Leia as opiniões dos outros
Om heel duidelijk te zijn, deze review gaat niet over één bepaalde winkel, maar over Gaborschoenen. Mijn vrouw koopt overal waar ze Gabor schoenen ziet en bewaard meestal geen bonnen. Nu heeft ze e... Ver mais
In de Gabor winkel heb ik laatst een paar mat zwarte schoenen met een bescheiden hakje gekocht voor mijn baan als stewardess. Deze schoenen gaan lang mee en zijn makkelijk te onderhouden. De kwalit... Ver mais
Informações sobre a empresa
Gabor schoenen koop je online bij gaborstore.nl. Je vindt bij ons het meest uitgebreide assortiment schoenen van Gabor, zowel in de kleine als de grote maten van maat 35 tot maat 44. Bekijk de Gabor ballerina’s, instappers, veterschoenen en sneakers. Blader door de pumps, enkellaarsjes en laarzen van Gabor, net als de tassen en onderhoudsproducten.
Informações de contacto
Zuid- willemsvaart 229, 5211SH, 's Hertogenbosch, Holanda
- 31 88 - 020 41 61
- klantenservice@gaborstore.nl
- gaborstore.nl
Top kwaliteit
Drie paar schoenen besteld in de afgelopen maanden. Top kwaliteit, snel geleverd in prima verpakking.
Top schoenen en TOP klantenservice!
Door een fout van mijzelf ging er iets enorm mis met een retourzending. Dit werd super adequaat en enorm snel opgelost door Gaborstore. Ik werd gebeld en per mail bleef de klantenservice mij op de hoogte houden. Ik ben al jaren enorm fan van Gabor schoenen, ik draag alleen maar dit merk. Echter ben ik nu nog meer fan van de Gaborstore geworden door deze geweldige ondersteuning. Tien met een griffel!
Vorige maand schoenen gekocht
Vorige maand schoenen gekocht. Schoenen zitten goed. Alleen had ik wel een aantal issues. Die zijn inmiddels netjes opgelost
Geen leren binnenschoen meer
Ze zitten nog steeds lekker, enkel hebben ze geeneen model meer dat van binnen volledig leer is. Ze zijn en veeel duurder geworden en ook nog eens van mindere kwaliteit. Jammer ik ga hierdoor over naar een ander merk. Kocht altijd Gabor.

Resposta da Gaborstore
In eerste instantie dacht ik te maken…
In eerste instantie dacht ik te maken te hebben met 1 ster.
Probleem was de retournering.
Maar eerlijk is eerlijk.
Ik werd zeer fijn geholpen met het retour sturen.
Er is telefonisch contact met mij opgenomen en ik kreeg een mail met alsnog het retour formulier.
Geld is gelijk overgemaakt.
Top service
Gabor reageert zeer professioneel, behulpzaam en adequaat
Gabor reageert heel professioneel in haar mailing en is zeer klantvriendelijk. Na een klacht over mijn bestelling en mijn vraag hoe ik mijn bestelling terug kon sturen omdat ik geen printer heb, heeft Gabor mij een printlabel toegestuurd. Deze had ik de volgende dag al in huis zodat ik de bestelling meteen terug kon sturen.
De dag erna kwam ik erachter dat ik mijn steunzolen in de schoenen had laten zitten. Opnieuw werd er heel vriendelijk gereageerd en zeer adequaat gehandeld op mijn nieuwe hulpvraag.
Binnen een werkdag kreeg ik bericht dat ze waren gevonden en werden ze kosteloos naar mij teruggestuurd.
Schoenen vallen groot
Goede service maar helaas schoenen te groot
Hoe krijg ik een retourlabel en kan ik retourneren??
Ik wil graag 2 paar schoenen retourneren, maar ik heb geen retourlabel ontvangen.
Je moet via de site inloggen, maar ze sturen een code naar je email om eerst in te voeren.
Ik ontvang deze mails niet.
Ik heb 3x gebeld. Klantenservice verbreekt zelf de verbinding omdat ze het druk hebben. De andere 2 keren waren er nog 3 wachtenden voor mij en werd daarna het bandje gestopt. Ik heb niemand gesproken.
Ik kan zo niks retourneren.

Resposta da Gaborstore
Goede service, mijn bestelling was snel geleverd! Super blij met mijn nieuwe Gabors :)
Altijd goede service bij deze webshop…
Altijd goede service bij deze webshop en een ruim aanbod, aanrader!
