Sommerbrunch, en skuffende oplevelse og efter min mening, for dyr. Vi valgte lyst brød, fik serveret mørkt (vi kunne selvfølgelig have klaget) Brødet bærer tydeligt præg af det er bagt nogle dage... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi spiste frokost på restauranten i Fredericia. Vores mad kom 10 min efter bestilling. Der var bare alt for meget mad selvom vi bestilte en enkelt tapas tallerken var der rigeligt til 2 og rigtig... Ver mais
Vi kom 4 personer der havde bestilt bord kl 13 fik af vide der skulle bestilles ved disken da deres system ikke virkede . Vi bestilte og betalte mad og vin. 45 minutter senere efter rykkere fik... Ver mais
Hvis du leder efter inkonsekvent service og forvirrende regler, så er det her stedet. Jeg har været her flere gange, og det er imponerende, hvor lidt styr der er på tingene. Især baglokalet l... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Restaurante
- também em
- Loja de sobremesas
Informação fornecida por diversas fontes externas
Esbjergs nye italienske dessertrestaurant med ægte italiensk is og kage
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
I forbindelse med min fødselsdag skulle…
I forbindelse med min fødselsdag skulle jeg bruge dessert til nogle af mine gæster med glutenallergi.
Jeg vidste, at man kunne få det ved Gelato, og derfor bestilte jeg desserten til dem ved jer.
Da jeg hentede dem, var det den ene af bosserne der personligt kom med dem og jeg fik en god forklaring og instruktion til hvordan og hvorledes med klargøring af desserten til dem.
Og helt som forventet - tip top, glade gæster der fik lækker dessert og som vakte lidt misundelse fra de andre - selvom de nu ikke klagede over deres.
Så!! Til jer alle derude - tjek det lige ud.. og har du en allergi, så er de meget lyttende og imødekommende.
Så tak - tak for at gøre deres dessert mega lækker.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Esbjerg
Esbjerg: Dårlig hygiejne og ekstrem flabet ejer, som ikke påtager sig noget ansvar, når der kommer en dårlig anmeldelse :-)
Dårlig oplevelse ikke pengene værd
Vi bestilte og betalte mad og vin. 45 minutter senere efter rykkere fik vi endelig noget at drikke maden den kom efter 75 minutter
Pandekagerne var kolde ,fyldet nogenlunde 2 af os delte en festsdellapitza til 279kr ikke nogen særlig oplevelse aioli og chili. Fik vi senere det havde man glemt
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse desværre
Personalet var dårligt indøvet
Vi kunne høre på andre i lokalet at dette var sidste besøg i caféen og det bliver det også herfra
Det var ganske rigtig ikke besøget og pengene værd
Lang ventetid på kaffe og is i…
Lang ventetid på kaffe og is i Fredericia og dårlig betjening
Vi ventede 50 min på to pandekager og…
Vi ventede 50 min på to pandekager og to smoties.
På trods af vi var under 25 kunder
Dårlig oplevelse
Dårlig betjening og dårlig mad - elendig råvarekvalitet og ringe tilberedning. Vi sprang deserten over, så der kunne teoretisk have været en postiv oplevelse gemt der, men forret og hovedret samt drikkevarer var ikke halvdelen af pengene værd.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Lækkert mad, vi var 4 tøser afsted i Fredericia og bestilte tapastårn. Virkelig lækkert. Og istapas til dessert, som smagte fantastisk. Hyggelig sted med små sofagrupper. Sød betjening og vi ventede ikke længe på vores mad. Kommer helt sikkert igen.
En skuffende oplevelse, gik sulten derfra
Vi var på Gelato I Fredericia, havde set billeder derfra og synes det så lækkert ud - blev desværre meget skuffet over maden. Pizza der var så hård at man næsten ikke kunne spise den, pandekager der smagte af tør pap og bagepulver, alt i alt en oplevelse af færdigmad der er optøet. Varm kakao var dog god og det samme var isen (ikke det bedste jeg har fået, men iorden) derfor får de alligevel 2 stjerner.
Absolut favorit ishus (med mere)
Absolut favorit ishus (med mere)
Vi er vilde med jeres sted og giver jer mine allerbedste anbefalinger med på vejen og hvor end jeg kommer rundt.
Er vi på restaurant i Esbjerg springer vi typisk desserten over og tager den hos jer i stedet.
Derudover håndterer I glutenfrit så fint. Jeres personale er altid imødekommende og evt kø lever vi med fordi vi ved at det netop er et godt sted der er værd at stå i kø for. 🤗
Jeres SoMe aktiviteter er geniale og sjove. Bliv ved med det I gør. 👏🏽
Værste service
Har været på gelato 2 gange, og ingen af gangene har jeg fået betjening. Oplevede at flere af gæsterne rejste sig op og gik fordi de ventede i lang tid på mad og nogen var heller ikke blevet betjent. Vi ventede i 25 min på at få menukort, og da flere gik så gjorde vi også.
Ved disken stod 4 ansatte og hyggesnakkede. Vi kommer aldrig tilbage og dette er også sagt videre omkring os desværre. Vi kan også høre fra tætte at de har oplevet præcis det samme. Hvorfor har man overhovedet butik???
Havde lørdag d
Havde lørdag d. 10 Aug kl 17 reserveret bord til 4 pers i Fredericia. Der var ikke travlt.
