Havde Gistrup VVS ude og skifte en shunt ventil på mit oliefyr, hvilke er en lille problemfri operation. Det vidste medarbejderen fra Gistrup VVS tilsyneladende intet om. Han glemte at lukke for vand... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk stykke godt håndværk og en god service. Super anbefaling herfra😁
Fantastisk stykke godt håndværk og en…
Fantastisk stykke godt håndværk og en god service.
Super anbefaling herfra😁
Havde Gistrup VVS ude og skifte en shunt ventil på et oliefyr.
Han glemte at lukke for vandet og strømmen til oliefyret med det resultat, at da han afmonterede enheden blev oliefyret oversvømmet med vand. Dette resulterede i en kortslutning af brænder, cirkulationspumpe og flowmåler. Dette kunne VVS- svenden ikke gøre noget ved, men gav dog telefonnummeret til et andet VVS firma som han mente kunne løse det nu ret store problem. Da vi nu var uden varme en kold februar dag var jeg heldig at det nye firma straks sendte en mand, der med uoriginale dele fik oliefyret til at køre igen lige før midnat. Dagen efter skulle jeg bestille originale (ny brænder, cirkulationspumpe og flowventil), som når de ankom skulle monteres. Det hele løb op i den nette sum af 15500 kr. Et beløb jeg forventede at Gistrup VVS forsikring ville dække, da de var den reelle skadesvolder. Men nej, her mente man at min egen husforsikring skulle dække. Jeg fik Tryg forsikring til at dække 11000kr. af de 15500kr. og håbede at Gistrup VVS ved mester Hans Rasmussen ville dække de resterende 4500 kr. Men her var jeg heller ikke heldig. trods flere henvendelser, hørte jeg intet fra Gistrup VVS ikke engang en undskyldning. Pas på dette firma, hvis I skal have repareret oliefyret
Udskiftning varmeanlæg
Fik udskiftet utætte varmtvandsbeholdere med ny veksler i vores ejerforening.
Aftaler og pris blev overholdt og var et behageligt bekendtskab.
Rigtig god service og hurtig udrykning
Rigtig god service og hurtig udrykning. Har brugt dem flere gange. Meget venlig. Kan varmt anbefale dem til andre 😃
Vi er yderst tilfredse
Super flot service og klar besked tak…
Super flot service og klar besked tak kim vi er hermed faste kunder. God jul
Bh erik og linda
Rigtig god og hurtigt service
Hurtig udrykning ved akut problem
Hurtig udrykning ved akut problem. Alting blev hurtigt klaret og vi blev løbende forklaret hvad der blev lavet og hvad der skulle vises til forsikringsselskab mm.
VARME ANBEFALINGER HERFRA
Dygtige medarbejdere, med en stor faglig stolthed.
Hurtig og god hjælp som overholder aftaler
I forbindelse med totalrenovering fået behov for ny VVS’er midt i sommerferie, grundet afbud fra anden. Gistrup VVS kom dagen efter og så på projektet, træder til med det samme og udfører arbejde som aftalt. Behagelig og god service.
Meget tilfreds
Jeg har længe kontaktet dem når der har været problemer og er endnu ikke blevet skuffet. Vil varmt anbefalede dem
God og effektiv service👍😀
Fantastisk service og venlige vvs…
Fantastisk service og venlige vvs medarbejder ud over det sædvanlige og i top
Kan varmt anbefales til alle opgaver store som små et vvs firma der leverer opgaven til UG
Bedste anbefalinger
Vores varme vand forsvandt over nogle dage. Gistrup VVS besøgte os repræsenteret af Tobias, som fejlfandt og løste problemet for os med stor ekspertise og ikke mindst et godt humør. Vi anbefaler til enhver tid Gistrup VVS
Meget behagelig kommunikation og godt…
Meget behagelig kommunikation og godt udført arbejde
Dukkede aldrig op
Vi havde i første omgang en venlig og kompetent mand fra firmaet ude, og lave en gennemgang i november 2023. Det tilbud han skulle sende os på de forskellige ting der skulle ordnes, kom aldrig, og efter 3 opkald med flere ugers mellemrum, besluttede en anden fra firmaet at han hellere måtte komme ud og lave en ny gennemgang, før de kunne lave tilbuddet. Det skulle så have været her i februar 2024, men han dukkede aldrig op, og har ikke ringet tilbage med nogen forklaring. Ikke imponeret.
Tobias fra Gistrup VVS
Skulle have skiftet radiatorventiler og der kom en ung mand ved navn Tobias, han var skideskarp, venlig og hurtig. Det var bare super, ville give Tobias og Gistrup VVS 6 stjerner hvis jeg kunne
Gistrup VVS kan varmt anbefales!
Gistrup VVS kan varmt anbefales!
Høj kvalitet og rigtig god service.
(Vi fik ordnet vores gulvvarme og rumtermostater).
Havde besøg af Gistrup vvs i går og fik…
Havde besøg af Gistrup vvs i går og fik hurtig og billigt løst problemet med min varmvandsbeholder.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.