Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Per questo genere di prodotto avevo pensato di optare per una marca solida e consolidata . E mi sono sbagliato, durato un anno Parliamo del timer per irrigazione Gardena Flex , azienda tedesca , q... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze automatisch oprolbare tuinslang in wandbox is ruim buiten de garantie gaan lekken via het stukje koppelslang waarmee je aan de kraan koppelt. In het kader van duurzaamheid wilde ik dit graag repa... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

54 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Gardena made in Germania, una sola

E mi sono sbagliato, durato un anno
Parliamo del timer per irrigazione Gardena Flex , azienda tedesca , quindi dovrebbe essere garanzia di robustezza
Ma manco per niente , meglio optare per una sottomarca made in china la paghi la metà e dura di più ., come ho già avuto modo di verificare e poi se si rompe sti cavoli i , tanto l'ho pagato due soldi

17 de abril de 2026

Teleurstelling van de Gardena Multireiniger

Gardena is een mooi en keurig merk
Diverse Geardena’s in bezit zowel tuingereedschappen inclusief koppelstukken bladblazer, maaier en het laatste paradepaardje, de zogenaamde, multireiniger 18V Compleet
Nog geen recensies maar nu bij deze namelijk een tegenvaller
Prachtige Tool degelijk goed in gebruik, maar helaas een flinke tegenvaller !
Werkt inderdaad soepel maar met niet het gewenste resultaat
In mijn geval mijn grote terrastegels, kreeg deze zeker niet schoon
De efficiëntie was echt een teleurstelling !
Jammer, want een prachtig design met een slecht resultaat
Mijn tegels worden elk jaar met de hand met een professioneel grote hand terras schrobber geschrobd dat het nu sneller kon maar het resultaat waren zichtbare strepen
Twee batterijen gebruikt met een emmer met chloor water, maar best een flinke tegenslag
Daarna weer met de hand geschrobt met uiteindelijke gewenste resultaat
Wat de multireiniger betreft, pak ik weer netjes in voor een retour reis

9 de abril de 2026

Spuitpistool.

Onlangs een spuitpistool gekocht maar helaas sproeit ie voor geen meter. Een miezerig straaltje hoe ik ook draai en hoe open ik de kraan ook zet. Jammer van mijn geld.

1 de abril de 2026

Wat een slechte zaak

Wat een slechte zaak, Minimo 250 gekocht. Al 2 jaar met begin seizoen dat ding op laten sturen voor reparatie. Kan pas in de zomer grasmaaien, daarom koop je toch geen grasmaaier? Als je een slecht product hebt zet hem dan niet op de markt. Wanneer je belt krijg je mensen aan de telefoon zonder empathie en je moet zelf maar alle administratie regelen voor garantie. Echt een slechte zaak wat een belabberde service en product.

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Gardena geeft heel stoer Cashback op de…

Gardena geeft heel stoer Cashback op de aankoop van een nieuwe regenton pomp. Na een kleine 10x geprobeerd te hebben én met verschillende browsers krijg ik alleen maar foutmeldingen. Contact gezocht met Gardena. We hebben op dit ogenblik een storing op de website' was het antwoord. Probeer het later nog eens. Drie dagen later en vele malen opnieuw geprobeerd is er nog steeds een storing. Op de verkoop site is niets aan de hand. Selectief wellicht, want acties aankondigen is natuurlijk tof. Maar nakomen wat minder. Slechte reclame Gardena en jullie (nog) goede naam onwaardig.

8 de março de 2026

De GARDENA boomschaar

De GARDENA combisystem Bypass boomschaar gekocht in combinatie met een telescoop-stok. Het is een zwaar en onhandelbaar ding. Je zou er takken van 3.5 cm mee moeten kunnen snoeien maar ik houd het op max 0.5 à 1 cm. Je hebt er dus eigenlijk niet zoveel aan, maar het is wel een prijzig ding.

6 de fevereiro de 2026

Expérience très décevante...

Expérience très décevante avec le service client GARDENA.
Robot tondeuse acheté en 2023 + Pack Comfort 5 ans payé 59€.
En moins de 2 ans : 3 pannes majeures, immobilisations répétées, aller-retours SAV et perte d'usage.
Le robot a été repris avant la fin de la garantie constructeur.
Malgré le rachat d'un nouveau Robot Gardena d'une autre gamme, refus total de Gardena de transférer ou rembourser la garantie prolongée, sans aucun geste commercial !
Fidèle cliente, je m'attendais à un minimum de considération !

