Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte to par ridebukser, Luna ArcticPro og Viola FlexPro, og de er så gode og lækre i kvaliteten. Er meget glad for dem! Og hurtig levering. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😍

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Jeg har prøvet ridebukserne, og de sidder fint. Ligeledes har jeg redet i dem en enkelt gang og vil sige, at de er ok at ride i - dejligt at de ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super god service. De første ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret større. Se... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har intet at sætte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sæt ridebukser efter en skuffende oplevelse me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para equitação
  2. Passeios a cavalo
  3. Loja de equipamento de segurança
  4. Loja de equipamento para cavalos

Escrito pela empresa

Velkommen til GMS – din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestående pasform og gennemtestede stigbøjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet på produktet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse - Vi prøver gøre det nemt at bestille og dejligt du elsker tøjet, det jo noget af det vigtigeste!

Vi glæder os til behandle din næste ordre :)

Niels fra GMS Trustpilot-Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, kæmpe god kvalitet!

31 de março de 2026

Hej Sabine,

Tusind tak for din anmeldelse - virkelig glad for høre alt er som det skal være og du glade for dine ridebukser <3

Viola

Mega lækre ridebukser!

30 de março de 2026

Hej Stine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Mega glad for høre du glad for dem! Du skal absolut prøve vores Elena model på et tidspunkt, hvis du skriver en besked til vores kundeservice så jeg sikker på de nok skal sørge for en lille gave inden din ordre for dine dejlige ord!

Rigtig god påske :)

Viola fra GMS Trustpilot team

Perfekt pasform

Perfekt pasform - størrelses svarende.
God grip - og lynhurtig levering 📦

29 de março de 2026

Hej Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på det og vi glæder os til byde dig velkommen igen :)

Viola fra GMS Trustpilot Team

Virkelig god service

Virkelig god service! Lækreste kvalitet af tøj! Og mega hurtig levering!

31 de março de 2026

Hej Stephanie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, vi prøver vores bedste på levere hurtigt og jeg håber du bliver rigtig glad for dine ting!

Viola fra GMS Trustpilot-Team

Jeg sikker på pasformen nok bliver kanon pga. dig <3
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, jeg håber du bliver glade for dem <3

Viola fra GMS Trustpilot-Team

5 stjerner!

Helt fantastisk god service på Hest og Rytter messen. På trods af det var søndag kort inden lukketid, så var det simpelthen så imødekommende personale og vi blev mødt med smil og meget stor hjælp. Absolut et sted vi vil handle igen!

8 de março de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! ⭐
Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse hos os på Hest & Rytter, og servicen skal da altid være i top, selv slut på dagen

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste år!

- Viola, GMS Trustpilot Team

Rigtig god service

Super søde personaler og god betjening

6 de março de 2026

Resposta da Gms Group

Tusind tak for de flotte ord, det jeg sikker på messe holdet bliver meget glade for!

Vi ses næste år igen :)

- Viola, GMS Trustpilot Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god betjening og vejledning i…

Mega god betjening og vejledning i diverse modeller!

Mega dejlige ridebukser! Dem skal jeg helt sikkert have i flere farver!!!

5 de março de 2026

Hej Julie,

Det mega fedt at høre! De kommer heldigvis i masser af farver, og du kan se frem til næste kollektion <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos HMS Group et par gange…

Har handlet hos HMS Group et par gange nu og det er super, at de pakke rog sender hurtigt, så mon utålmodige datter kan have tingene få dage efter 😊

2 de março de 2026

Resposta da Gms Group

Hej Ida, tusind tak for din anmeldelse - vi prøver på levere varerene meget hurtige og vi ved hvor vigtigt det er, især når man har en utålmodig datter som venter derhjemme!

Vi ser frem til behandle din næste ordre!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er super begejstret for…

Jeg er super begejstret for ridebukserne. De holder hvad de lover. De er dejlige at have på og er vandafvisende, hvilket er smart i det danske vejrklima :-)

28 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais