Virker simpelthen ikke - Rotten var "væk" i et par dage fra motorrummet og sad og lunede sig så fint oppe ad sirenen. drop det. Gider ikke engang bruge mere tid på den her anmeldelse.
A empresa respondeu
Odense d. 26 - 8 Vi købte en Gnaversirene i juli da vi har fået flagermusse , efter 6 ugers brug og samtale med Lars sendte vi Gnaversirenen tilbage , da vi desværre hører til de 2% hvor den ikke... Ver mais
A empresa respondeu
God opfølgning på spørgsmål. Der var hjælp at hente, uanset om det var ferieperiode, weekend eller sent om aftenen. Lars har været yderst hjælpsom og professionel hele vejen 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
A empresa respondeu
Vi var lidt skeptiske før vi købte, men har ikke hørt måren siden vi satte den op på loftet. Den er lidt dyrere end alternativerne på marked, men vores oplevelse er at vi har fået noget der virker.... Ver mais
A empresa respondeu
GNAVERSIRENEN, er en lille familie drevet virksomhed, hvor vi nu i 35 år har hjulpet mere end 75.000 hjem og virksomheder af med deres "ubudne gæster" - Mus, rotter, mår og flagermus. - Vi vil altid gerne give den bedste service, og sætter stor pris på ordentlighed og god kommunikation . Vi giver altid vores kunder 100 % garanti for effekten, ellers betaler vi pengene tilbage. Læs mere om brugen og virkningen af højfrekvenslyd på www.gnaversirenen.dk
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
drop det. Gider ikke engang bruge mere tid på den her anmeldelse.

Hurtig ekspedition
Kan absolut anbefales.
Havde problemer med husmår på loftet, så blev jeg anbefalet en sirene af Lars fra Gnaversirenen, den hjalp meget hurtig og effektivt.
Så anbefaler 100% Gnaversirenen til andre med samme problem.
Måren er jaget ud, og vi har ikke haft problemer siden. Effektivt. Og rigtig god og hurtig service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte Gnaversirenen til at bekæmpe rotter og jeg er virkelig imponeret! Det er en super effektiv og en 100% giftfri løsning der bruger ultralyd til at jage rotterne væk.

Odense d. 26 - 8
Vi købte en Gnaversirene i juli da vi har fået flagermusse , efter 6 ugers brug og samtale med Lars sendte vi Gnaversirenen tilbage , da vi desværre hører til de 2% hvor den ikke virker
Og allerede i går fik vi vores penge tilbage TAK . Rigtig god service
Venlig hilsen Lisbet Andersen

Resposta da Gnaversirenen
Vi havde bøvl med flagermus på loftet i vores kontor. Efter at have installeret en sirene fik vi hurtigt problemet løst, så jeg kan kun anbefale Gnaversirenen
Super sirene
Kan kun anbefale til andre.
Vi havde en mår og den er nu flyttet.
Så det er trygt fortsat at have gnaversirenen i gang, så vi er sikret fremover
Garanti mid flagermus - glem det.
Nu betaler vi så 20.000 for udslusning af de flagermus sirenen skulle kunne skræmme væk!! Hold jer væk fra den sirene, den har absolut ingen effekt udover at tage dine penge.
Jeg kan da også vise adskillige filmklip med mår der går lige forbi sirenen som jo også skræmmer mår :-D
Og mus hygger sig også og går i fælde 50 cm fra sirenen

Resposta da Gnaversirenen
Professionel service og vejledning pr. tlf. service.
Hurtig og effektiv levering.
Virker perfekt til flagermus på loftet.
Kan kun anbefales.

Virker perfekt.
Havde flagermus på loftet og de forsvandt så snart vi satte en gnaversirene op. Jeg har næste. Prøvet alt uden held, men det her virker bare. Er så taknemmelig

Resposta da Gnaversirenen
Jeg købte gnaversirenen sidste år og den har ingen effekt på flagermus overhovedet. Den står lige ved det sted, hvor de har rede og de er der stadigvæk, selvom sirenen blev sat op sidste år. Så ikke køb den til brug imod flagermus.

Resposta da Gnaversirenen
Jeg har haft en flagermus koloni, under mine tagsten. Dem har jeg nu udsluset, skiftet tag,isolering og undertag. Købte gnaversirenen, for at sikre mig at de ikke kom igen. Men den virker overhovedet ikke. Selv når der ikke er noget der bremser den, så som mursten/gips eller lignende. Jeg kan stå med den i hånden, udenfor i min indkørsel, og flagermuse flyver 3-5 meter over hovedet på mig.

Resposta da Gnaversirenen
Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk. Jeg bor på landet i et hus fra ca 1900. Jeg har boet her i 14 år og har altid haft kat. Kattene har været gode til at tage de mus der var men synes der kom flere og flere🤦♀️ ok katten er også gammel nu så tænkte jeg ville se hvordan jeg ellers kunne få bugt med dem ( altså musene 😏) så prøvede at købe en sirene fra gnaversirenen og det er det bedste jeg nogensinde har gjort🙌🙌 katten kan endelig nyde sit otium og bare være livsnyder på fuldtid og jeg er slubbet fra kredselyde 🙌🙌🙌
Så prøv det hvis i har problemer. Jeg kan i hvert fald ikke få armene ned😁

Resposta da Gnaversirenen
Monterede 2 sirener på loftet i vores sommerhus. Den ene ende er endda i kip, så sirenen er lidt gemt. Måren er væk og vi har kun hørt den en enkelt gang hvor den var på visit i 5 minutter før den smuttede igen.

**Gnaversirenen.dk - det virker bare!**
Jeg havde et kæmpe problem med flagermus på loftet og havde prøvet alt, inkl. udslusningskanaler, uden held. Så faldt jeg over Gnaversirenen.dk og købte to sirener for at se, om det kunne gøre tricket. Og wow – det virkede med det samme! Efter 36 timer var der ikke en eneste flagermus tilbage. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Jeg var så imponeret, at jeg straks købte to ekstra sirener til at holde mus og knævere væk også. Når man bor på landet, er det bare den perfekte løsning til at holde skadedyrene i skak. Jeg overvejer næsten at fylde hele huset med deres produkter! 😄
Hvis du har problemer med skadedyr, kan jeg kun sige: **prøv det her**! Det er nemt, hurtigt og super effektivt. Fem stjerner fra mig! 🌟🌟🌟🌟🌟
(Det skal lige siges jeg i forvejen allerede havde prøvet en anden sirene min far havde liggende fra et andet mærke end gnaversirenen- der ikke virkede! Så vær obs på dårlige ‘kopi sirener’ )
Vi havde en større flagermusekoloni imellem undertaget og tagstenene i vores sommerhus. De bredte sig over ca. 50 kvsdratmeter.
Vi placerede en Gnaversirene på loftet, og indenfor 24 timer var hele kolonien væk.
Vi kan varmt anbefale Gnaversirenen.
Poul Kyed

Resposta da Gnaversirenen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.