21 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Elektrische grasmaaier van Gardena bij…

Elektrische grasmaaier van Gardena bij Intratuin gekocht. Na 4 maanden ging deze kapot en nu is het de bedoeling dat wij hem opsturen. Maar hoe kom je in godsnaam aan een doos waar een volledige grasmaaier in past? Echt waardeloos deze service, ook vanuit Intratuin. Een volgend product kopen wij zeker niet meer van Gardena.

14 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte contacten laadstation

Op het laadstation van mijn Gardena maairobot Solena City 750 haperen regelmatig de 3 contacten.
Ze zitten dan beurtelings los.

Dan verschijnt een foutmelding middels het gekleurde controlelampje.
De contactklemmetjes werken niet goed en dienen steeds weer aangedrukt te worden. Héél irritant, want dan vindt de robot zijn laadstation niet.
Met enige creativitreit maakte ik een “aandrukbalkje” dat alle 3 contacten op de plaats houdt. Duidelijk minpuntje.

10 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Komen beloftes rond levering niet na

Juli 2025 een bestelling geplaatst via de webshop. Na elke paar weken weer een mail gestuurd vanuit mij werd er een nieuwe leverdatum genoemd die een week of 2 a 3 vooruit lag. Na het verstrijken van de datum werd er geen enkele keer contact opgenomen dat het toch wat langer ging duren. Pas bij navraag vanuit mijn kant werd er wederom een mail gestuurd met een nieuwe leverdatum. Begin oktober heb ik aangegeven dat de levering geanulleerd mag worden en ik krijg doodleuk weer een mail met het feit dat 3 weken later de goederen alsnog geleverd gaan worden. Het is ondertussen november en nog steeds heb ik geen goederen noch mijn geld retour.

1 de novembro de 2025

slechte ophanging slanghaspel Gardena

Ik kocht ruim 2 jaar geleden een slanghaspel bij Gamma van Gardena voor ruim € 120,00
Het ophangsysteem van deze haspel deugt niet en scheurt uit. Gardena gemaild en deze zegt niets te kunnen doen zonder garatie bewijs. Dat heb ik niet meer. Dus weggooien maar.
Waardeloze service van Gardena

3 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slangenhaspel ophangsysteem uit zijn…

Slangenhaspel ophangsysteem uit zijn voegen, onbruikbaar! Kon bonnetje niet tonen, maar gaan voorbij aan het feit dat een product een acceptabele tijd mee moet kunnen gaan. NEE, DUS.
Wat een slecht beleid van zo'n gerennomeerd bedrijf. Nooit meer GARDENA!

6 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vertrouwen en service gaan hier hand in hand

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vorig jaar hebben wij bij de aanleg van onze nieuwe tuin een Gardena sproeicomputer gekocht. Na bijna een jaar begon deze helaas te lekken, waarschijnlijk door het bevriezen van de leidingen. Het aankoopbewijs hadden wij niet meer, maar toch kregen we – puur uit goede wil – van Gardena geheel kosteloos een nieuwe sproeicomputer toegestuurd. Echt geweldig dat er zo klantgericht en met zoveel vertrouwen gehandeld wordt. Ontzettend bedankt voor deze service en het meedenken. 👏🌿💧

14 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

gardena easytrim 25/18v

net een grastrimmer aangeschaft en geprobeerd.
de easytrim 25
er zit een steunwiel aan,wat over je gras moet rollen.
dan steekt het maaiblad dus zo'n dikke 10 cm. boven je graskant uit.
dus dat werkt totaal niet.
dat wiel had aan de andere kant moeten zitten zodat hij door de border rijdt.
ook de automatische draad doorvoer werkt niet.
de fabrikant zal zijn eigen product vast niet zelf gebruiken denk ik.
product aanbevelen? nee.

13 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een goede service! Top!

Een sproeier van Gardena werkte niet naar behoren. Contact gezocht met de Customer Service, probleem uitgelegd, mogelijke oplossingen geprobeerd, maar bleek niet te helpen. En dan is er maar 1 resterende actie: een nieuwe sproeier sturen. En dat deed Gardena dan ook. Echt super! Waar voor je geld!

16 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.