Nørhalne VVS Opiniões 15

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dobbelt opkrævning for arbejde

Vi købte en ny vaskemaskine, og ringede til Nørhalne VVS for at få den instaleret.
Der kom en montør satte maskinen til.
Da vi skulle bruge maskinen fik den ingen vand.
Vi kontaktede Nørhalne VVS igen, samme montør kom igen, hvorefter maskinen virkede.
Så kom endnu en regning, hvorefter vi kontaktede firmaet, som hævder det er kundens ansvar at maskinen får vand, og at det var to forskellige opgaver.
Så to besøg med kørsel og arbejdsløn, for så simpel en opgave som tilkobling af vaskemaskine.

19 de março de 2026

Dårlig kundebetjening

Først i oktober fik vi udskiftet toilettet til en højere model. Det gik fint, men montøren havde glemt toiletbrættet og kørte for at hente dette. Da vi modtog fakturaen kom vi i tvivl om tidsforbruget ved kørslen omfattede 2 køreture (vi skulle jo ikke ”straffes” for montørens forglemmelse).
Vi kontaktede firmaet som ville undersøge sagen og melde tilbage. Da der var gået nogle dage rykkede vi via mail, men vi fik aldrig en tilbagemelding.
Mon der er for lidt konkurrence i VVS branchen?

7 de outubro de 2024

Lasse Petersen er god …

En gang om året kommer Lasse P. fra Nørhalne VVS og passer og plejer vores naturgasfyr. Vi giver dig, Lasse P. 5 stjerner!
Derfra må vi desværre trække fire stjerner.
En kollega til dygtige Lasse P. var hos os for ca halvanden måned siden. Han skrev op alle de små opgaver vi skulle have udført. Skiftning af pakninger på utætte vandhaner. Tætning af et rør under håndvask. Skiftning af to armaturer. Alle opgaver sikkert simple for en fagperson. Vi ville få besked fra ham.
Vi hørte intet i en måneds tid, og vi begyndte så at ringe til kontoret.
De vidste ikke noget om, hvornår vi ville blive kontaktet.
Efter at have ringet til kontoret fire-fem gange, fik vi endelig den glædelige besked.
VVS manden ville komme hjem til os i går ml kl 13 og kl 15.
En af os holdt fri for at være hjemme, og vi tømte alle skuffer og skabe, hvor han skulle arbejde.
Der kom blot ingen VVS mand.
Vi ringede til kontoret igen.
De vidste ingenting om nogen aftale.
De fik dog fat i den VVS mand, der havde været hos os. Ham med alle notaterne.
Han sagde, at han ikke havde skaffet vores varer. Han havde ikke kunnet finde dem, sagde han.
Men nu ville han finde dem, og så ringe til os i dag kl 10, så vi kunne lave en ny aftale.
Han ringede ikke i dag!
Så kære Lasse P. DU er mange stjerner værd for os.
Det er din kollega desværre ikke.

30 de outubro de 2024

Så dårlig service....

Vi har ellers gennem flere år været ret tilfredse med Nørhalne VVS. Og skal siges har intet at dårligt sige om selve VVS manden der kom ud.
Historien starter med vi får besøg af Nørhalne VVS som kommer og afmontere vores installationer på badebadeværelse. Vi total renovere vores badeværelse så alt skal proppes af... og gør ham Mads skide godt. Dette er så for 7 eller 8 uger siden... beder Mads(lidt i tvivl om han hedder dette, men er en montør de har som bor syd for Aalborg) da han går beder jeg ham undersøge en ny håndklædetørre og han siger han nok skal bringe det videre... sker ikke en skid, efter vi er ved at være færdige med badeværelset ringer jeg til Nørhalne VVS og rykker for det jeg bad om... langt om længe vender Lasse Purkær tilbage med to stk... bestemmer mig for den ene og spørger ham om den er mat sort.. vores vandhaner er matsorte... han lover finde ud af det og vende tilbage... gør han så ikke... snakker så med Mads da han kommer herud for at montere alt andet... han lover at rykke for det... og igen sker der ikke en skid. Sidste uge(uge 39) får vi så aftalt at de kommer idag mandag den 30 september og montere den... alt er godt... tror vi.. de ville komme mellem 0900 og 1100.
Kl. 0930 ringer de så og siger håndklæde tørre er i restordre.... altså en 1/2 time efter de sagde de ville komme... hvordan pokker kan man en halv time efter aftale finde ud af at den er i restordre... tænker Lasse har glemt bestille den hjem så ikke den var der da montøren ville hente den for at montere den hos os.
Skal siges min kone havde taget fri idag for at være hjemme når de kom... så en spildt fridag nu de ikke kommer alligevel... så dårligt og tak fordi fruen brugte en fridag på jer... men tænker i trækker det fra på jeres regning til os....
Vi sagde til dem de bare skulle afslutte vores regning og vi fandt ud af det selv.. bestilte idag den samme håndklædetørre uden problemer på nettet og den er på vej hertil, så vi bruger en VVS her fra Nørresundby fremover... KOMMER ALDRIG TIL AT BRUGE NØRHALNE VVS IGEN... og det er simpelthen jeres egen skyld Nørhalne VVS...

