Goldendrop Opiniões 25

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

GoldenDrop er en varm og god parfymeolje som lukter behagelig og holder lenge. Du trenger bare noen få dråper, og duften sitter fint gjennom hele dagen. Den passer både til hverdags og når du vil føl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst tilfreds med servicen og kvaliteten fra Goldendrop. Mig og min veninde købte 3 små parfumer, som vi har været utrolig glade for. Vi kommer helt sikkert til at købe parfumer herfra igen ☺️

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Så lækre parfume olier. Dufter dejligt , god holdbarhed. Smuk indpakning. Har handlet op til flere gange hos Goldendrop. Mine varmeste anbefalinger. 😍

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Golden Drop sælger parfumeolier af allerhøjeste kvalitet. Produceret i Europa under bedste standarder, er vores parfumeolier unikke, holdbare og velduftende. Vi har et udvalg over 100 forskellige dufte, så der er noget til enhver smag.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

virkelig gode dufte holder hele dagen…

virkelig gode dufte holder hele dagen er er ran oli og ikke tilsat sprit jeg køber klart fra jer frem over dufter utrolig godt lyn hurtig levering og de er tidt live på tiktok vår jeg fandt dem og det skulle prøves .. har prøvet fler forskellige nu alle alle dufter mega godt og holder det meste af dagen kan klart andbefale at købe ved dem klart den beste jeg har prøvet har lige bestilt fler her til aften og de er allerade sendt

21 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske parfumeolier tro mod originalerne og fantastisk service!

Jeg har nu prøvet flere af Goldendrops parfumeolier, og jeg er virkelig imponeret! De har et stort udvalg af de nyeste og mest populære parfumer som duftolier.

Jeg har testet:

Al Thair (inspireret af Parfums de Marly Althaïr) det er min personlige favorit! En skøn varm vanilla gourmand med krydderier der holder mega længe og udvikler sig perfekt.

Eden Juicy Apple (inspireret af Kayali Eden Juicy Apple 01) den er god til layering da det er en simpel og frisk duft. Den er mild nok til at min søn på seks kan bære den uden problemer super fresh med sødme fra røde æble og bær!

Pistachio (inspireret af Kayali Yum Pistachio Gelato 33) mild, rund og cremet.

Paradox (inspireret af Prada Paradoxe) det er min kones favorit hun elsker den!

Boujee Marshmallow (inspireret af Kayali Yum Boujee Marshmallow 81) den bruger min datter på otte. Det er en meget sød og dessertagtig olie som virkelig ikke kræver meget for at fylde rummet.

Alle duftene er meget tro mod de originale parfumer både i top hjerte og bundnoter.

Olierne holder ekstremt godt på huden. Det er en viskøs olie som både dufter og føles luksuriøs og kraftfuld.

Jeg har faktisk mødt ejerne af Goldendrop i deres pop up shop og de var utrolig behjælpelige! De tog sig god tid til mig og min kones spørgsmål gav gode råd og virkede virkelig passionerede omkring deres produkter.

De er nemme at kontakte via deres Instagram profil. De responderer hurtigt og venligt.

God kundeservice hurtig levering og høj kvalitet hele vejen igennem. Klar anbefaling herfra 5 ud af 5 stjerner! 🌟

27 de fevereiro de 2026

Min varmeste anbefaling.

19 de novembro de 2025

Elsker dem !

Her får du en rigtig god service og meget hurtig ekspedering. MEN du får også virkelig gode perfume olier. Og de holder længe. Jeg elsker ALLE mine, og er da ikke færdig med at købe. Elsker at deres olier kommer i en utrolig smuk æske. Du kan vælge at have den rullende kugle på din perfume eller du kan bruge den stick som også følger med. Jeg har både 12 ml og 6 ml. Og bruger mest 6 ml til tasken.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig tilfreds mine køb

Jeg er virkelig tilfreds med parfumerne. Duftene er skønne, og jeg blev positivt overrasket over, hvor længe de holder. Produkterne er i rigtig god kvalitet, og jeg kan helt klart anbefale dem til andre. Jeg handler gerne her igen😍

10 de dezembro de 2025

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.
Købte 5 forskellige små parfumer og de dufter så fantastisk og så holder de længe.

3 de novembro de 2025

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, gode kundeservice, søde medarbejdere du snakke med. Deres olie parfumer dufter rigtig dejligt og friskt, klart anbefales. 🫶🫶

18 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais