Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Ver mais

Informações sobre a empresa

Er was rustig en netjes gewerkt

Er was rustig en netjes gewerkt

3 de outubro de 2025

Beste Ron Bouwman,

Wij waarderen uw review zeer. Geweldig dat onze glasservice aan uw verwachtingen voldeed en netjes is uitgevoerd."

Goede en snelle service

Goede en snelle service

29 de setembro de 2025

Beste Tim van den Berg,

Dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat onze glasservice snel en naar wens is verlopen.

De twee glaszetters

De twee glaszetters, Arbi en Ray, werkten keihard en vormden een goed team. Ze dachten pro actief in de manier waarop het beste gewerkt kon worden. De onvoorziene omstandigheden, die er altijd zijn, - bijv. onvolkomenheden in het kozijn- werden in samenspraak goed opgelost. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden.

11 de setembro de 2025

Beste Catrien Jonkman,

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat Arbi en Ray hun inzet en samenwerking goed hebben kunnen laten zien, en dat het resultaat naar volle tevredenheid is. We geven uw complimenten graag aan hen door! Wij streven er altijd naar om dit serviceniveau te bieden.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken
Nette afhandeling
Bekwaam personeel

11 de setembro de 2025

Beste Richard J.W. Hemme,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze duidelijke afspraken, goede service en nette afhandeling waardeert, en dat ons team als bekwaam is ervaren. We geven de complimenten met plezier door en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede vakkundige en snelle service

Goede vakkundige en snelle service, fijne klantvriendelijkheid en goede eerlijke voorlichting

10 de setembro de 2025

Beste Ché van Emmenes,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze glasservice en klantvriendelijkheid. Hier zetten wij ons elke aanvraag opnieuw met plezier voor in.

Goed spul Glaspunt Glascleaner

Snelle reactie op aanvraag Glaspunt Glascleaner 500 ml.
Goed spul voor de ramen
Alleen jammer dat het niet los te verkrijgen is in een winkel

10 de setembro de 2025

Beste Martin,

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat de Glaspunt Glascleaner goed bevalt. U kunt deze via ons contactformulier of telefonisch bij ons bestellen (minimale afname is 2 flessen). Veel poetsplezier!

Top service

Top service, klantvriendelijk, vakmanschap

4 de setembro de 2025

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service, klantvriendelijkheid en vakmanschap zo waardeert — daar doen we het voor.

Correcte uitvoering.

Correcte uitvoering.
Vriendelijk personeel
Komt afspraken na.
Communiceert duidelijk.

2 de setembro de 2025

Beste Henk van Londen,

Wij doen ons uiterste best om onze glasservice zo goed mogelijk te verlenen. Fijn dat het goed gelukt is en hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Professioneel, vriendelijk en duidelijk

Professioneel, vriendelijk en duidelijke communicatie.

6 de setembro de 2025

Beste Piet Van Duijnen,

Dank voor uw positieve reactie. Het is fijn te horen dat onze glaszetter u prettig en duidelijk heeft geholpen met onze glasservice. We helpen u graag opnieuw wanneer dat nodig is.

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd. Moeilijke vorm glasruit, maar goed opgemeten en past dus perfect. Komen afspraken na. Fijn geregeld met de verzekering

23 de julho de 2025

Beste mevrouw van den Bosch,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat onze glaszetter de moeilijke glasvorm perfect heeft geplaatst en dat onze glasservice u goed heeft ondersteund, ook bij de afhandeling met de verzekering. Wij staan u ook in de toekomst graag weer vakkundig te woord.

Snelle goeie service

Na de schademelding van een kapot raam is de zelfde dag de glaszetter nog langs geweest om een nieuw raam te zetten. De glaszetter was zeer vriendelijk en eerlijk en heeft zijn werkzaamheden zeer netjes en profesioneel uitgevoerd.

13 de agosto de 2025

Beste Lars Twuijver,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te horen dat onze glaszetter u dezelfde dag heeft kunnen helpen met de glasschade. Wij streven er altijd naar om met onze glasservice snel, vriendelijk en professioneel werk te leveren.

