Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Ver mais
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver mais
Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.
Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Er was rustig en netjes gewerkt

Resposta da Glaspunt
De twee glaszetters, Arbi en Ray, werkten keihard en vormden een goed team. Ze dachten pro actief in de manier waarop het beste gewerkt kon worden. De onvoorziene omstandigheden, die er altijd zijn, - bijv. onvolkomenheden in het kozijn- werden in samenspraak goed opgelost. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden.

Duidelijke afspraken
Nette afhandeling
Bekwaam personeel

Resposta da Glaspunt
Goede vakkundige en snelle service, fijne klantvriendelijkheid en goede eerlijke voorlichting

Resposta da Glaspunt
Snelle reactie op aanvraag Glaspunt Glascleaner 500 ml.
Goed spul voor de ramen
Alleen jammer dat het niet los te verkrijgen is in een winkel

Correcte uitvoering.
Vriendelijk personeel
Komt afspraken na.
Communiceert duidelijk.

Resposta da Glaspunt
Professioneel, vriendelijk en duidelijke communicatie.

Resposta da Glaspunt
Prima werk geleverd. Moeilijke vorm glasruit, maar goed opgemeten en past dus perfect. Komen afspraken na. Fijn geregeld met de verzekering

Resposta da Glaspunt
Na de schademelding van een kapot raam is de zelfde dag de glaszetter nog langs geweest om een nieuw raam te zetten. De glaszetter was zeer vriendelijk en eerlijk en heeft zijn werkzaamheden zeer netjes en profesioneel uitgevoerd.

Resposta da Glaspunt
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF. Mijn raam is kapot gegaan ik heb hierna Glaspunt ingeschakeld. Ze hebben bij mij een noodraam geplaatst. Bij het bestellen van de raam heb ik specifiek aangegeven dat ik precies de zelfde raam zit als de aangrenzende raam. Er werd verteld dat dit goed ging komen. Ik heb nog gevraagd of ze mijn roede (lijst in de raam) mee wilde nemen, dit was niet nodig. Ze sturen een opdracht bevestiging met daarop een overzicht van de order, daar staat dan een Ral-nummer voor de roede, ik ga er vanuit dat dat de zelfde kleur is als de roede in de aanliggende raam waar ik om gevraagd heb. Ook zie ik dat ze €270 euro rekenen voor de roede die ik had liggen en gevraagd heb om mee te nemen. Na ongeveer 2 maanden komen ze de raam plaatsen. Bij het plaatsen zie ik dat er kleurverschil zit in de roede, en geef ik dit direct aan bij het plaatsen van de raam. er zou contact opgenomen worden. Weer ongeveer 2 maanden later komt er een man kijken naar de raam. Hij geeft aan dat het kleurverschil niet in de roede zit maar in het glas, in mijn ogen is het dan nog steeds niet wat ik besteld heb. Er werd ook aangegeven dat er contact met mij opgenomen zou worden, dit is niet gebeurd. Na +/- 5 maanden word ik gebeld door een incassobureau dat ik nog een rekening open heb staan en dat er kosten bij komen. ik heb aangegeven dat ik nog niet eens een factuur ontvangen heb en dat er contact opgenomen zou worden. Ik heb ook weer gevraagd om een oplossing, maar ze gaven aan er niks aan te willen doen en dat ze geleverd hebben wat er in de opdrachtbevestiging staat. ik kan dit niet controleren maar ik moet daar maar vanuit gaan, en daarbuiten heb ik dit niet besteld. Omdat ik de bestelling niet schriftelijk gedaan heb heb ik ook nergens bewijs van. Ik heb dit naar rechtsbijstand gestuurd maar inderdaad ik heb geen bewijs van wat ik besteld heb. Waarschijnlijk doen ze dit expres op deze manier zodat de klant geen poot heeft om op te staan. Uiteindelijk geven ze aan dat ik mails heb ontvangen en hebben ze hier ook afbeeldingen van gestuurd. Echter heb ik niks in mijn mailbox. Juridisch is het sturen van een mail geen bewijs van het ontvangen van een mail. Achteraf blijkt ook dat ze +/- 6 maanden na plaatsen van de raam de factuur pas hebben aangemaakt en gestuurd. eindstand je moet gewoon de volledige factuur betalen en er word niet meegedacht voor een oplossing.

Resposta da Glaspunt
Snelle service en goede oplossing voor problemen bij plaatsen van de nieuwe ruit.

Resposta da Glaspunt
Snelle reactie, snelle levering, vakkundige glaszetter

Resposta da Glaspunt
Ondanks de uitdagende locatie is het glas snel en vakkundig geplaatst. Een team dat denkt in oplossingen.

Ruit van schuurdeur geknapt
Snel en vakkundig opgelost

Resposta da Glaspunt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.