Gadens Stemmer Opiniões

1953
TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dagens tur med Catja på Vesterbro i København var en god og tankevækkende oplevelse. Catja er en rigtig god formidler, som fortalte hendes hårde historie. Hun svarede ærligt på de mange nærgående... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er selv 17 år så jeg har ikke altid tålmodigheden til sådan nogen rundvisninger i byen. Men det her holdt mig fanget gennem hele turen. Han har haft et meget vildt liv som virkelig gøre indtryk på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i dag på byvandring med Gadens Stemmer, hvor Jan fortalte sin livshistorie. At høre om, hvordan han som barn levede et liv på gaden som trækkerdreng med alkohol og stoffer...og alligev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi gik en tur på Vesterbro med Catja, der fortalte en barsk historie om et liv med grænseløst misbrug. Hun fortalte indlevende og åbent, og det gjorde os både klogere og bevægede. Gadens Stemmer er så... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(1953)

733 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Martins måde at formidle på samt hans mindset omkring hans liv

En hel fantastisk rundtur med Martin P. (Sydhavnen)

Som fortæller om sin opvækst misbrug kriminelle fortid, på en humoristisk måde og et smil på læberne.

Jeg er helt forundret over at trods de kort Martin har haft at spille med samt hans modgang. Har en positiv og energisk energi til at fortælle om sin historie.

Martins vision om at kunne hjælpe børn og unge ved hjælp af hans historie finder jeg meget fascinerende.

Tusind tak for din fortælling Martin, det har givet stof til eftertanke

Jonas SOSU ZBC Køge

19 de maio de 2026

Virker som en god mand

Jeg synes at den måde han forklar tingene er mega gode og du virker som en med god fyr som efter dit liv er blevet ændret er en som man trygt kan være sammen med du er en rolig mand forsæt det gode arbejde og held og Lykke i fremtiden

MVH ham den højre lyshåret

19 de maio de 2026

Inspiration fra Odense!

Fuldstændig inspirerende! Har været så heldig, at høre Kasper’s historie, både med det gode og det onde. Hvilken fortælling, og hvis andre ser sig selv strande i Odense, så brug 1,5 time på den tur her sammen med ham! I vil ikke fortryde det

14 de maio de 2026

Christines fortælling

En helt igennem fantastisk oplevelse i går hvor vi lyttede til Christines tunge og svære fortælling om en barndom hvor ingen så den lille pige og de svære opvækst vilkår som var hendes virkelighed. Tak fordi vi måtte lytte med.

16 de maio de 2026

Kasper, Odense

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Kasper. Han var utrolig ærlig, åben og reflekteret omkring sin diagnose, sine personlige oplevelser og sit tidligere hashmisbrug. Det gjorde stort indtryk at høre hans historie fortalt så autentisk og nuanceret.

Det var tydeligt, at han ønskede at skabe forståelse og give andre indsigt i de udfordringer, han har været igennem. Hans måde at formidle på var både lærerig, spændende og meget menneskelig.

Jeg lavede efterfølgende også et personligt interview med Kasper til brug i min eksamen, og det gav mig virkelig værdifuld indsigt og perspektiv. Jeg kan klart anbefale et møde eller en tur med Kasper til andre, der ønsker større forståelse for psykisk sårbarhed, misbrug og menneskelige livshistorier.

29 de abril de 2026

Der findes mirakler 💫

Vores familie (15-49 år) havde en intens og nærværende gadevandring med Phillip. En fortælling om et liv som på mange måde kunne være dit og mit, men som alligevel endte med misbrug, kriminalitet og prostitution. Vi var alle berørte og tog der fra med en lektie som vi ikke kunne have læst os til. Phillip har sat et vigtigt spor i vores teenageres liv, som jeg håber de vil huske tilbage på når de en dag selv står i en situation hvor et “nej tak” kan blive afgørende for det videre liv🙏
Philip du er et mirakel💫

15 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var et hold pædagogiske assistenter…

Vi var et hold pædagogiske assistenter på studietur til København. Onsdag d. 6.5.26 var vi på tur med Gokmen omkring Vesterbro. En rigtig god tur hvor Gokmen fik fortalt om sit liv. Alle var enige om at Gokmen var en fighter og fik formidlet i sin fortælling på en måde så alle havde billeder i sit hovede og dermed en større forståelse af hans liv. Stor anbefaling fra os

6 de maio de 2026

Livet på gaden på Vesterbro fortalt af Mia

Vi var 8 venner på tur med Mia rundt på Vesterbro. Undervejs fortalte Mia omkring sit liv på gaden og alt hvad det indebærer. En åben og ærlig, men skræmmende fortælling, der går lige i hjertet. Man får et godt indblik i en del af samfundet hvor livet er meget skrøbeligt. Stor anbefaling til alle!

9 de maio de 2026

En varm anbefaling

Vi havde fornøjelsen af at bruge 2 timer i Christians selskab, hvor han fortalte sin livshistorie, og som i høj grad påvirkede os, og satte mange tanker i gang hos os alle sammen.
Jeg kan varmt anbefale både Christian og Gadens stemmer, som jeghar haft fornøjelsen af 2 gange, begge gange meget tankevækkende.
Jeg har stor respekt for jeres evne og lyst til at delke jeres historie og nedbryde tabuer om hjemløse og udsatte generelt.

9 de maio de 2026

Ærlig og oprigtig tur med Mark i København

Vi har været på tur med Mark der fortalte om hans liv med misbrug - byens bagsider og et hårdt liv - og så en vej ud, som han bevæger sig ad nu.
En virkelig god og rørende oplevelse, som giver indblik i (og forståelse for) en verden vi ikke selv kender.
Turen og historierne var godt struktureret og gav en rød tråd med de steder vi var.
Vi ønsker Mark alt det bedste fremover og er taknemmelige for tiden sammen!
Og til jer der ikke har booket endnu - gør det!

10 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fin rundvisning og flot og ærlig…

Fin rundvisning og flot og ærlig fortælling fra vores guide Catja om hendes barske liv som stofbruger m.m.En oplevelse som gav stof til eftertanke,tak for indsigten. Stor respekt til Catja og hele organisationen.

På tur med Flemming

Jeg var med min klasse på tur med Flemming, og hans hund Pixie. Det var en virkelig god tur, med rørende fortællinger.
Flemming er rigtig god til at fortælle , og jeg vil klart anbefale ham!

7 de maio de 2026

Fantastisk indsigt

Det var en virkelig interessant, levende, indsigtsfuld, ærlig og rørende gåtur med Gykz fra gadens stemmer. Jeg kan virkelig anbefale denne event, som samtidig giver håb for misbrugere. En meget stærk oplevelse.

Byvandring med Henning

Vi havde fornøjelsen af at få en rundvisning i København af Henning. Han var så god og imødekommende. Hans historie var meget interessant, og han kunne svare på alle vores spørgsmål. Alt i alt var det en mega god oplevelse med Henning.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais