Leia as opiniões dos outros
Langsgegaan op een zondag 1u voor sluiting. Toch heeft een hele vriendelijke medewerker uitgebreid tijd besteed om terrastegels buiten te bekijken en te vergelijken. Daarnaast heeft hij ook direct een... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de azulejos
- Fornecedor de mármore
- Fornecedor de pedras naturais
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
Sobre Impermo België
Impermo heeft de vloer die bij je past. Bij je leven, en bij je budget. Ontdek onze producten in een van de 15 toonzalen of op onze website www.impermo.be.
Bij Impermo kan je rekenen op het grootste aanbod in de Benelux. Onze professionele adviseurs staan je bij met advies en helpen je met het maken van de juiste keuze. Op zoek naar inspiratie? Er is altijd een Impermo showroom in je buurt!
Heb je een specifieke vraag? Aarzel zeker niet op contact op te nemen met onze klantendienst.
Impermo a le sol qui vous convient. Pour la vie, e vt compte tenu de votre budget. Découvrez nos produits dans l'une de nos 15 salles d'exposition ou sur notre webshop www.impermo.be.
Chez Impermo, vous pouvez compter sur l'offre la plus grande du Benelux. Nos conseillers professionnels vous aideront à faire le bon choix. En quête d'inspiration? Il y a toujours un showroom Impermo près de chez vous!
Vous avez une question spécifique? N'hésitez pas à contacter notre service clientèle.
Informações de contacto
Tiensesteenweg 127, 3800, Sint-Truiden, Bélgica
- 011 68 10 26
- klantendienst@impermo.be
- www.impermo.be
Zeer vriendelijke en snelle service
Zeer vriendelijke en snelle service ! zelfs 10 min voor sluitingstijd !
Een gratis tegelsnijder aanbieden daar…
Een gratis tegelsnijder aanbieden daar waar je u bestelling plaatst
Impermo Wetteren, top!
Heel vriendelijk personeel, vooral de persoon die ons heeft geholpen (Maxime, Wetteren). Heeft ons steeds geholpen met bijbestellingen, retours en problemen die rezen. Zouden hier meteen opnieuw komen voor onze vloer!
Scherven brengen geluk....
Bij de levering van onze keukenvloer 75x75 cm bleek na 2 weken en zonder te controleren bij levering, het onderste pak met 2 tegels gebroken. Een simpel telefoontje naar Impermo en ik kwam terecht bij Mr. Jacques van de "customer care". Wat een vriendelijke man !!! Hij begreep mijn probleem, stelde me direct voor om 2 foto's te sturen van de betreffende tegels en binnen het uur had ik een orderbevestiging voor het afhalen van nieuwe tegels, geheel onder garantie ! Wat een goeie service !!! Bedankt Impermo en vooral bedankt Jacques, binnenkort plaats ik zeker nog een extra bestelling want onze renovatie is helemaal nog niet klaar. Top !
Super vriendelijk en behulpzaam en…
Super vriendelijk en behulpzaam en vlotte levering
Tout est conforme et bien protégé .
Na het openen van de doos thuis waren…
Na het openen van de doos thuis waren tientallen mozaiektegels gebroken. Aangezien het vandaag moest gelegd worden , konden we dit niet meer terug brengen. Hopelijk kunnen we ze lijmen.....
Waardeloze service na verkoop. Bedrog bij korting.
In oktober ‘25 tegels besteld met ‘Bisbeurskorting’ van 34,99€ naar 29,99€ per m2. Dit samen met de tegeldragers en co, levering voorzien in april ‘26.
Vandaag de dag staan de tegels aan de gewone prijs van 29,99€. Puur bedrog. Eerste domper.
Tweede domper: Bij levering enkel de tegels ontvangen, geen tegeldragers, geen tegelvoegen, en geen tegelrubbers mee met de levering.
Klantendienst opgebeld.
Ik had 3 dagen verlof genomen om het terras te plaatsen, ben dus al een dag kwijt. Ze gingen me asap terugbellen. Niemand gehoord. Zelf teruggebeld in de middag. Ze hadden nog geen nieuws van het magazijn. Volgende dag ging ik zeker nieuws hebben.
Volgende dag om 11u nog niemand gehoord. Zelf terug moeten bellen.
Hadden al een uur nieuws van het magazijn dat de rest opnieuw besteld moet worden!? Geen idee waarom. Dichtste levering kon pas twee dagen later. Bye bye verlof om het terras te plaatsen!
Ik begrijp niet dat dit drie dagen moet duren om uw goederen die niet werden meegeleverd na te leveren bij een bestelling die al maanden op voorhand vastgelegd werd.
Waardeloze service en is de eerste en laatste keer dat ik bij Impermo besteld heb.
Top ervaring IMPERMO ST-TRUIDEN.
Zowel bij bezoek van de toonzaal in St.- Truiden en de aankoop als navraag nadien was het contact uiterst vriendelijk, behulpzaam en technisch onderlegd.
Een grote aanrader
Slechter dan slecht
In de showroom in Wetteren goed geholpen. De tegels opgehaald en helaas was 30% gebroken. Overzicht foto’s gemaakt van elke doos waar te zien is hoe veel tegels kapot zijn. Voor Impermo is dit niet voldoende en moet ik alle 30 tegels, die in brokken en stukken liggen, naast elkaar op de vloer leggen en fotograferen. Dit is gewoon moeilijk doen om niks, aangezien de toegestuurde foto’s duidelijk genoeg zijn.
Vervolgens meld ik bij de klantenservice dat ik dat belachelijk vind, waarop de beste man antwoord ‘u bent zelf belachelijk’. Heel jammer dit.
Zonder problemen online
1 pak tegels te kort, deze via het online platform besteld en zonder problemen kunnen ophalen op aangeduide dag.
Cher
Cher pour des petits pot d échantillons surtout quand il faut choisir 1 couleur. 1 pot avait déjà été utilisé. Il restait que la moitié
Goede en vlotte info gekregen
De verkoper was heel behulpzaam.
Hij was franstalig, maar heeft alles in het nederlands gezegd.
Goede informatie over de type vloeren gekregen
Alles weer netjes verlopen en…
Alles weer netjes verlopen en vriendelijk geholpen door de magazijnier!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.