Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia

Glowlie is opgericht voor en door mensen met huidproblemen, zoals strawberry legs, keratosis pilaris, ingegroeide haren en scheerirritatie. Onze producten zijn ontworpen als een routine die helpt om de huid gladder, rustiger en gezonder te maken. We geloven in echte resultaten, eerlijke ervaringen en een community waarin echte huid centraal staat.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 opiniões

Top producten

Glowie is een bedrijf dat staat voor eerlijkheid en openheid, dat waardeer ik heel erg. Er is duidelijk goed nagedacht over hun producten, zoals het scheermesje en de shaving bar. Het zijn fijne producten om te gebruiken. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende scheerbeurt ☺️

5 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Top!

Top product!

14 de abril de 2026

Hi Femke,

Ontzettend bedankt voor jouw review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten!

Liefs,
Jolie

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd

8 de março de 2026

Hi Gigi,
Ontzettend bedankt voor jouw review! Wij wensen je ontzettend veel plezier met je nieuwe routine.
Liefs, Jolie

Blij met Glowlie!

Fijne producten en een hele goede service. Er zit zelfs een lief kaartje bij de bestelling en een leuke verrassing.
Scheren gaat een stuk beter met de producten van Glowlie!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Glowlie® | Body-care

Hi Sophie, heel erg bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je opnieuw voor onze producten hebt gekozen, dat waarderen wij enorm. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe routine! Liefs, Jolie

Hele fijne producten

Hele fijne producten, vooral het scheermesje zorgt ervoor dat ik geen rode bultjes meer heb na het scheren en dat alles mooi glad wordt. De producten zijn goed te gebruiken met een eczeem gevoelige huid. Heel erg tevreden!

24 de dezembro de 2025

Resposta da Glowlie® | Body-care

Hi Iris, wat superfijn om te horen dat de producten goed werken voor een eczeemgevoelige huid. Onze producten zijn namelijk juist ontwikkeld voor de gevoelige huid. Heel veel plezier met je nieuwe routine!

Liefs,
Jolie

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijnste producten ooit en ontzettend…

Fijnste producten ooit en ontzettend goeie service! Je ervaart echt dat er zorgvuldig aandacht is gestopt in elk product

21 de dezembro de 2025

Resposta da Glowlie® | Body-care

Dankjewel Ode voor jouw review! Enorm dankbaar dat onze tijd en energie wordt gezien ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst echt GLAD na het scheren…

Voor het eerst echt GLAD na het scheren en ik heb gewoon niet de volgende dag al stoppels? Dit is echt absurd, had het echt eerder moeten weten 🥺

19 de dezembro de 2025

Resposta da Glowlie® | Body-care

Hi Amira! Heel erg bedankt voor je review en super fijn om te horen dat je zo tevreden bent ✨

Erg fijne shaving bar

Erg fijne shaving bar. Ik scheer er makkelijk en comfortabel mee en mijn huid voelt daarna zacht aan. Goede prijs en snelle levering, dus helemaal top! 🫶🏻

19 de dezembro de 2025

Resposta da Glowlie® | Body-care

Dankjewel voor je review! Super fijn om te horen dat je hem zo fijn vindt 💛✨

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.