flæskesteg, men grise er fantastiske kloge dyr, der kan kommunikere, og derfor vil vi IKKE spise grise, der ikke har haft et godt liv eller har været transporteret og under kummerlige forhold. Hos gaardmester finder vi - som det eneste sted svinekød, som vi gerne vil spise. Og så har de også fisk, hvor der tænkes på klima og bæredygtighed. Kyllingerne - jamen de er jo også gode både en hel kylling og i alle udskæringer. Ja udbuddet er stort, og jeg håber, at Gaardmester i deres vækst bevarer fokus og troværdighed på deres Vision👌
Endelig har jeg kun oplevet god levering, og jeg har endda også en gang været nødt til at ringe og bede om at få udskudt min levering til en anden dag! Det var ingen problem👌 God service - god service!
Tak for jer❣️
Kh Erhvervspsykolog Susanne Willumsen og mine 3 børnebørn Vester, Ida-Emilie og Lily-Marie

24 de março de 2026

Fantastiske varer

Fantastiske varer, høj kvalitet på alt, spiser det hele med god samvittighed, ikke mindst nu de her græs æg, har aldrig smagt så skønne æg, sikke store mørke gule blommer :-)

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gaardmester er den bedste økologiske…

Gaardmester er den bedste økologiske online leverandør! Min baby elsker deres babymad på klemmeposer, og jeg elsker at jeg kan give min baby sund, rene økologiske råvarer på farten uden at skulle bøvle med at lave det selv. Kæmpe anbefaling :)

4 de abril de 2026

Jeg er så tilfreds

Jeg er så tilfreds. I har dejlige friske varer,da i lavede en fejl og sendte det forkerte,sendte i straks det rigtige gratis. Især er vi vilde med jeres øko appelsiner og svær til flæskesvær

24 de março de 2026

Tak for jer!

Tak for jer!
Konventionelt kød er bare for billigt, fordi avlerne slipper for miljøomkostningerne.
Hilsen Jan Thøgersen

30 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Da min gamle øko leverandør her på…

Da min gamle øko leverandør her på Sjælland valgte at stoppe. Så var gode råd dyre, indtil jeg opdagede jer :) ingen problemer med hverken levering eller information. Jeg er super tilfreds. Det bedste er dog at jeg kan vælge hvor store udskæringer skal være. Vi er gået fra 5-3 her i husstanden og det kan virkelig mærkes på indtaget af mad. Tak til jer:)

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop modtaget en ny levering…

Vi har netop modtaget en ny levering kød fra Gårdmester - og vi glæder os. Det er let at bestille, muligt at følge transporten og ikke mindst er kødet super lækkert og kan spises med god samvittighed med tanke på dyr og miljø 💚

25 de março de 2026

Hurra for gårdmester

Som lille producent af økologiske måltider, bøffer og deller har det selvfølgelig stor betydning, at der findes netbutikker som Gårdmester der er med til at sikre et afsætningsgrundlag for små producenter af økologiske kvalitetsprodukter - hurra for dem.

13 de março de 2026

Kan varmt anbefales!

Jeg har nu igennem 5-6 år brugt Gårdmester til at handle kød + div. Altid god økologisk kvalitet og er man i tvivl, kan man altid ringe og få god service.
Jeg støtter gerne op om gode folk…..
Kan varmt anbefales!

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt er bare som det skal være

Vi er glade for at handle med Gaardmester. Vi støtter gerne en lille virksomhed med økologisk kød. Vi køber kylling, hovedsaligt, og alt har bare været i denne skønneste orden 🌸

5 de fevereiro de 2026

Produkter fra øverste hylde

Hvis du gerne vil have noget af det allerbedste kød, der kan opdrives i DK (jeg er Carnivore, så kan ikke anmelde de andre produkter ) og samtidig hurtig levering og super god og hurtig kundeservice, så får du det hele her. Man mærker, det er passionerede mennesker der står bag, der har nøje udvalgte varer fra øverste hylde, fordi de prioriterer bæredygtighed, miljø og ikke mindst dyrevelfærd frem for bare profit. Stor anbefaling herfra.

24 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais