Georgische wijnen zijn een ontdekking waard. Toen wij in Georgië de wijnen leerden kennen waren wij er meteen verrukt over. De ene is nog lekkerderder dan de andere! Bij thuiskomst was het geen zoete... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Persoonlijk contact over de levering, op initiatief van het bedrijf, nav een opmerking betreft het leveradres. Top!
Mooi assortiment om uit te kiezen. Levering snel en correct. Heerlijke kwaliteit. Aanbeveling: suggesties voor temperatuur, koud. kelder of kamer. De juiste temperatuur, vooral bij "ambers" maakt een... Ver mais
Ik ben positief over Ghvino.nl. De wijnen zijn altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook met een enkele nazending. De Georgische wijnen zijn altijd van uitzonderlijke kwaliteit en smaak geweest.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Ghvino
Welkom bij Ghvino.nl, jouw online bestemming voor de beste Georgische wijnen en meer! Naast onze zorgvuldig geselecteerde Georgische wijnen, bieden wij ook wijnen uit andere landen, bijzondere speciaalbieren en sterke dranken van hoge kwaliteit. Alles is met zorg gekozen om jouw smaakpapillen te verrassen.
Bezoek ons online op Ghvino.nl voor de beste deals, exclusieve aanbiedingen en snelle bezorging.
Informações de contacto
Weerwal 11a, 1441 AL, Purmerend, Holanda
- 06-11658164
- info@ghvino.nl
- ghvino.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goed verpakt en de juiste wijn
Beschikbaarheid prima
Beschikbaarheid prima, levering na telefoontje OK en ruim op tijd, 1 fles troebel

Resposta da Ghvino
Snelle levering en goede site
Snelle levering, mooie wijnen en gebruiksvriendelijke website
Super!
Ontzettend goed geholpen door Mana! Ik vertelde welke gerechten ik ging maken en kreeg een lijst toegestuurd met bijpassende (instap) wijnen. Enorm lekker en een zeer geslaagde avond, mede door de goede wijnen!
prima service
Heerlijke wijnen voor een eerlijke…
Heerlijke wijnen voor een eerlijke prijs en snel bezorgd
De beste in Georgische wijnen
Georgische wijn is anders dan die uit de rest van de wereld. Ghvino heeft een ruime keus
Ghvino heeft mooie Georgische wijnen in…
Ghvino heeft mooie Georgische wijnen in alle prijsklassen. Het bestellen is makkelijk en de levering supersnel.
het is goed georganiseerd de levering…
het is goed georganiseerd de levering zonder problemen
Amazing wine
Amazing wine! Very good service! Happy with my purchase and would recommend it to everyone. Of course , I’ll buy again myself 😊
Snel geleverd
Heerlijke wijn en snelle levering
Heerlijke wijn en snelle levering! We hebben al een paar keer besteld en zijn eigenlijk altijd tevreden, aanbod van de wijnen is ook goed. Heel snel thuisbezorgd in goede stevige dozen, werkt super!
Perfect betrouwbaar!
Per ongeluk dubbel besteld omdat het leek alsof de eerste bestelling niet goed door was gekomen. 1 mailtje en het was hersteld!
Zo je het had gewild is het gegaan
Zo je het had gewild is het gegaan , exact de bestelling nagekomen dus alles 100 %gegaan