Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI. Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prøvede det 2 gange denne weekend. Køen gik fornuftigt, 40 min en dag og 60 min den anden dag. Men der var også super mange mennesker. God smashburger Gode pomfritter God dip (prøvede både... Ver mais

2,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

god mad

god mad. ikke sidste gang jeg kommer forbi! Fedt at se en mand der giver den gas og vil fremad og levere en god service.

16 de setembro de 2026

Lækker mad

Smagte sindsygt godt. Folk der hater skal tage sig sammen, fordi der smager godt og man kan ikke sige det ikke gør. Dog lidt fed mad.

6 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service trods mange…

Super fin service trods mange mennesker! Jeg fik maden på 10-12 min . Et lille minus der er kun et wc! Men det er små ting . Kylling burgerne og pommefritter og deres dip er super gode og godt arbejde Casper !

16 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækre burgere Maden var frisk

Virkelig lækre burgere Maden var frisk, varm og smagte virkelig godt. Burgeren var saftig, og der var godt med smag i både kød og toppings. Pomfritterne var også sprøde og lækre. Personalet var venligt, og servicen var hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen! Kan klart anbefales.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fandt et hår i min cheese

Jeg fandt et hår i mine cheese sticks(Jeg håber mest på det var et af Caspers skæg hår og ikke andet). Maden var forfærdelig tør og ekstremt kedeligt. Dårlig service, der gik næsten 20 minutter før jeg fik min mad. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!!!!!

Rå kylling

Jeg bestilte deres pomfritter og brunet smør hvidløgs dip og deres chicken tenders - den første chicken tender jeg tog en bid af var halv rå inden i og var kold super skuffende især efter man har brugt en 1 time på at stå i kø også yderlige 30 min på maden. Den anden tender var god🫡 deres pomfritter og dip var også gode hvilket er derfor den får 2 stjerner

10 de setembro de 2026

Rå kylling

Det skal du prøve…. Hvis altså du er til kyllingesushi. En til var at kyllingen var rå indeni, en anden ting er at maden ikke smagte godt. Din lokale grillbar er desværre formentlig bedre…. Ikke drømme bare mareridt!

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvor skal man næsten starte

Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI.

Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet var slasket og virkede ikke særligt indbydende.

Det eneste, der egentlig fungerede fint, var deres chicken tenders. Til gengæld var deres cheese sticks virkelig vulgære – både i konsistens og smag.

Alt i alt en oplevelse, hvor jeg havde forventet væsentligt mere. Der er bestemt plads til forbedring, især når det kommer til smag, tekstur og kvalitet.

10 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Maden er alt alt alt for overpriced det…

Maden er alt alt alt for overpriced det kan skuda ikke være rigtigt at jeg skal give 109 kr for en eller anden dårlig burger som ikke engang smager af noget helt seriøst de har jo bare taget en bolle og proppet noget kylling i og lad mig slet ikke komme ind på de coockies der og de forskellige dyppelser der var med og også forfærdeligt mozzarella sticks eller hvad det nu er det eneste positive er den honey glaze der alt i alt forfærdeligt oplevelse ville ikke anbefale nogen som helst beni’s burger

13 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik både rå tenders og rå kylling i…

Fik både rå tenders og rå kylling i burgeren, bøffen og pommes var ALT for saltet. Cheesesticks var næsten helt tomme. Der var ekstremt lidt ost i også var der var dej alt andet. Der var ikke så meget at gøre fordi vi tog det med hjem. Slet ikke pengene og ventetiden værd :( og endte med at få dårlig mave. Det er desværre ikke hypen værd overhovedet.

12 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg troede hadet var ufortjent, det er det ikke!!

Det er chokerende at opleve et sted som dette. Lad os starte med det positive: Slushicen er rigtig god, og det samme er pomfritterne. Resten blev desværre smidt ud.

Smashburgeren smagte af en McDonald’s Cheeseburger, bare markant dårligere. Oste firkanterne var hule indeni, og den ene havde altså slet ingen ost. Det var nok egentlig meget heldigt, for den anden smagte heller ikke særlig godt med ost indeni.

Wagyu-kuglerne var mikroskopiske, meget mindre end dem, man har set på videoerne, og de smagte egentlig bare af almindelige kødboller.

Jeg siger ikke dette, fordi jeg håber, det går dårligt for Drømme, men fordi virkeligheden desværre var sådan for os: Det var utrolig ringe, og vi gik derfra meget skuffede.

13 de setembro de 2026

JAAAA gør det...

hej vennerne vi har dog ikke besøgt den berømte casper drømmes sted endnuuuuu.-....
mennnnn vi kan allerede sige på forhånd det simpelthen bliver er en 10/10 fordi altså alle de kendte som feks william bry og søndermissen har besøgt stedet

14 de setembro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais