Jeg vil gerne give en stor ros til min kørelærer Mahmoud på glatbanen. Han var utrolig professionel, rolig og god til at forklare øvelserne på en måde, så det var let at forstå. Mahmoud skabte e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en rigtig dygtig, velformulerede og energisk kørelærer - ved navn Mahmoud. Vi blev hentet i god tid, snakket med undervejs, og da vi ankom var der ingen stress ift., at komme i gang... Ver mais
He really understands how everyone drives and where mistakes can be done. He motivates to push our limits, trust in ourselves and teaches ways to drive safely.
Não respondeu a opiniões negativas
God og sjov oplevelse
God og sjov oplevelse. Følte mig tryg i at køre bilen med min køre lærer Mahmoud :)
Super instruktør
Glatbane
Hey
Jeg var ude og kører med Forad på glatbane, han var en skide god lærer. Og rigtig sød og venlig . Super fed oplevelse 💪🎉🎉
Skide sjov oplevelse
Skide sjov oplevelse, det var en hyggelig tur med Fouad. Han var rigtig god og lavede en masse gode øvelser med os😁😁😁🥳🥳🥳🥳
Ubehagelig og ydmygende oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Instruktøren var nedladende, aggressiv i tonen og truede hele tiden med at dumpe folk.
Han gav ofte ingen mening, og selv når man prøvede at gøre det, han sagde, blev man hakket ned foran hele holdet. Hele holdet fik samme behandling.
Man fik næsten ingen forklaring, og hvis man ikke forstod det med det samme, blev det bare ens egen fejl. Det var ærligt talt ret ydmygende, og man kom til at føle sig virkelig dum.
Kan ikke anbefale det.
Glatbane var smoooth
Mahmoud er ikke bare en episk instruktør, han er en freaking legende. Man bliver objektiv set en bedre bilist af at være i hans selskab, trust. Mahmoud er den bedste cheerleader man kan få, hvis du tror du ikke kan, så det faktisk bare løgn. Hvis Mahmoud siger du godt kan så kan du sku dælme godt. #TeamMahmoud
Den bedste oplevelse med Mahmoud.
Den bedste oplevelse med Mahmoud.
Med ham gjorde han at vi alle ku følge med og tog det i et godt tempo. Han var god til at lære os, med ham blev det en lærerigt oplevelse.
Good teacher and instructor. Great experience.
Excellent experience with Mahmoud
Klasse underviser!
Super god oplevelse på glatbane.
Super god oplevelse på glatbane.
Instruktør var professionel, tålmodighed og god at forklare ,så man forstår. Jeg kan varmt anbefales til de andre Team Mahmoud 👍
Glatbane
Vores lære var fantastisk han havde massere energi og hyggeligt at være sammen med og bare lærte os det hele perfekt.
Team Mahmoud top klasse
Var på team Mahmoud og må sige at det både var underholdende og lærerigt. Der blev sunget og joket for at lave en god og afslappet stemning, så alle kunne køre med ro på og komme godt igennem øvelserne. De små fejl man lavede blev der hurtigt guidet og hjulpet til at rette op på.
Rigtig god mand🙏
Rigtig god kørerlærer(Mahmoud)
Rigtig god kørerlærer(Mahmoud). Han havde styr på det.
God oplevelse man blev taget godt om
Fouad er rigtig god
Fouad er rigtig god! Jeg er tilfreds. Super sjovt og lærerigt.
Mahmoud var professionel og super…
Mahmoud var professionel og super grineren
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.