Savier Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Laddade ned för det stod att de hade rabatt på en hemsida men jag behövde ladda ned appen Laddade ned och gjorde allting Så klart har de inte rabatten på den hemsidan Fastän de sa det drån början

Classificada 5 em 5 estrelas

Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Je... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Escrito pela empresa

Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin app til at spare.

God app som hjælper en med at spare på de forskellige hjemmesider

29 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Mange tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst fordi du tog dig til at skrive den - det er vi meget glade for! Det er fedt at høre, at du har glæde af Savier 😍

Gode rabatter

Gode rabatter

29 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er rigtig dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og ikke mindst af rabatkoderne ☺️

Så glad

Mega god app, og mega gode rabatter den finder

24 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din anmeldelse! Det er så fedt at høre, at du har glæde af Savier 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Finder for det meste gode rabatter😃

21 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst fordi du tog dig tid til at skrive den!
Det er rigtig dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og fået nogle gade rabatter :-)

Kan klart anbefale savier

Elsker Savier, har lige sparet ekstra 190 kr, med en af deres rabatkode. Kan klart anbefale dem.

17 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har glæde af rabatkoderne, og ikke mindst at du vil anbefale Savier :-)

Meget smart applikation

Meget smart applikation til, når man handler online. Har flere gange brugt en rabatkode, som den har foreslået mig. Har anbefalet det videre!

7 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst fordi du tog dig tid til at skrive den!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har glæde af Savier :-)

Virkelig smart

Virkelig smart. Gratis og nemt at bruge. Når den først er installeret, popper den frem med rabatter, bedre tilbud og mere 😀

15 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst fordi, du tog dig tid til at skrive den! Det er dejligt at høre, at du er glad for Savier. :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vildt fed app til online shopping

Vildt fed app til online shopping. Bruger altid Savier når jeg shopper online for at være sikker på jeg ikke går glip af en mulig rabat. Derudover har den også flere gange hjulpet mig væk fra svindel shops online. Kan virkelig anbefale Savier til alle andre der ofte handler online :)

15 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og handle shoppe sikkert online :-)

Gratis penge!

Super smart! Havde glemt jeg havde det, og da jeg var ind at købe fødselsdagsgave fik jeg 10% rabat fordi den poppede op automatisk!

Det er vitterligt som at få gratis penge!

Resposta da Savier

Mange tak for din flotte anmeldelse! Og for at du har taget dig tid til at skrive den.
Rigtig dejligt at høre at du har glæde af rabatterne - hvem vil ikke gerne have gratis penge? ;-)

Fremragende app

Bruger Savier både på min telefon og computer. Har efterhånden sparet MANGE penge. Jeg anbefaler altid appen til mine venner og bekendte, som ikke allerede har downloadet den. Hvem vil ikke have lidt rabat?

14 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for Savier, og ikke mindst, at du har glæde af rabatterne :-)

Kun roser til Savier!

Kun roser til Savier!
Giver altid mig mere rabat end konkurrenterne.
Er så nemt at bruge på iPhone!

14 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Dejligt at høre at du har glæde af Savier, og ikke mindst rabatterne!

Fed og intuitiv app!

8 de outubro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Det er fedt at høre, at du har glæde af Savier🙌

Appen fungere Rigtig godt

Appen fungere Rigtig godt, har sparret 1.700 kr. på Garmin smartwatch ved brug af appen.

Tak for denne app, som efter min mening slår andre apps inde for samme område.

Resposta da Savier

Mange for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Det er rigtig dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og allerede har fået nogle gode rabatter🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon fedt værktøj til online shopping

Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Når du har den installeret, fylder den ikke på din skærm, når du shopper online. Den dukker kun tydeligt op, hvis der er en potentiel besparelse, hvilket jeg synes er fedt i forhold til lignende apps, jeg har haft installeret. Stor anbefaling herfra!

Resposta da Savier

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Dejligt at høre at du har glæde af Savier 🥰🙌

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne alligevel ikke helt skaffe…

Kunne alligevel ikke helt skaffe rabatten!
App skrev at den kunne skaffe op til 34,7% rabat og jeg prøvede alle rabatkoder den foreslog, men desværre kunne den “kun” give en rabat på 4%. Blev sgu lidt skuffet over den kæmpe forskel fra 4-34%.

24 de julho de 2024

Hej Pia

Mange tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med Savier. Hvis du har mulighed, så må du meget gerne sende mig en mail på mni@obsidian.dk, med info omkring hvilken webshop du oplevede det på. Så kigger vi på det med det samme.

Vi arbejder dagligt på at forbedre Savier. Så jeg håber at du vil give Savier en chance mere, og du forhåbentligt kan få nogle gode oplevelser og gode rabatter :-)

Virkelig god app

Virkelig god app, som virker på stort set alle danske forhandleres sider. Dejlig nem og overskuelig, og har sparet mig for en del penge nu!

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har glæde af Savier :-)

Appen virkede ikke

Appen virkede ikke. Jeg fandt selv produktet billgere et andet sted, uden den fandt det. Smider den ud igen.

3 de janeiro de 2024

Hej Thomas

Jeg er ked af at høre, at Savier ikke virkede optimalt. Siden din anmeldelse har vi givet Savier en større opdatering, så jeg håber at du vil give os en chance mere for en god oplevelse :-)

Skulle du støde ind i problemer igen, så må du meget gerne skrive til os på kontakt@savier.dk - vi vil altid gerne forbedre os :-)

Virkelig nyttig tjeneste

Virkelig nyttig tjeneste, der virker på danske forhandleres sider. Meget godt for forbrugerne at kunne spare mest muligt på onlineshopping. Og nemt at have med at gøre

8 de dezembro de 2023

Resposta da Savier

Hej Frederik! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har glæde af Savier :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais