Købte et par cargo bukser i medium som var for små, sendte dem tilbage og bestilte så bukserne i large. Jeg får dog ingen penge tilbage men 2 par cargo bukser i large. Jeg vil gerne sende det ene... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg bruger Galiente til levering af firmatøj med tryk på til mine ansatte (og mig selv). Kvaliteten er bedre end alle tidligere leverandører vi har benyttet: - Den egyptiske bommuld er s... Ver mais
Havde købt et track suit i forkert størrelse og skrev herefter til kunde service. Fik svar allerede 2 timer efter selvom det var om aftnen jeg skrev. Utrolig hurtigt respons og virkelig god servi... Ver mais
Kan klart anbefale Galiente! Virkelig fedt styles og super kvalitet til en fornuftig pris. Havde en lille trykfejl på den ene lomme (det kan ske) kundeservice vender tilbage inden for et par time... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Galiente er et dansk high-end fashion brand med fokus på den perfekte pasform og kvalitet. Vi er drevet af at skabe designs, der er unikke og hvor Galiente DNA'et altid er i fokus. Galiente er meget mere end et brand, det handler om stil og attitude. Be Galiente!
Informações de contacto
Gl. Brovej 13, 3060, Espergærde, Dinamarca
- info@galiente.com
- galiente.com
Dårlig service
Virkelig dårlig kundeservice. De er ikke til at komme i kontakt med og snyder en for enes penge. Kan ikke anbefaledes at købe her!

Resposta da Galiente
Man kunne dog optimere retur muligheden ved at vedlægge returlabel eller give mulighed for at købe retur label direkte på galientes hjemmeside og ikke selv skulle gøre det via gls…
Lææææækkert tracksuit!!
Lææææækkert tracksuit!!! Kan varmt anbefales!
Super hurtig levering og god kvalitet
Scam?
Modtog aldrig vare og har ikke fået penge retur.
Købte en jakke i julegave til 799kr. Den kom aldrig med posten, men pengene blev trukket på mit kort. Jeg fik aldrig bekræftelsesmail. Nu er der gået 3 måneder og jeg har stadig ikke set hverken jakke eller penge på min konto.
Jeg har skrevet til deres hovedmail, men har fået intet svar retur.

Resposta da Galiente
Har lige købt to enromt flotte og…
Har lige købt to enormt fede og behagelige sæt fra Galiente! Hurtig levering og rigtig lækker kvalitet - intet at sætte en finger på. Kommer helt sikkert bestille igen derfra
Snygga produkter med bästa möjliga…
Snygga produkter med bästa möjliga kvalitet!!! Perfekt passform för mig och även snabb leverans
Har handlet her flere gange
Har handlet her flere gange, altid en fornøjelse. God kvalitet og hurtig ekspedition. Tak igen, fra en glad kunde!
Top karakter!
Først og fremmest fantastisk kunde service - super god vejledning og glad for jeg holdte mig til Galiente’s råd, for det sidder mega godt og er super komfortabelt! Lækker lækker kvalitet!
Høj kvalitet og rigtig god service!
Høj kvalitet og rigtig god service!!
Super fedt og behageligt tøj. Ikke første gang jeg bestiller fra galiente og hel sikkert ikke sidste gang. Nem og overskuelig hjemmeside.
Tak for jer :D
Super lækkert tøj og en kvalitet vi…
Super lækkert tøj og en kvalitet vi aldrig har set før her i DK.
Går man op i sig selv køber man fra Galiente 😎 lækkert lækkert hele vejen igennem og så er deres service også kanon god👍👌
100 % 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra
Super lækker og god kvalitet
Super lækker og god kvalitet! Tøjet er perfekt i str. Leverings tiden blev overholdt. Intet brok herfra
Top lækkert tøj og hurtig levering
Top lækkert tøj og hurtig levering
Handler absolut hos Galiente igen
Super oplevelse :D Har købt flere ting…
Super oplevelse :D Har købt flere ting fra Galiente som jeg har været super glad for :D Deres service, deres kvalitet og udvalg er på top :D Køber 100 procent derfra igen:D
Kvalitets tøj 👌🏾
Super god kvalitet!
Jeg fik i går leveret to cargo skjorter og er virkelig forbløffet over hvor godt de sidder! Men ikke mindst hvor god kvaliteten er.
- De får helt klart min anbefaling, jeg skal helt sikkert bestille noget mere hos dem.
Lækkert kvalitet, og virkelig god og hurtig service!
Utrolig hurtigt respons og virkelig god service selvom det går igennem mail.
Kvalitet på tøjet er virkelig lækkert, så vil helt klart bestille mere herfra igen! :D
Ingen kundeservice
Dårlig kundeservice og dyr ombytning.
Jeg købte en julegave til min kæreste, den skulle byttes til anden størrelse. Der er ingen hjælp at hente hos virksomheden. Han skulle selv betale fragt OG en difference på samme trøje, da prisen havde ændret sig siden første køb!
Jeg forsøgte inden, at få hjælp af deres “kundeservice”, som først svarede efter 1 måned. Og forklarede min mail havnede i spam, det gjorde den ellers ikke da jeg havde spørgsmål inden købet.
Efter en lang dialog refunderede de differencen, men hele oplevelsen og processen har været enormt lang og utilfredsstillende.
Top lækre produkter til en formidabel…
Top lækre produkter til en formidabel pris
Vil se frem til at handle hos Galiente snart igen
Super kvalitet på deres hættetrøjer
Super kvalitet på deres hættetrøjer
Desuden er prisen også god og hurtig levering
Ikke sidste gang jeg handler hos Galiente
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.