Maden var ok men tog tid og tjeneren var en meget ung pige som ikke havde styr på noget.
Vi kunne se at flere gæster gik igen da de havde ventet længe for at bestille men der skete intet.
Servicen kan man ikk klage over for der var ingen.
Jeg kommer aldrig igen
Skuffende
Er det virkelig værd at købe 3 brunch bræt til 500 kr hvor du får ok mad men en kold muffin sløv betjening lang tid at vente det er f andme ikke det være man føler sig lige godt ikke velkommen med sådan en betjening.
Mega dyrt, Sløv betjening, kold mad og lang ventetid.
Det er satanedme ikke det være.
Gelato di Natura
Kongensgade
Esbjerg
Mvh Alexander
Ok smag, men mangler i købet
Vi købte kagetapas til 5 personer som take-away til 345 kr. fra Gelato di Natura i Fredericia.
ifølge beskrivelsen så indeholder den:
Lemon lagkagesnitte
Hindbær lagkagesnitte
Trøffel brownie med chokolademousse
Italienske chokolader
Macarons
Der var ingen chokolader og der var kun 3 macarons, dvs ikke til alle.
Så vi føler ikke at vi fik det vi havde købt.
Lagkagesnitterne er meget små (som forventet), og smagen var god.
Er der en voksen tilstede
Er der en voksen tilstede?
Gelato Di Natura - Fredericia
Vi havde igår bestilt bord til 4 personer til kl 12.30, altså frokost. Vi havde udset os den 3 retters menu som de i noget tid havde reklameret med. En ung pige tager imod vores bestilling, og vi spørger ind til om hvordan det med menuerne fungere (kan de erstattes med andet osv.) Det virker ikke til at vi kan få et svar, og virker mest af alt som at snakke med en robot, som kun har standart svar.
Efter ca 30 minutter, kommer den samme pige tilbage til vores bord (vi har stadig ikke fået drikkevare) og hun vil bare lige oplyse at der går ihvertfald 30 min yderligere før vi kan få vores mad. Det er simpelthen bare for ringe service, de vidste vi kom da bordet var reserveret 2 uger i forvejen. Vi gav udtryk for dette og ønskede at få vores penge tilbage. (Da man betaler forud, for det man bestiller). Vi fik pengene tilbage og fandt et andet sted at spise. Ingen beklagelse eller andet, blev vi mødt med.
Der var ikke engang fuldt booket i restauranten. Mangel på imødekommende, menneskeligt personale gør at vi aldrig kommer der igen! Kan kun tænke os til hvordan maden havde været, når det andet i den grad haltede.
Gelato i Fredericia
Har i dag været på Gelato i Fredericia.
Vi fik blandt andet en snack kurv, det var en meget skuffende oplevelse. Den fyldte kartoffel med ost var kold. Og det ene stykke churros, var rå dej inden i. Det andet i snack kurven var okay og tilberede ordentligt.
Gelato di natura Fredericia
Jeg har lige spist på Gelato di natura i Fredericia. Restauranten var super flot indrettet og meget ren. Personalet var sødt og hjælpsomt. Maden var lækker og isene super gode.
Jeg har lige været på Gelato di natura…
Jeg har lige været på Gelato di natura i Esbjerg - Der var de sødeste ekspedienter og maden smagte så godt.
Vi ventede i 40 minutter på at få vores…
Vi ventede i 40 minutter på at få vores kaffe i Esbjerg, efter vores børn vel at mærke havde fået deres is. Vi indsender en pæn formuleret klage på deres facebook over vores utilfredshed. Dette var med henblik på, at vores utilfredshed ikke i første omgang ramte offentligheden. Vi bliver mødt med uforståenhed og fortalt at vi er blevet kigget på af deres overvågning, fra da vi laver bestillingen til vi får vores kaffe. Vi får at vide der er gået 22 minutter hvilket ikke er sandt. Men så alligevel, 22 minutter for kaffe og kakao… Jeg synes det er utrolig usmageligt at få at vide, at det er det de bruger deres overvågning til og samtidig ikke har den fjerneste idé om hvem som har lavet bestillingen hos dem.
Kundeservice er et fattigt ord. Vi sætter desværre ikke vores ben der igen.
Hyggelig men for dyr
Fredericia. Virkeligt hyggeligt sted. God sød betjening. Maden ikke pengene værd. Vi bestilte tårn. Alt der var af brød var meget tørt som om det var varmet op alt for længe. Men isene var virkelig gode og pengene værd.
Hvis man kunne give nul stjerner havde…
Hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det!
Jeg bestilte kagetapas til 395kr kagerne var smattede, dejligt de har pyntet med bær, men man ligger dem aldrig ovenpå macaron, de havde suget alt saften til sig og var lige til at smide ud! Jeg vælger at skrive en besked til dem på Messenger, og den der besvare beskederne er noget af det mest uprofessionelt menneske, jeg har mødt. Hun skriver // bevares det er flødekager, men det burde ikke være smattede, hvis de kommer på køl med det samme//
En af de gange jeg besøgte stedet, stod en ung medarbejder og pillede sig selv i øret, jeg bad ham om at spritte sine hænder og tage handsker på….dette tog ham ekstra 20 min fordi han skulle ud på deres lager for at hente handsker!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.