30 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fejl på vores gasfyr

Havde fejl på vores gasfyr. Ringede til Nørhalne VVS. Dagen efter kom en kompetent gasinstallatør og inden han kørte var fyret oppe og køre igen. Vil klart anbefale og anvende dem i fremtiden 🙂

9 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtig håndværker med ansvar og forståelse for kunder

Vi har desværre oplevet at vores rørsystemet til radiatoren og fastbrændels-anlæg har været indefrosset efter 2 uger fravær. Så mødes Kim fra Nørhalne VVS og han har fixet det hele med overtimer og mange bekymringer ved opgaven. Han kørte ikke fra pladsen inden der var varme på huset igen. Stor tak. Mvh Dieter Nixdorf,Trekroner 28,9700 Brønderslev

12 de janeiro de 2024

Brug ikke Nørhalne VVS

Fik skiftet en varmeveksler hvorefter fjernvarmeforbruget steg til det dobbelte.
Firmaet besigtigede det udførte arbejde efter anmodning, men rettede ikke fejlen.
Først over et år senere er fejlen fundet og rettet af en anden entreprenør. der var tale om en ret simpel fejl, idet føleren på den nymonterede varmeveksler var defekt. En reparation der tog 30 min. og burde have været opdaget af Nørhalne VVS.
Nørhalne VVS har ikke svaret på vore skriftlige henvendelser efterfølgende.
Vi kan derfor ikke anbefale Nørhalne VVS til udførelse af VVS- arbejde.

3 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har i dag fået vores jordvarmeanlæg sat…

Har i dag fået vores jordvarmeanlæg sat igang.
Startede med at undersøge hvad vi skulle have i Jan. Har fået den hjælp jeg har haft brug for undervejs. Info med tekniske spørgsmål til kommunen og til at søge om tilskud.
Har sat mig rimelig meget ind i hvad/hvordan det skulle laves, og det har været til fuld tilfredsstillelse. En super dygtig svend og en lærling har fixet det som vi har aftalt. Også ros til dem.😀
Hvis der har været el lille ting som er blevet glemt, så blev det klaret, men vi bør alle vide, hvor pressede VVS' ere er pt. De bliver kimet ned af kunder som pt er i nød.
Min bedste anbefaling herfra, og rart med en fra nærområdet.

30 de agosto de 2022

Uprofessionelt

Jeg kommer aldrig til at bruge Nørhalne VVS igen eller vil anbefale dem! De fralægger sig alt ansvar efter at de ødelagde vores vandrør i lejligheden og vi fik en masse vand i stuen! Vores gulv har fået to mærker og få forhøjninger i gulvet. Der er heldigvis ikke noget fugt under gulvet, og vi har set bort fra det. Så mailede vi til dem at vi gerne vil lave en indsigelse i fakturen og have lidt kompensation for de 4 timer, vi som ejer skulle tørre 80L vand op og desuden undlod vi at skifte gulvet. Vi fik lavet for en del i lejligheden i samme omgang. De vil slet ikke høre tale om at reducere i regningen og skrev tydeligt at vi da bare skulle være glad for at vi som ejer var hjemme til at gøre rent efter DERES VVS’ER. Fralægger sig alt ansvar og er flabet i deres sprog brug i mailkorrespondancen. Uprofessionel opførsel!

24 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vil helt klart anbefale Nørhalne vvs

Ringede til Nørhalne vvs kl 10 en fredag. Hvor jeg skulle have loddet 2 kobberrør, da anden vvs brændte mig af. På trods af at jeg ringede sent blev det lavet samme dag. Jeg er yderst tilfreds og vil gerne anbefale dem til andre, og helt klart bruge dem en anden gang

5 de dezembro de 2020

Vil gerne anbefale Nørhalne VVS til andre

Fik trukket alle vandrør om i pex, udvidet gulvarme shunte, gulvarme i 2 rum og sat et blødgørings anlæg på.
Super proffesionelt arbejde, flexibel med tid så det passede med mureren.
Rørføring pænt lavet, snorlige så det ser godt ud i teknik skabet.
Behagelig og venlige medarbejdere der er nemme a tale med.
Vil gerne anbefale Nørhalne VVS til andre.

9 de maio de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais