Gitte Dahlhus Design Opiniões 8

4,3

Informações sobre a empresa

1. Alfaiate

Escrito pela empresa

Skræddersyning af festkjoler, brudekjoler, konfirmationskjoler og meget mere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service og brudekjole!

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Gitte Dahlhus Design, da jeg skulle have lavet min brudekjole fra bunden hos dem!

Gitte er fyldt med godt humør, giver en rigtig god vejledning, er imødekommende og formår at skabe éns drømmebrudekjole udfra de ønsker, man har, og ud fra hendes årelange erfaring.

Kan kun anbefale Gitte Dahlhus Design og sige tusind tak for drømmebrudekjolen!

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent, imødekommende og venlig betjening.

Jeg vil give “Gitte Dahlhus Design” den bedste anbefaling. Jeg fik repareret et par cowboybukser samt lagt et andet par bukser op, og det blev klaret på få dage og til en fair pris. Vi har tidligere fået designet og syet gallakjoler og konfirmationskjole der, og vi og vores piger har været meget glade for resultaterne. Altid en venlig, imødekommende og kompetent betjening, når man kommer.

10 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået tilrettet og syet mange…

Vi har fået tilrettet og syet mange stykker tøj om hos Gitte. Det startede under corona-tiden.
Jeg havde nogle nederdele/kjoler, som blev tilrettet. Efterhånden blev både min husbonds og min garderobe gennemgået og sendt en tur forbi Gitte...
Det var som at få en ny garderobe.
Altid god betjening, løsningsforslag og glade smil på læben.
Jeg vil varmt anbefale Gitte som din skrædder og at man overvejer en om-syning af sit gamle tøj, inden man køber nyt.

7 de agosto de 2024

Vi valgte Gitte Dahlhus

Vi valgte Gitte Dahlhus, da vores datter skulle konfirmeres i foråret 2022. Det var et meget behageligt og roligt forløb, for vores datter der har autisme. Gitte gjorde de forskellige valg overskuelig, og guidede vores datter godt igennem, og gav hende plads og ro til lige at mærke efter. Vi endte ud med en smuk kjole, hun følte sig godt tilpas i og klædte hende så godt. Til en meget fair pris.

24 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Da vi skulle giftes og holde barnedåb

Da vi skulle giftes og holde barnedåb. Kunne jeg ikke finde en brudekjole jeg kunne amme i, uden at jeg hver gang skulle have hele overdelen af. Den klarede Gitte Dahlhus uden problemer. Hun designed en perfekt overdel, den blev præcis som jeg ønskede den.
Vi har også købt en dåbs kjole og 2 x konfirmationskjoler. Alt blev designet og tilpasset pigerne. Alle aftaler bliver overholdt og der leveres en fantastisk service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

23 de novembro de 2021
logótipo da Gitte Dahlhus Design

Resposta da Gitte Dahlhus Design

Hej Laila, tak for de fine ord :)

Fantastisk butik

Min brudekjole er skræddersyet ved Gitte Dahlhus. Jeg fik den smukkeste unikke kjole og den bedste betjening. Der var altid god tid og meget god vejledning. Skønt og hyggeligt sted med dygtige håndværkere. En butik der er værd at køre langt for.

22 de novembro de 2021
logótipo da Gitte Dahlhus Design

Resposta da Gitte Dahlhus Design

Hej Maria, tak for de fine ord :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais