Gadens Stemmer Opiniões

1953
TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dagens tur med Catja på Vesterbro i København var en god og tankevækkende oplevelse. Catja er en rigtig god formidler, som fortalte hendes hårde historie. Hun svarede ærligt på de mange nærgående... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er selv 17 år så jeg har ikke altid tålmodigheden til sådan nogen rundvisninger i byen. Men det her holdt mig fanget gennem hele turen. Han har haft et meget vildt liv som virkelig gøre indtryk på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i dag på byvandring med Gadens Stemmer, hvor Jan fortalte sin livshistorie. At høre om, hvordan han som barn levede et liv på gaden som trækkerdreng med alkohol og stoffer...og alligev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi gik en tur på Vesterbro med Catja, der fortalte en barsk historie om et liv med grænseløst misbrug. Hun fortalte indlevende og åbent, og det gjorde os både klogere og bevægede. Gadens Stemmer er så... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(1953)

734 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Anbefaler Flemming som guide

Jeg har været på Gymnasie tur med Flemming.
Han var super imødekommende, rar og venlig. Vi alle syntes han var god til formidle og forklar hans historier.
Man lærer meget af Flemming.

Vi vil 100% Anbefale Flemming som guide:)

8 de maio de 2026

Min varmeste anbefaling

Var den 7. maj på en byvandring med Christi. Hun fortalte sin hjerteskærende og rørende historie på en hudløst åben og ærlig måde. Kæmpe respekt!
Kan kun anbefale en tir med en af gadens stemmer - det sætter meget i perspektiv!

8 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til vores fantastiske guide Henning!

Vi havde glæden af at have Henning som vores guide med Gadens Stemmer. Henning viste og fortalte om sit liv og var meget imødekommende og åben og i den grad tog han sig tid til at svare på spørgsmål og tale med de studerende.
Helt igennem en fantastisk tur, som absolut kan anbefales! Tak til Henning for at tale så åbnet og være så imødekommende ovenfor vores pædagogstuderende!!!

God oplevelse med Henning ⭐️

Jeg var i dag, med min klassen ud og gå med Henning fra gadens stemmer.

Virkelig en god oplevelse, han var enormt god til at fange os i hans fortælling. Vi havde mulighed for at stille en masse spørgsmål til Henning.
Hans tur rundt, har helt sikkert givet mig som pædagog studerende stof til eftertanke.

Kan helt klart anbefale disse true

Classificada 5 em 5 estrelas

Gadens stemmer - en stemme der skal høres

Helt fantastisk oplevelse og forståelse af livet på gaden med misbrug, sårbarhed, en vinkel af menneskeskabninger, som har det svært og ofte mangler forståelse for det liv de er endt i

Julie var levende og ærlig om sit liv, fantastisk fortæller, varmt anbefales og ikke sidste gang jeg prøver sådan en tur

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en fantastisk tur med Kenneth

Vi havde en fantastisk tur med Kenneth, hvor han fortalte om sin barndom og om hvordan han kom ind i kriminalitet og udviklede et stof og alkoholmisbrug. Han var en mega god fortæller og vi var allesammen meget berørte af hans livshistorie og især at han i dag er kommet videre med sit liv.

3 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Spar Nords Seniorklub var på…

Spar Nords Seniorklub var på rundvisning med Gert i Vejle. Gert var super god til at fortælle om sit liv og vi var alle meget imponeret over, hvad vi fik at vide. Indblik i hans liv og færden sætter tanker i gang.
De varmeste anbefalinger herfra - bare book.
VH Hanne Sanko, Vejle

6 de maio de 2026

Helt vildt fantastisk!!

Min klasse og jeg blev vist rundt af Patrick K. Han var virkelig dygtigt til at fortælle hans meget rørende, barsk og vildt inspirerende historie! Keep up the good Work :) Det kan kun anbefales
Fra en gruppe 8. klasses piger :)

6 de maio de 2026

Tur med Gykz

Jeg var med min klasse på tur, vi gik sammen med Gykz - Det var en meget rørende og tankevækkende tur, som gjorde et stort indtryk på alle. Kan 100% anbefale

Fantastisk og indsigtsfuld oplevelse

Jeg var med min gymnasieklasse, på tur med vores guide Gykz. Det var en virkelig spændende tur der gjorde stort indtryk på vores klasse, samt gav et indblik i hvordan en misbrugers liv kan se ud og hvordan man overkommer sådan noget. Kan varmt anbefale.

Gadens stemmer

Jeg havde en super fed tur med min klasse. Vi fik den fornøjelse af Gyks’ historie, som var et fuldstændig fantastisk oplevelse.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais