Laddade ned för det stod att de hade rabatt på en hemsida men jag behövde ladda ned appen Laddade ned och gjorde allting Så klart har de inte rabatten på den hemsidan Fastän de sa det drån början
Leia as opiniões dos outros
Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Je... Ver mais
Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Nå... Ver mais
A empresa respondeu
Vildt fed app til online shopping. Bruger altid Savier når jeg shopper online for at være sikker på jeg ikke går glip af en mulig rabat. Derudover har den også flere gange hjulpet mig væk fra svindel... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.
Informações de contacto
Dinamarca
- getsavier.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ikke så godt
De giver rabatkoder der ikke er gyldige længere.

Lækkert program.
Lækkert program.
Den anden dag bestilte jeg olielamper for ca. 600kr.
Savier fandt lige en rabatkode der trak 175kr. fra.
Det er da lækkert.

Bedste app ever har sparet mange penge
Bedste app ever har sparet mange penge

Resposta da Savier
Hittade en rabatt på 30% som jag inte…
Hittade en rabatt på 30% som jag inte hittar själv.
Ger förslag på andra sidor med samma vara billigare.
Appen funkar.

Bedste app
Bedste app! Har sparet mig for tusindevis af kroner, på alt, fra tøj, skønhedsprodukter og rejser.

Resposta da Savier
Det her er ikke mindre end genialt
Det her er ikke mindre end genialt. Jeg brugte appen første gang på Black Friday. Aldrig har en juleshopping været nemmere. Den fandt en side, hvo ikke alene det seagboard jeg vil give min søn i julegave var billigst, men den toppede lige med en popup om at den også havde en rabatkode til siden. den spurgte om den skulle prøve de koder den kendte af. det svarede jeg ja til. efter 15 sek. blev prisen lige barberet yderlige 10% ned. Jeg er kæmpe fan af denne lille app. Tak til Jer!

Resposta da Savier
Er du vimmersvej jeg har sparet mange…
Er du vimmersvej jeg har sparet mange penge! Det er genialt fundet på! Den finder rabatkoder og de billigeste produkter på nettet! Det er så nemt at handle nu. 10/10 😍

Resposta da Savier
Det er bare nemt og sikkert at der er…
Det er bare nemt og sikkert at der er penge at spare😍

Skøn app
Skøn app
Hjælper med at spare penge
What’s not to like 👌👌

Resposta da Savier
Jeg elsker den altid viser mig den…
Jeg elsker den altid viser mig den billigste pris, samt se om hjemmesiden er i orden, da den viser trustpilot og har rabat koder, som den køre i gennem🙌🏻

Har sparet med savier
Har sparet med savier. Det er måske et par kroner men nogle gang er det over 50kr man sparer.

Resposta da Savier
Er den bedste app til at finde bedste…
Er den bedste app til at finde bedste pris. Love it 🧡

Resposta da Savier
Super god kvalitet til super flotte…
Super god kvalitet til super flotte priser, kommer altid hurtigt frem. Og holder som lovet.

Resposta da Savier
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.