Classificada 1 em 5 estrelas

DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF

DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF. Mijn raam is kapot gegaan ik heb hierna Glaspunt ingeschakeld. Ze hebben bij mij een noodraam geplaatst. Bij het bestellen van de raam heb ik specifiek aangegeven dat ik precies de zelfde raam zit als de aangrenzende raam. Er werd verteld dat dit goed ging komen. Ik heb nog gevraagd of ze mijn roede (lijst in de raam) mee wilde nemen, dit was niet nodig. Ze sturen een opdracht bevestiging met daarop een overzicht van de order, daar staat dan een Ral-nummer voor de roede, ik ga er vanuit dat dat de zelfde kleur is als de roede in de aanliggende raam waar ik om gevraagd heb. Ook zie ik dat ze €270 euro rekenen voor de roede die ik had liggen en gevraagd heb om mee te nemen. Na ongeveer 2 maanden komen ze de raam plaatsen. Bij het plaatsen zie ik dat er kleurverschil zit in de roede, en geef ik dit direct aan bij het plaatsen van de raam. er zou contact opgenomen worden. Weer ongeveer 2 maanden later komt er een man kijken naar de raam. Hij geeft aan dat het kleurverschil niet in de roede zit maar in het glas, in mijn ogen is het dan nog steeds niet wat ik besteld heb. Er werd ook aangegeven dat er contact met mij opgenomen zou worden, dit is niet gebeurd. Na +/- 5 maanden word ik gebeld door een incassobureau dat ik nog een rekening open heb staan en dat er kosten bij komen. ik heb aangegeven dat ik nog niet eens een factuur ontvangen heb en dat er contact opgenomen zou worden. Ik heb ook weer gevraagd om een oplossing, maar ze gaven aan er niks aan te willen doen en dat ze geleverd hebben wat er in de opdrachtbevestiging staat. ik kan dit niet controleren maar ik moet daar maar vanuit gaan, en daarbuiten heb ik dit niet besteld. Omdat ik de bestelling niet schriftelijk gedaan heb heb ik ook nergens bewijs van. Ik heb dit naar rechtsbijstand gestuurd maar inderdaad ik heb geen bewijs van wat ik besteld heb. Waarschijnlijk doen ze dit expres op deze manier zodat de klant geen poot heeft om op te staan. Uiteindelijk geven ze aan dat ik mails heb ontvangen en hebben ze hier ook afbeeldingen van gestuurd. Echter heb ik niks in mijn mailbox. Juridisch is het sturen van een mail geen bewijs van het ontvangen van een mail. Achteraf blijkt ook dat ze +/- 6 maanden na plaatsen van de raam de factuur pas hebben aangemaakt en gestuurd. eindstand je moet gewoon de volledige factuur betalen en er word niet meegedacht voor een oplossing.

5 de setembro de 2025

Beste Max Vroomen,

Wij begrijpen dat deze situatie frustrerend voor u is geweest. Uit ons dossier blijkt dat de leverancier uw klacht zorgvuldig heeft beoordeeld en deze op terechte gronden heeft afgewezen. Er is meerdere keren contact met u geweest over de afwijzing en de vaststelling van de leverancier.
De facturering is destijds uitgesteld vanwege uw klacht, maar na controle van onze administratie is op 29 april 2025 de volledige factuur verstuurd. Omdat betaling uitbleef ondanks herinnering en aanmaning, hebben wij de vordering moeten overdragen aan incassobureau Straetus.
Wij blijven van mening dat de klacht geen reden gaf tot kosteloze vervanging van de ruit. Wel hadden wij kunnen voorstellen om de naastliggende ruit te vervangen om het kleurverschil te verminderen. Dit hebben wij u alsnog op 21 juli voorgesteld en u een offerte met korting aangeboden.
Wij hopen u hiermee tegemoet te komen. Voor de openstaande factuur verwijzen wij u naar incassobureau Straetus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en goede oplossing voor…

Snelle service en goede oplossing voor problemen bij plaatsen van de nieuwe ruit.

25 de agosto de 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle glasservice en de oplossing bij het plaatsen van uw nieuwe ruit. Dank voor het vertrouwen in onze glasservice en ons werk bij het glas zetten.

Snelle reactie

Snelle reactie, snelle levering, vakkundige glaszetter

20 de agosto de 2025

Beste Tom Zeppenfeldt,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in onze glasservice. We zijn blij dat onze snelle levering en het werk van onze vakkundige glaszetter aan uw verwachtingen hebben voldaan. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar.

Top!

Netjes..reageren snel..en goed spul

22 de agosto de 2025

Beste Bianca Janssen,

Fijn om te horen dat u zo positief bent geholpen met uw bestelling van de Glaspunt Glascleaners. We zijn blij dat de Glaspunt Glascleaner aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor uw vertrouwen en veel schoonmaakplezier gewenst!

Snel en goed aangekomen

Snel en goed aangekomen

22 de agosto de 2025

Beste Charles Groeneveld,

Fijn om te horen dat uw bestelling van de Glaspunt Glascleaner vlot is aangekomen. Wij wensen u veel poetsplezier met onze Glaspunt Glascleaner!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks de uitdagende locatie is het…

Ondanks de uitdagende locatie is het glas snel en vakkundig geplaatst. Een team dat denkt in oplossingen.

11 de agosto de 2025

Beste Rosalie van der Hoeven,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat onze glasservice en vakkundige plaatsing naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Wij denken graag mee in oplossingen.

Ruit van schuurdeur geknapt

Ruit van schuurdeur geknapt
Snel en vakkundig opgelost

8 de agosto de 2025

Beste Samara van der Kamp,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de glasservice snel en vakkundig is verlopen en dat de glasschade aan uw schuurdeur naar tevredenheid is opgelost.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt, komen afspraken na.

7 de agosto de 2025

Beste R Disveld,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze glasservice en afspraken. We helpen u in de toekomst graag weer!

Glaspunt

Geweldig!
Snel gedaan

15 de julho de 2025

Beste Em,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Team Glaspunt.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.