Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Ver mais
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Ver mais
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gav... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Informações de contacto
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Não respondeu a opiniões negativas
noget uigennemskueligt bæ
Fuskerfirma - brug dem ikke!
Min datter har fået et gavekortet som er inaktivt. Har brugt tid på at kontakte kundeservice. Laaaaang ventetid. Man skal så udfylde en formular på hjemmesiden. Derudover skal man oprette en profil.
Alt dette besvær for at bruge et gavekort. Eller forresten, dertil er jeg slet ikke nået endnu.
Det virker bevidst besværligt.
Update: Godream indrømmer at butikken har glemt at aktivere gavekortet, men forlanger at jeg som modtager af gaven skal have købskvitteringen fra butikken. What? Herpå skal stå en kode som kan aktivere gavekortet som ligger indeni.
Intet sted står den procedure beskrevet i det købte gavekort. Med andre ord har de solgt varm luft.
Køber har ikke fået denne information.
De fralægger sig alt ansvar.
Det er ren fusk. Skam jer!
I burde komme i Kontant på DR, som jeg dags dato har kontaktet.
Desværre er det modtageren/giveren og ikke butikken/Godream som står med håret i postkassen. Derfor bliver det ikke stoppet. Jeg har kontaktet Kontant DR.
Godream er i øvrigt ligeglade med dårlige anmeldelser for deres forretningsmetode "virker".
Havde fået et gavekort på 499 kr
Havde fået et gavekort på 499 kr. Ville bruge den på restaurant , efter 4 timer blev den først aktiveret . Restaurant hjalp mig meget og forstod det heller ikke. Ringe til Go Dream kunne man heller ikke. Jeg måtte selv betale hele gildet selv om jeg ikke havde råd. Svindel firma, hvis jeg modtager noget derfra igen afleverer jeg det tilbage Mine penge får de IKKE
VERY BAD CUSTOMER SERVICE
VERY BAD CUSTOMER SERVICE
GIFT WITH A 3 YEAR EXPIRATION AFTER 1 EXPERIENCE " CANCELLED" UNLESS I PAY EXTRA
WILL NEVER USE GO DREAM AGAIN
BETTER EXPERIENCE COMPANIES OUT THERE
Gavekort uretmæssigt indløst
Jeg havde fået et gavekort til cafebesøg. Jeg fik det aktiveret og alt burde være godt. Da vi vil benytte det, kunne restauranten ikke scanne koden. Vi vælger at gå og vente med at bruge det til en anden gang. En måned senere vil vi bruge det, men til min store forbavselse er gavekortet indløst. Jeg kontakter “kundeomsorg” og de kan se at gavekortet er indløst det første sted. De kan ikke gøre noget. Jeg skal selv fremvise en kvittering , hvilke jo er umuligt, da jeg aldrig har fået noget. Jeg kan også bede dem om lov til at go Dream må trække pengene tilbage. Da go Dream uretmæssigt har udbetalt penge for noget kunden ikke har fået, må det være deres problem at få et bevis på dette. De kan ikke gøre noget og efter adskillige skriverier, har jeg opgivet at få pengene eller et nyt gavekort. Jeg kan hermed konstatere, at jeg aldrig hverken vil købe eller modtage bokse fra go Dream . Jeg vil gerne føre andre opmærksomme på, hvor let man bliver snydt
Det var dog en skrækkelig oplevelse
Det var dog en skrækkelig oplevelse, først at skulle oprette en profil og dernæst finde rundt på hjemmesiden. Det virker mere som fup og svindel en noget med kundeservice. Sådan et gavekort skal jeg aldrig have mere - gad vide om jeg i det hele taget får brugt pengene og efterfølgende får slettet kontoen!
Det er stort set hver gang jeg har…
Det er stort set hver gang jeg har skulle indløse et gavekort fra Go Dream, så er det ikke andet end problemer. Man skal kæmpe for at få indløst det, og idag igen da jeg skal i biografen.. Indløser gavekortet jeg fik i julegave, og så skriver denne med det samme inaktivt. Samme hver gang. Kan absolut aldrig anbefales som gaver eller anbefales overhovedet. Indløsning via en hjemmeside.. hvis der så bare var en app hvor man bare kunne scanne sin kode, og bum så var man klar. Det andet besvær er så krævende at man slet ikke gider.
BRUG IKKE GO DREAM
BRUG IKKE GO DREAM
Vi har været så heldige at få et ophold i kobberbryllupsgave. Men så hører heldet også op.
Da vi skal tjekke ind på hotellet bliver vi opkrævet et gebyr på 500 kr. Ikke til noget bestemt - bare et gebyr.... Forklaring: Det er bare et gebyr der opkræves yderligere når det er Go Dream......
Det ved den stakkels gavegiver jo ikke noget om. Det står nemlig INGEN steder. Det er under al kritik
Vi har ikke haft andet end problemer…
Vi har ikke haft andet end problemer med vores gavekort. Vi fik nogle stykker til fødselsdag og jul. Til hhv brunch og biografen. Koderne til brunch melder konstant fejl, og gavekort til bio som vi lige har pakket ud melder at det allerede er indløst..? Det er ikke andet end fup og fiduser. Aldrig om vi ønsker gavekort derfra igen eller køber dem til andre.
Gavekort duer ikke på Madklubben
Sad på Madklubben og kunne ikke betale med deres gavekort, så jeg skulle selv betale for hele middagen.
