Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en fantastisk service - de går det ekstra skrid for kunderne som mange kunne lære af. 100 % anbefaling herfra

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med Skaffa Hund. Köpte min Golden retriever valp här. Hela processen kändes säker och trygg tack vare att jag använde mig av Säker Betalning. Inloggning med Bank ID känns verkligen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fann vad vi sökte. Tack ! Önskar ingen mer mejl eller annat från er just nu. Om vi åter önskar skaffa hund är ni det självklara stället vi vänder oss till först! Tack igen! Maria, Ulf och Amigo!

Classificada 2 em 5 estrelas

Värdelös sida med nästan ingen aktivitet. Håll er till Blocket människor. Blocket har alltid varit bra och har alltid fungerat. Ingen mening med att byta. Jag provade skaffahund.se för att folk tjatad... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Adopção de animais domésticos

Get a Pet (previously Skaffa Hund) is your trusted partner throughout the entire journey of getting a puppy or kitten. We help you find dogs and cats nearby from responsible breeders you can rely on. Browse hundreds of listings, connect with our community of dedicated breeders, and start your pet journey today. We are here for you every step of the way!

Informações de contacto

Sikke en fantastisk service

27 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Kære Thomas
Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi virkelig stor pris på og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.

Venlig hilsen

mycket snabb at ge svar,trevlig hjälpsam

mycket snabb at ge svar,trevlig hjälpsam

11 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Karina
Tack snälla för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba, trevliga och hjälpsamma. Det betyder mycket för oss.

Fann vad vi sökte

12 de dezembro de 2025

Hej Maria, Ulf och Amigo
Stort tack för er fina recension. Vad roligt att höra att ni fann det ni sökte. Självklart respekterar vi ert önskemål om inga fler mejl just nu. Om ni någon gång i framtiden letar hund igen är ni varmt välkomna tillbaka. Tack igen och all lycka till er alla tre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fick kontakt med en seriös uppfödare…

Vi fick kontakt med en seriös uppfödare och köpte en underbar valp

30 de dezembro de 2025

Hej Johan
Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att ni fick kontakt med en seriös uppfödare och nu har en underbar valp. Vi önskar er all lycka tillsammans.

Säkert o bra sätt att köpa hund

Säkert o bra sätt att köpa hund

11 de dezembro de 2025

Hej Henry
Tack för att du delade din upplevelse. Det gläder oss att du upplevde köpet som säkert och smidigt. Lycka till med din hund.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick snappt kontakt med säljaren,har…

Fick snappt kontakt med säljaren,har redan varit och tittat på valpen.

8 de dezembro de 2025

Hej Meria
Vad roligt att kontakten med säljaren gick snabbt och att du redan har varit och tittat på valpen. Vi önskar dig all lycka framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att använda och bra information…

Enkelt att använda och bra information nås

20 de novembro de 2025

Hej Gunilla
Tack för din feedback. Vi är glada att tjänsten kändes enkel att använda och att informationen var lätt att hitta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och många hundar att välja på.

Snabbt och många hundar att välja på.
.Ser fram emot att få hämta vår hund.

9 de novembro de 2025

Tack snälla Irma för dina fina ord 💛
Så roligt att höra att du hittat många hundar att välja bland och att allt gått snabbt. Vi håller tummarna för att allt går smidigt när ni ska hämta er nya familjemedlem. Så spännande

Classificada 4 em 5 estrelas

Krångligt!

13 de novembro de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack Agneta för att du tog dig tid att lämna ett omdöme ⭐️
Tråkigt att höra att du upplevde det som krångligt. Vi vill gärna förstå vad som kändes svårt så att vi kan göra tjänsten enklare och bättre för dig och andra. Hör gärna av dig så tittar vi på det tillsammans.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en trygg upplevelse och vi…

Det var en trygg upplevelse och vi hittade en seriös uppfödare.

23 de outubro de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack Carina för ditt varma omdöme! Vi är glada att höra att du kände trygghet och hittade en seriös uppfödare 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Hittade en bra uppfödare och min nya…

Hittade en bra uppfödare och min nya valp

18 de outubro de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack Maria för din fina recension! Så härligt att höra att du hittade en bra uppfödare och din nya valp 🐶💛

Classificada 4 em 5 estrelas

Hittade våra valp

26 de agosto de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack Lars för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni hittade er valp hos oss 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb kontakt med seriösa uppfödare

Fick omedelbart kontakt med flera seriösa uppfödare enligt våra önskemål.

1 de agosto de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack för din fina recension Mia! Vad härligt att höra att du snabbt kom i kontakt med flera seriösa uppfödare som passade era önskemål 🐾

👍👍 superbra👍👍

👍👍 superbra! Allt gick bra!!

26 de julho de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack för din fantastiska recension! Så kul att höra att allt gick bra och att du är nöjd 🙌🐶

Classificada 5 em 5 estrelas

Känns tryggt att köparen går genom…

Känns tryggt att köparen går genom Skaffa hund

30 de junho de 2025

Resposta da Get a Pet

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du känner trygghet genom att använda Skaffa Hund – det är precis det vi vill uppnå 🐾

/Teamet bakom Skaffa Hund

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.