Jeg købte forskellige sokker som en gave til mit barnebarn. Det var nemt og hurtigt. Varerne blev leveret omgående. Og det allerbedste: Det er en FRYD at se, hvordan sokkerne hjælper mit barnebarn t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min søn har været virkelig glad for både strømper og strømpebukser. Kvaliteten er utrolig lækker og sportsstrømperne bliver rent faktisk siddende på baby. Alle andre strømper, vi har prøvet, falder af... Ver mais
Unser Baby robbt seit zwei Monaten fröhlich durch die Gegend. Als es vor kurzem auf dem Spielteppich der großen Schwester angelangt war, wurde uns klar, dass auch Krabbeln kein Problem darstellt, nur... Ver mais
Produkterne er super lækre og vores lille gut blev med det samme lidt mere stabil og havde lettere ved at komme frem på både knæ og fødder. Vil dog sige at der var en del længere leveringstid end for... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
GoBabyGo er et Dansk firma som laver kravle strømper til børn fra 6-18 mdr. Vores produkter styrker barnets motorik og balance, og gør dem stabile på alle slangs overflader når de skal lære at kravle og gå. Vi har selvfølgelig tilfredshed eller pengene retur og god personlig betjening. Find os desuden på facebook www.facebook.com/GoBabyGo.dk og på instagram @gobabygo_dk
Informações de contacto
Kronprinsensgade 13, 4th., 1114, København K, Dinamarca
- info@gobabygo.dk
- gobabygo.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Great quality and customer service
Great quality and customer service! Always happy to buy again 🏆
Sokker til barnebarnet Jeg købte forskellige sokker som en…
Jeg købte forskellige sokker som en gave til mit barnebarn.
Det var nemt og hurtigt. Varerne blev leveret omgående.
Og det allerbedste: Det er en FRYD at se, hvordan sokkerne hjælper mit barnebarn til at kravle og nu også at komme op at stå. Et helt igennem godt køb😊👏
Min søn har været virkelig glad for…
Min søn har været virkelig glad for både strømper og strømpebukser. Kvaliteten er utrolig lækker og sportsstrømperne bliver rent faktisk siddende på baby. Alle andre strømper, vi har prøvet, falder af hele tiden.
GoBabyGo socks are simply the best
GoBabyGo socks are simply the best baby socks I’ve ever found! They don’t slip at all, even when my baby is crawling all over the place. I will only buy these from now on—they’re a game changer for keeping little feet safe and steady!
De eneste strømper der bliver på 🤩
De eneste strømper der bliver på 🤩
Super kundeserve. Hurtig respons, hurtig levering og super gode produkter
Dejlige strømper til mit barn
Dejlige strømper til mit barn. Fuld tilfreds! Har købt flere par og i to str 🤗🤗 Tiden må vise om jeg skal have fingrene i flere par
Nemt at købe og hurtig forsendelse
Nemt at købe og hurtig forsendelse.
Min datter elsker sine strømper og strømpebukser
I've tested many non-slip socks
I've tested many non-slip socks, but gobabygo has by far the best. They have a great fit, don't slip, and are comfortable to wear.
Lækre produkter
Vil dog sige at der var en del længere leveringstid end forventet. Jeg fik hurtigt kontakt med teamet omkring forsinkelsen, så alt i alt en ok oplevelse med forretningen.
Super Qualität
Super Qualität, vor einem Jahr gekauft, nach vielem Waschen noch in sehr gutem Zustand. Jetzt werde ich erneut bestellen😊
Good quality and good ergonomie for…
Good quality and good ergonomie for baby feets 👣
Virkelig gode strømper
Virkelig gode strømper! De falder ikke af og sidder bare perfekt. Vores søn er nu 10,5 mdr og går. Siger ikke det er strømperne, men det har en stor betydning.
Nem og hurtig levering. Stor anbefaling herfra en 2 gangs mor.
Virkelig lækre produkter
Virkelig lækre produkter.
Da der var godt nogle dage og jeg intet havde hørt fra dem, tog jeg kontakt. Der var hurtig respons med klart svar - det er rart! :-)
Hurtig ordrelevering og god kvalitet…
Hurtig ordrelevering og god kvalitet som altid
Love the products and really can‘t get…
Love the products and really can‘t get enough of them! Just fits the best and wie tried a lot!
God kvalitet og god kundeservice
God kvalitet og god kundeservice. Det ene par strømpebukser jeg havde bestilt kom i en forkert størrelse og to dage efter at jeg havde skrevet fik jeg det rigtige par.
Den eneste lille ulempe ved tykke strømper med dutter under er at støvler er lidt svære at få på
Varene var ok men…
Jeg bestilte sokker og leggings til mit barnebarn, nogle af delene var på udsalg, og det var muligvis derfor, at der gik næsten 14 dage fra jeg bestilte, til jeg modtog varerne.
Det var fine og lækre ting, da de ankom, men leggings var i mellemtiden blevet til strømpebukser, og til trods for at jeg skrev og spurgte, hvad vi skulle gøre ved det, har jeg aldrig modtaget noget svar!
Min svigerdatter har accepteret, at det ikke ser ud til, at vi får byttet strømpebukserne, så lille Lucas må finde sig i dem. Men kundeservice var der altså ikke noget af!
God kvalitet og god hjemmeside
God kvalitet og god hjemmeside. Leveringen tog en uge og kundeservice var ret ubehjælpelige, da jeg spurgte, hvornår jeg kunne forvente leveringen - der blev blot svaret, at hun ikke vidste det fordi hun sad i en anden afdeling. De kan med fordel tale bedre sammen internt ift den slags. Produkterne er fremme nu og alle super fine!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.