Når man skriver til dem, ankende de ingen ansvar.
kære forhandlere stop med at forhandle disse fup Gavekort
Samme oplevelse som Martin Gottfredsen, gavekort fået september 2023. Da det skal indløses giver det lun problemer. Henvendt mig 31.1.2024 og igen 16.2.2024 lykkedes mig at komme i kontakt med 88776400 men de var IKKE løsnings orienteret. Det er utroligt at man kan få lov til at drive en sådan side, og snyde folk for oplevelser de typsik har fået i gave. Da jeg skulle aktivere det, stod der at det var inaktivt, nu skal jeg kontakte forrestningen hvor fra min familie har købt gavekortet for at få det aktiveret og jeg skal fremvise en kvittering som min familie fik ved køb. Så gavekort spildt!!!!! spar jer selv for ærgelser og lad forretninger der sælger disse gavekort vide hvorledes det fungerer. Det er den eneste måde dette kan stoppes.
Nogle biografer og Godream samarbejder ikke længere
Min datter fik et gavekort til biograf og da hun stod og skulle have scannet billetten fik vi at vide at vores biograf ikke længere samarbejder med Godream. Så vi stod med et ubrugeligt gavekort og måtte selv betale.
Kontaktede kundeservice og snakkede med en sød medarbejder der fandt en anden biograf hvor gavekort kan bruges. Deraf 2 stjerner. Hun fortalte at man kan gå ind og tjekke hvilke steder det gælder. Men stadig et problem når man godtroende køber et gavekort og regner med det kan bruges alle steder.
Synes det kunne forbedres.
Kan ikke indløses uden oprettelse af…
Kan ikke indløses uden oprettelse af konto med personlige oplysninger, herunder fødselsdato og tlf.nr.!
Det skjulte ID-nummer og indløsningskode bør være tilstrækkelige, men sådanne oplysninger er nok intet værd ved overdragelse til underleverandører.
Man samtykker til overdragelse af personlige oplysninger ved oprettelse af konto.
Mit gavekort bliver ikke anvendt!
En ødelagt biografoplevelse.
En ødelagt biografoplevelse.
Jeg føler mig oprigtigt talt snydt. 300 kroner gået til spilde. Indløser gavekortet og modtager gavekort som der så ikke er nogen saldo på.
Kundeservice er umuligt at få fat på. Det er svindel.
De gør det bevidst besværligt at kontakte dem med problemer, så de ikke skal kompensere for deres elendige produkt.
Jeg fik en biograftur for 2 i julegave
Jeg fik en biograftur for 2 i julegave. Nu da vi gerne vil indløse det, viser det sig, at billetterne kun kan bruges i meget få biografer. Måske man skulle gøre det lidt mere klart på indpakningen at billetterne ikke kan indløses i nordisk film biografer. Hvorfor laver man ikke ikke et gavekort man kan bruge til de fleste biografer? Det synes jeg er altså er lidt fjollet.
Kun 5-6 biografer i hovedstaden - inklusiv Rønne
At sælge gavekort til biograf og så kun ha’ aftale med 4-5 biografer i København er ikke ok. Når det så kun er 1-2 af biograferne der sælger popcorn, som “gaven” indeholder - ja så bliver det endnu mere ubrugeligt. Oveni er det utrolig bøvlet at indløse og efterfølgende booke biobilletter. Fint nok at man får en stregkode efter indløsning hos Go Dream, men de fleste vil nok booke plads, inden man tropper op i biografen. Det kræver, indtastning af giga mange cifre - for hver billet! Så hold dig langt væk fra Go Dream “gaver”.
Helt ufattelig ringe service
Helt ufattelig ringe service! Har oprettet en klagesag efter at jeg ikke kunne bruge mit gavekort d 8.1.2024
Jeg har udover en automatisk genereret mail, hvor det bekræftes at go dream har modtaget min klage, intet hørt fra dem, og idag er det d. 26.1.24 dvs 18 dage efter jeg tog kontakt!
Go dream er en pengemaskine og det er mig en gåde at deres produkter er at finde på hylderne i så mange butikker! Det bør være en oplagt sag for dr1 kontant at kaste sig over!
Skimmer man andres anmeldelser, er det tydeligt at de eneste sager som go dream responderer på, er de meget få positive, ellers er der ingen respons!
Biografbilletter virker ikke, og intet svar fra kundeservice
Prøvede at indløse mine biograf biletter, men fik ingen bekræftelse på, at jeg havde biletterne, hverken fra go dream eller biografen. Dog stod de som indløst på min profil. Jeg kontaktede derfor kundeservice i håb om at få pengene/biletterne retur. Efter en måned uden svar skrev jeg igen. Jeg har stadigvæk hverken fået pengene eller et svar (der er gået over en uge, selvom de sagde at de svarer inden for en uge)
Go Dream
Go Dream
Jeg forsøger at få kontakt mhp. at få en forklaring på, hvorfor jeres “biograftur for 2” kun virker biografen, men ikke til 2 x sodavand og popcorn.
Min datter have stregkoden med ind til kassen, ekspedienten fortalere at stregkoden var blevet brugt så hun måtte selv betale for det!!!
Det er umuligt at finde en mail til Go Dreams kundeservice og det virker som om firmaet er et scam og at det er designet til ikke at skal forholde sig til folks spørgsmål…
Det er bare et gavekort man selv skal betale for.
Det er skuffende og latterligt!
Jeg kan ikke anbefale at købe det.
Utroværdigt og alt for kompliceret.
Enkelt å bestille varer fra dere
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.