Informações sobre a empresa

1. Instituição educacional

Informação fornecida por diversas fontes externas

Go' Kvote 2 er en virksomhed, der via professionelle skribenter og skræddersyede ansøgninger hjælper dig med at opnå adgang til dit drømmestudie.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Grundet et rigtigt dårligt snit fra…

Grundet et rigtigt dårligt snit fra gymnasiet, har jeg haft ret ondt i maven over, at min drømmeuddannelse i år havde en kvotient på 10,7!
Hvis man halverer snittet, har man ca. hvad jeg gik ud gymnaiset med for ca. 6 år siden. Jeg har ændret mig meget siden hen. Jeg har fået et godt arbejde og god forudsætning for, at jeg kan blive optaget på uddannelsen. Dog er mit snit stadigvæk ringe, og det vil følge mig resten af mit liv - og også i selve ansøgningsprocessen, da de stadig vil kigge på mit snit.

Jeg kontaktede LetMimer (Gokvote2) for at få skræddersyet en god kvote 2 ansøgning. Jeg vil maximere min chance og overshine, så mit dårlige snit ikke trækker alt for meget ned i helhedsvurderingen.

Jeg søgte hjælpen sent om aftenen, og da jeg vågnede dagen efter, havde jeg allerede fået tildelt en skribent.
Skribenten sendte mig et skema, jeg skulle udfylde, så han kunne tilpasse ansøgningen bedst mine ønsker og behov. Jeg skyndte mig at udfylde skemaet og allerede samme dag, havde jeg en super velskrevet og velformuleret ansøgning klar.

Jeg gav lidt feedback, og vi rettede yderligere til. Dagen efter havde jeg det færdige produkt.

Jeg har efterfølgende sendt den videre rundt i mit netvært, for at få andre øjne på det.
Jeg har fået en hardcore korrespondent/journalist fra DR til at gennemlæse ansøgningen. Hun tjekkede efter sproglige og grammatiske fejl. Ansøgningen var fejlfri og hun roste den til skyerne!

Jeg vil selv mene, at jeg OK til at skrive og udtrykke mig selv skriftligt.
Jeg var dog i tvivl om opbygningen og hvad en god kvote 2 ansøgning skal indeholde. Dette kunne LetMimer (GoKvote 2) hjælpe mig med.

Jeg vil til august 2020 opdatere min anmeldelse, når jeg ved, om jeg er kommet ind eller ej.

Indtil da - tusind tak for hjælpen!

Specielt tak til Brian der var min skribent. :-)

8 de janeiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt samarbejde mellem yderste…

Perfekt samarbejde mellem yderst kompetent skribent og kunde.
Drøftede løbende indholdet i ansøgningen og reviderede den sideløbende, så den repræsenterede mig som jeg ønskede det.
I en hektisk hverdag er det en optimal service at kunne benytte sig af, og ofte får de fleste et par ekstra øjne på ens ansøgninger. Forskellen her er blot at man betaler sig fra det. Forsikrede mig også, men det blev heldigvis ikke nødvendigt.

Varme anbefalinger herfra.

5 de agosto de 2019

Hej Izobel

Tusind tak for den meget, meget fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at skrive så gennemarbejdet en anmeldelse af vores virksomhed, koncept og service! :-)

Dejligt at høre, at du kom ind på det studie, du søgte! Det er en rigtig succeshistorie!

Held og lykke på det fremtidige studie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og kvalificeret…

Rigtig god service og kvalificeret hjælp med ansøgningen fra en dygtig skribent. Også meget smart, at man kan købe forsikring. Kan varmt anbefales.

29 de julho de 2019

Hej Alexandra

Tusind tak for de fine ord omkring os og vores service! :-)
Vi er glade for, at du synes om vores service, og at du gerne vil anbefale os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, dog med en mindre ventetid som de kompenserede for med knalddygtige skribenter.

25 de junho de 2019

Hej Mads

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :-). Vi er kede af, at du har oplevet en længere ventetid, men vi er glade for, at vi kunne kompensere på anden vis!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik mig ind på mit drømmestudie

Fik mig ind på mit drømmestudie. Super god service, og høj kvalitet. Kan varmt anbefales!

30 de outubro de 2018

Hej Kasper

Mange tak for de fine ord :). Dem sætter stor pris på!

Vi er meget glade for, at vi kunne være behjælpelige med at få dig ind på dit drømmestudie!

Mvh
Magnus // Go' Kvote 2

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais