Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et par cargo bukser i medium som var for små, sendte dem tilbage og bestilte så bukserne i large. Jeg får dog ingen penge tilbage men 2 par cargo bukser i large. Jeg vil gerne sende det ene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger Galiente til levering af firmatøj med tryk på til mine ansatte (og mig selv). Kvaliteten er bedre end alle tidligere leverandører vi har benyttet: - Den egyptiske bommuld er s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt et track suit i forkert størrelse og skrev herefter til kunde service. Fik svar allerede 2 timer efter selvom det var om aftnen jeg skrev. Utrolig hurtigt respons og virkelig god servi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale Galiente! Virkelig fedt styles og super kvalitet til en fornuftig pris. Havde en lille trykfejl på den ene lomme (det kan ske) kundeservice vender tilbage inden for et par time... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

Galiente er et dansk high-end fashion brand med fokus på den perfekte pasform og kvalitet. Vi er drevet af at skabe designs, der er unikke og hvor Galiente DNA'et altid er i fokus. Galiente er meget mere end et brand, det handler om stil og attitude. Be Galiente!

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Hold jer væk

Hold jer væk!

Jeg købte to skjorter hvoraf den ene skulle returneres.
Jeg har aldrig set pengene for min retur-vare og de svarer ikke når man ringer og skriver.

1 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et par cargo bukser i medium som…

Jeg får dog ingen penge tilbage men 2 par cargo bukser i large.
Jeg vil gerne sende det ene par tilbage igen og have pengene tilbage for det ene par. Men de svarer ingen steder, kan se på facebook de læser det jeg skriver men intet svar ej heller på e-mail.

26 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt tøj her fra inden nr 2…

Jeg har købt tøj her fra inden nr 2 bestilling men men men!

Stadigvæk ikke noget tøj at se. Jeg har købt for 1600kr d 4 nov.

I svare ikke på mails og i tager ikke jeres telefon.

Øv siger jeg bare.

I er blevet anmeld til forbrugerombudsmanden. Og banken er i gang med at få mine penge tilbage.

Alle sammen hold jer langt væk fra det her firma.

4 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en vare via deres…

Jeg har bestilt en vare via deres netshop . De trækker pengene og sender ikke varen , Man kan ikke ringe på deres telefon , går direkte på telefonsvarer , De vender ikke tilbage på mail henvendelse BY BY 599 kr . Jeg er rasende .

15 de novembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Galiente sender ikke altid pengene retur med det samme

Galiente er langt hen af vejen, hvad man forventer. Desværre har jeg dog efter at sende noget retur stadig ikke modtaget mine penge. Har forsøgt at komme i kontakt med dem i to måneder nu.... men kæmper stadig for at få denne sag lukket.

Jeg vil derfor anbefale at man overvejer hvor meget tid og energi man vil investere.... det kan desværre blive en lang process som i mit tilfælde.

17 de julho de 2024

Elsker

Jeg kan helt klart anbefale at købe tøj herfra. Det har været en kæmpe fornøjelse – mega god kvalitet og virkelig god kundeservice.🤍

22 de agosto de 2024

Virkelig stilet tøj!

Virkelig stilet tøj! Har to sæt, og skal i hvert fald også have mit tredje. Plus der er også hurtig levering, så et godt firma/tøjmærke 🙌🏼

24 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk tøj og top service

Det tøj er virkelig lækkert, og servicen er fantastisk. Jeg har handlet både i butikken og online, og begge gange har jeg fået god behandling. I butikken blev jeg mødt med venlig kundeservice, og når jeg har bestilt online, har tøjet altid nået frem få dage efter.

1 de maio de 2024

Best brand

Bought sweater and tracksuit from their collection and couldn’t be happier. Quality is amazing, definitely my new go-to brand!

Fremragende

Har købt både tracksuit og vest og det bare virkelig god kval og til en god pris. Virkelig et af mine yndlingsmærker

Highly recommended

Highly recommended, really happy about this brand. Good quality and reasonable prices that fits everyone. Visited the nice store in Copenhagen and got even better service. Excited to see more 🌍 🔥

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais