Polecam zarówno firmę jak i produkty. Super kontakt z klientem oraz bezproblemowa i szybka dostawa. Zamówiłam melatoninę. Co prawda nie mam większych problemów ze snem, ale przy małym dziecku i dwóch... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Polecam🙂 wszystko jak najbardziej na plus a w przypadku pytań lub wątpliwości dot.wysyłki bezproblemowy kontakt i obsługa. Przesyłki zawsze dobrze zapakowane, wysłane szybko i nawet kiedy paczka utkn... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem zadowolona z zakupu, propolis stosuję u siebie jako środek na odporność od lat, a teraz zxdecydowałam się na zakup propolisu bez alkoholu ze względu na dzieci. Przesyłka dotarła szybko, bardz... Ver mais
Bardzo polecam, produkty są naturalne i skuteczne. Propolis pomagał nam przez całą zimę w walce z przeziebieniami 👌 Dostawa ekspresowa a kontakt bardzo miły.
Informações sobre a empresa
Sobre Global Natureon
Escrito pela empresa
Poznaj wizję Global Natureon 🌍️
Global Natureon 💚 chce Ci pomóc żyć w równowadze i czuć się dobrze, zarówno na ciele, jak i w duszy, abyś mógł przejąć ster nad swoim zdrowiem. Rozwój nauki dostarcza rozwiązania, które pozwalają wykorzystać naturalne dobro witamin, minerałów i składników organicznych, w najlepszy dla ludzkiego organizmu sposób. W naszej ofercie posiadamy produkty stworzone z myślą o konkretnych potrzebach i problemach zdrowotnych. Dzięki temu możemy skuteczniej odpowiadać na oczekiwania klientów, związane z troską o zdrowie, samopoczucie i prowadzących aktywny styl życia.
Tempo życia, stres, choroby cywilizacyjne, ale także coraz większa świadomość ekologiczna i prozdrowotna powodują wzrost zainteresowania sportem oraz zdrową, zbilansowaną dietą, której tak ważnym elementem są witaminy i minerały. Organizm ludzki nie potrafi ich sam wytwarzać, dlatego niezwykle ważna jest mądra i odpowiedzialna suplementacja.
Global Natureon 💚 będzie siłą napędową w procesie zmian, która pomoże ludziom zrozumieć, co oznacza zrównoważony rozwój i dostarczy narzędzi do tego rozwoju. W ten sposób ludzie będą mogli dać z siebie więcej na rzecz środowiska i społeczeństwa.
Global Natureon 💚jest odpowiedzią na potrzeby współczesnego świata w kwestii zdrowia i poprawy jakości życia, naszą misją jest życie w harmonii z naturą i niezatruwanie środowiska ani ludzkiego organizmu.
Informações de contacto
ul. Kościelna 9/4, 72-300, GRYFICE, Polónia
- info@globalnatureon.com
- globalnatureon.pl
Polecam firmę i produkty
Zamówiłam melatoninę. Co prawda nie mam większych problemów ze snem, ale przy małym dziecku i dwóch psach w sypialni bardzo często się w nocy wybudzałam i zwykle mijało sporo czasu aż spowrotem zasnęłam. Po zastosowaniu melatoniny czuję, że o wiele szybciej znów zapadam w sen, a rano jestem bardziej wyspana i wypoczęta. Nawet mąż zauważył, że już nie przypominam zombi z rana 😉😁
Bardzo fajne produkty
Bardzo fajne produkty, jestem zadowolony chociaż jestem dość wybredny. Marka raczej typu ,,small familly business" a ja lubię takie wspierać :)
Produkt najwyższej jakości
Produkt najwyższej jakości. Działa na mnie i członków mojej rodziny bardzo pozytywnie. Po systematycznym stosowaniu poprawia odporność. Polecam
Bardzo polecam
Dostawa ekspresowa a kontakt bardzo miły.
Brak kontaktu telefonicznego jest…
Brak kontaktu telefonicznego jest podany ale nikt go nie odbiera te, z meilem to samo
Miły kontakt szybka dostawa
Narazie nie mogę się wypowiedzec bo od…
Narazie nie mogę się wypowiedzec bo od niedawna zaczęliśmy stosowac
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko a…
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko a produkty są super,zamówiłam po raz kolejny.
Szuka i miła obsługa . Bardzo pomocna . Produkt, cóż narazie mogę powiedzieć , ze smaczny ;) skutecznisc będę mogła ocenić za jakiś czas , liczę na pozytywne efekty. Z pewnością Zamowie jeszcze jeden
Jestem zadowolona z zakupu, ale..
Przesyłka dotarła szybko, bardzo ładnie zapakowana, produkt bez zarzutu jednakże odejmuję jedną gwazdkę za bardzo wysoką cenę przesyłki. Uważam, że przy zakupie produktów o tak wysokiej cenie (2x propolis= 150zł) przesyłka powinna być darmowa. Tym bardziej jeśli wybieram opcję paczkomatów czyli jedną z najbardziej popularnych i najtańszych metod dostawy, a mimo zakupów za kwotę 150 zł dolicza mi się kilkanaście złotych za przesyłkę.
Świetny produkt
Świetny produkt! Wspaniały przy wzmacnianiu odporności! Polecam
Transakcja przebiła szybko i sprawnie
Transakcja przebiła szybko i sprawnie. Serdecznie polecam
Produkt dostarczony szybko i sprawnie😊
Produkt dostarczony szybko i sprawnie. Na każdym etapie miałam informacje o stanie zamówienia.
Wszystko super ale najważniejsze że…
Wszystko super ale najważniejsze że propolis działa :) polecam
Szybka wysyłka ,polecam jak najbardziej…
Szybka wysyłka ,polecam jak najbardziej napewno zostanę stała klientka 🙂
Super dziekuje
JAK ZWYKLE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I Z…
JAK ZWYKLE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I Z PRODUKTÓW I Z OBSŁUGI SKLEPU
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.