Altijd blij met de aankoop
Blij met mijn sneakers, instappers en laarzen van GaborStore.
Goede snelle service!
Ik had sneakers gekocht. Na korte tijd begonnen deze te kraken. Contact opgenomen met de klantenservice (aangezien wij schoenen in een andere stad hadden gekocht, en wij in onze stad geen winkel hebben).
Het contract ging snel en netjes. Ik ben naar den Bosch gegaan. Daar kon ik nieuwe uitzoeken. Wel jammer dat ze ze deze niet meer hadden. Maar werd goed en vriendelijk geholpen!
Webshop is top, merk Gabor heeft productie-issues
Jammer dat er van de slechte reviews hier een heleboel niet over deze webshop lijken te gaan.
Mijn eigen ervaringen met de webshop gaborstore.nl zijn prima. Goede levering, goede communicatie, ook met de klantenservice die ik had gebeld omdat ik een mail had gemist.
Wel herken ik de klacht dat het merk Gabor slechte lijm gebruikt voor de zolen. Ook had ik de ervaring dat bij het opnieuw bestellen van mijn favoriete sandalen (die ik in een winkel kocht) de maat ineens niet bleek te kloppen. Exact dezelfde maat Gaborsandalen (heb ze naast elkaar gehouden) hebben beide een andere maat op de zool staan.
Webshop gaborstore.nl is dus als webshop in orde, maar het schoenenmerk Gabor heeft wel wat issues met de productie.
Verschillende Gaborwinkels deze is goed
Ik heb mijn schoenen besteld bij GaborStore in Nederland. Ik koop hier altijd mijn schoenen. Heb geen goede ervaringen met de site van Gabor Duitsland of GaborShoes zelf, daar zit nogal verschil in. Er zijn meerdere sites waar ze Gabor verkopen. Met de site uit Duitsland is het moeilijk communiceren als je iets wil vragen. Met GaborStore niet dat is denk ik een ander bedrijf wat ook Gabor verkoopt. Koop gewoon daar dan ben je van een hoop gezeur af is mijn ervaring.
Ik las horrorverhalen, maar ervaar een sprookje
Ik las allemaal horrorverhalen maar mijn schoenen zijn in een prachtig chique doos netjes geleverd na 5 dagen. Vanuit Duitsland, dus het is normaal dat het langer duurt dan we gewend zijn (een dag of 2-3). Super!
Waardeloze service
Het bestellen van de schoenen ging goed, met wat vertraging werden deze geleverd. Echter nu ik een probleem heb met de schoenen geeft Gabor elke keer niet thuis en word ik van het kastje naar de muur verwezen. Proberen net zo lang uit te stellen je te helpen todat de garantie termijn verstreken is en ze kunnen zeggen. Sorry, geen garantie meer. Wij helpen u niet. Zoek het zelf maar uit.
Voor een paar schoenen van ruim 150 euro mag je toch verwachten dat ze langer dan 3 maanden naar behoren mee gaan.
De dikke zool van de sneakers die ik…
De dikke zool van de sneakers die ik had waren binnen korte tijd helemaal doormidden gescheurd zodat je de binnen zool zag zitten. Voor mij geen gabor meer
Verpulveren zolen
De schoenen van Gabor zitten altijd heerlijk, of je nu laarsjes of pumps hebt, perfect. Maar helaas hebben ze nu voor mij afgedaan. Ik heb een aantal paar korte en langere laarzen 2e hands gekocht. Nette schoen, niks mis mee. Maar als je ze 1 keer gedragen hebt gaat de zool verpulveren, breekt gewoon in duizenden stukjes!! En ook de schoenen die ik zelf in de winkel heb gekocht, ook daar verpulveren de zolen van, na een tijdje! Maar dat schijnt dus normaal te zijn, volgens Gabor, dat gebeurd altijd zeggen zij zelf!! Nou, sorry hoor maar ik heb veel schoenen van andere merken die al heel oud zijn, maar daar is niks mis mee! Echt belachelijk dat ze daar niks aan veranderen, ze houden zo geen klanten meer over!
Voor mij nooit geen GABOR meer!
De schoenen eerst binnen uit geprobeerd. Met en zonder sokjes om de schoen enigszins uit te lopen in de breedte. Heel sporadisch de schoen op straat aan gehad. Wat schets mijn verbazing, de zool is al op sommige plekken versleten!!!!
Voor mij nooit meer GABOR
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.