Jeg havde aldrig troet, at man kunne købe flyttekasser med forsendelse – kunne man godt hos gomule! Fremragende.
Leia as opiniões dos outros
God oplevelse! Jeg fik en reklame for gomule et par dage før jeg skulle modtage nøgler til ny lejlighed, så meldte mig til og efter et par dage var min goodiebox klar:)) Manglede også internet så... Ver mais
A empresa respondeu
Da jeg skal til at flytte virkede det som en oplagt mulighed at prøve GoMule. Og det var godt jeg gjorde det. Allerede 2 dage efter tilmelding og bestilling modtog jeg flyttekasserne samt et godt flyt... Ver mais
A empresa respondeu
Super kundeservice! Jeg havde lidt udfordringer med min bestilling.. Havde bestilt 4 muleposer, men der kom dog kun en. Efter lidt frem og tilbage fik vi løst problemet! Kan klart anbefales at bru... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi hjælper dig, når du skal til at flytte. Så du får mindre bøvl og mere overskud til din flytning. Det er en position, vi forsøger at være de bedste til. For vi vil gerne fjerne så mange forhindringer som muligt for dig, når du skal flytte. For der skal være plads til mere af alt det sjove. Plads til livet. Så vi klarer dit flyttebøvl enkelt, nemt og hurtigt.
Informações de contacto
Rosenkrantzgade 23, 4 sal., 8000, Aarhus C, Dinamarca
- +45 35151310
- support@gomule.com
- gomule.com
Não respondeu a opiniões negativas
Bestilte flyttekasser og 22 timer kunne…
Bestilte flyttekasser og 22 timer senere kunne jeg hente dem i pakkeshoppen.
Det er det man kan bruge når man står og skal flytte. Hurtig service.
Holder hvad der bliver lovet
Holder hvad der bliver lovet: levering indenfor 1-2 dage 👏
Hurtigt og super nemt
Hurtigt og super nemt. Afleveret ved min dør på mindre end 24 timer 💪🏼💪🏼💪🏼
Jeg har brugt Gomule til at sende…
Jeg har brugt Gomule til at sende kasser afsted til mine kunder,
Jeg opdagede jeg havde lavet en trykfejl, og bestilt 2 uger for lidt. Dsv var orden blevet afsendt, men Lasse var så behjælpelig og vi fik det løst.
Dog en ting til forbedring kunne være at man vidste ankomst tidspunkt/dato lidt mere præcist.
God hjælp og hurtig levering
Venlig og hjælpsom telefonsamtale inden bestilling. Hurtig levering.
Kvalitet god som forventet- desværre…
Kvalitet god som forventet- desværre var leveringen forsinket.
Der var hurtig ekspedition af varen…
Der var hurtig ekspedition af varen hurtig levering til GLS pakken var pæn og i god indpakning.
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. Kasserne (pakken) kom med GLS, efter 2 hverdage.
Vil helt sikkert anbefale Gomule til alle jeg kender.
Godt kvalitet og hurtig levering
Dejlig hurtig service og levering
Dejlig hurtig service og levering. Vil varmt anbefale
Må nok pakke om. Noget tyndt bras…
Ved første øjekast virkede kasserne ok. Den yderste i bundtet gik dog lidt i stykker bare pga. det bånd, der var omkring. Vi pakkede en række kasser med max. 25 kg i hver. Så stillede vi dem ovenpå hinanden i et varmt og tørt rum. Efter en uges tid brasede et par af dem sammen, fordi de ikke kunne holde til, at der stod en kasse ovenpå. Noget tyndt bras. Nu må vi nok pakke om!
Mule pose
Det hele var finder ingen problemer og jeg fik det jeg skulle have den næste dag
Nice tote bag
Nice tote bag , Perfect for everything,thick material and it's just really perfect for me
Rigtig godt koncept og forretningside.
Rigtig godt koncept og forretningside.
Det trækker ned, at de afsendte min ordre en dag senere end lovet, og at jeg blev nødt til at skrive en mail til dem, for at få en returordre bekræftelse. Det er jo ikke slemt eller alvorligt, men jeg nåede at blive i tvivl om hvor “legit” det er. Så der er lidt udviklingspotentiale på det område.
Kun bestilt tasker
Kun bestilt tasker
Fine tasker
Go pris
De lange remme kunne godt lige have været lidt længere
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻like
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.