Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virker simpelthen ikke - Rotten var "væk" i et par dage fra motorrummet og sad og lunede sig så fint oppe ad sirenen. drop det. Gider ikke engang bruge mere tid på den her anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Odense d. 26 - 8 Vi købte en Gnaversirene i juli da vi har fået flagermusse , efter 6 ugers brug og samtale med Lars sendte vi Gnaversirenen tilbage , da vi desværre hører til de 2% hvor den ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God opfølgning på spørgsmål. Der var hjælp at hente, uanset om det var ferieperiode, weekend eller sent om aftenen. Lars har været yderst hjælpsom og professionel hele vejen 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var lidt skeptiske før vi købte, men har ikke hørt måren siden vi satte den op på loftet. Den er lidt dyrere end alternativerne på marked, men vores oplevelse er at vi har fået noget der virker.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

GNAVERSIRENEN, er en lille familie drevet virksomhed, hvor vi nu i 35 år har hjulpet mere end 75.000 hjem og virksomheder af med deres "ubudne gæster" - Mus, rotter, mår og flagermus. - Vi vil altid gerne give den bedste service, og sætter stor pris på ordentlighed og god kommunikation . Vi giver altid vores kunder 100 % garanti for effekten, ellers betaler vi pengene tilbage. Læs mere om brugen og virkningen af højfrekvenslyd på www.gnaversirenen.dk

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Væk med rotterne

Slip for rotterne med gnaveralarmen

12 de dezembro de 2022
logótipo da Gnaversirenen

Resposta da Gnaversirenen

Hej Finn. Undskyld sen svar - Tak for din anmeldelse fra 26 april.
Vi er meget glade for at kunne hjælpe jer af med de "ubudne gæster" - Vi giver altid 100% garanti for effekten, eller pengene tilbage. - De bedste hilsner Lars - Mobil 22842105.

Vi har monteret 2 stk gnaversirener

Vi har monteret 2 stk. gnaversierener på vores loft, og sat den ene på frekvens for mus, og den anden på frekvens for mår.
Vi har ikke, siden opsætning af de 2 sirener, haft uønsket besøg af hverken mus, rotter eller mår.
Vi er meget tilfreds med den investering.

8 de abril de 2022

Super fint produkt

Super fint produkt. I løbet af 2-3 uger forsvandt vores problem med krasse lyde fra loftet. Vi har ikke haft problemer siden hen (ca. et halvt år siden vi købte det).

21 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais