Witam, gorąco polecam. Wspaniała obsługa, Pan przemiły, wszystko tak jak należy. Pieniążki otrzymałam na drugi dzień. Dziękuję jeszcze raz Panu, który był w Darłowie, pozdrawiam serdecznie.
Leia as opiniões dos outros
Bardzo polecam usługi Gold Adam. Miałam trochę obaw ale po spotkaniu z panem Dawidem jestem bardzo zadowolona. Wszystko odbyło się w bezpiecznych warunkach i w przyjaznej atmosferze. Pan Dawid sprowad... Ver mais
Bardzo miła i przyjazna atmosfera w zaciszu busa. Obsluga jest bardzo uprzejma i chętnie odpowiada na każde zapytanie- udziela bardzo dobrych informacji. Całość sprzedaży jest bardzo bezpieczna i saty... Ver mais
Bardzo jestem zadowolona z wyceny. Transakcja przebiegła sprawnie, szybko, bardzo dokładnie. Resetowanie wagi aby był prawidłowy wynik, cieszyło mnie, akurat to, że widzę to na własne oczy. Można wybr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gold Adam: Wycena i skup złota w Twojej okolicy Nasi eksperci od wyceny złota podróżują po Polsce w specjalnie wyposażonym pojeździe Gold Adam. Robią krótkie postoje w wielu lokalizacjach, dzięki czemu łatwiej wycenić złoto. Po zarezerwowaniu spotkania z wyprzedzeniem otrzymasz osobistą obsługę na przystanku, który jest dla Ciebie najbardziej dogodny.
Informações de contacto
Finlândia
- goldadam.pl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super transakcja.Szybko sprawnie i z…
Super transakcja.Szybko sprawnie i z pełnym profesjonalizmem.
Pełen profesjonalizm
Sprawnie, przy użyciu profesjonalnych metod, w bardzo miłej atmosferze.
Bardzo miła obsługa i fachowe podejście
Bardzo miła obsługa. Fachowe podejście. Bardzo ładny samochód i wnętrze, czułem się bardzo komfortowo i bezpiecznie.
Bardzo miła obsługa szybko i bez…
Bardzo miła obsługa szybko i bez problemu wycena
Wszytko przebiegło super
Wszytko przebiegło super. Miła atmosfera. Rzeczowa zadowalająca mnie wycena. Osobiście polecam
Rzetelnie
Rzetelnie , cierpliwie , profesjonalnie . Wysoka kultura i poziom bezpieczeństwa. Polecam
Obsługa bardzo sprawna i kompetentną
Obsługa bardzo sprawna i kompetentną. Cena mi odpowiada. Polecam usługi w tej firmie.
Bardzo miła obsługa i bezpieczna obsługa.
Bardzo miła obsługa i bezpieczna transakcja. Pan Dawid stara się aby klient aby klient czuł się zaopiekowany.
Polecam :)
Szybko sprawnie w miłej atmosferze
Szybko sprawnie w miłej atmosferze
Bardzo dziękuję …
Bardzo dziękuję …. Wszystko na najwyższym poziomie . Jestem bardzo zadowolona
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam, miła obsługa, wszystko uczciwie :)
22.05 wycena w busie w uzgodnionym
22.05 wycena w busie w uzgodnionym, dogodnym dla mnie miejscu i czasie.
Miła i profesjonalna obsługa.
Szybki test i wycena.
Zadowalająca zaproponowana cena
Dyskrecja
Dyskrecja, profesjonalizm, bardzo miała obsługa Pana Dawida. Rzeczowo, szybko, konkretnie
Jestem zadowolony z usługi
Jestem zadowolony z usługi. Szybka i profesjonalna obsługa. Bezpieczne warunki transakcji. Płatność na konto w 48 godzin. Polecam.
Bardzo dobra atmosfera
Bardzo dobra atmosfera. Profesjonalna usługa wyceny. Bezpieczna transakcja.
Sympatyczna obsługa
Sympatyczna obsługa, profesjonalizm i rzeczowa wycena. Polecam
Bardzo profesjonalna i miła obsługa
Bardzo profesjonalna i miła obsługa
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.