Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Produkterne er ankommet i fin indpakning, og alt er som det skal være. Jeg oplevede dog ret lang leveringstid - lige knap to uger fra bestilling, og der var ikke information om at ordren var udgået el... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Denne leave-in UV hair protection med treatment er lige hvad mit hvide hår har brug for i solen. Samtidig med det holdes hydreret.

Classificada 5 em 5 estrelas

Positiv overraskelse! Var lidt skeptisk, da hjemmesiden virkede ny og uden mange anmeldelser. Tænkte jeg ville give det et skud :) - Hurtig levering! 2 dage du 👌🏼 - Fik de rigtige ting i pa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk shop. Virkelig gode cremer til både almindelig hud og psoriasis og atomisk eksem. Gratis fragt over 100kr er flot! Hurtig levering. Jeg fik flotte prøver med gratis på serien. Jeg er vi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza
  2. Loja de produtos de beleza
  3. Fabricante de cosméticos
  4. Fábrica de cosméticos
  5. Loja de cosméticos
  6. Clínica de dermatologia

Escrito pela empresa

På Goodskin.dk finder du et stort udvalg af nogle af de bedste, danske hudplejeprodukter. Komplet udvalg af Derma og DermaKnowlogy. Goodskin.dk er ejet og administreret af danske DermaPharm A/S, som producerer en lang række hudplejeprodukter. Blandt vores egne brands er Derma og DermaKnowlogy (tidligere MDerma). Du vil derfor her finde det komplette udvalg af netop disse produkter. Ligeledes vil spændende nyheder være tilgængelige her først. På Goodskin.dk finder du et stort udvalg af særlige pakketilbud, hvor du kan spare op til 35 %. Disse pakketilbud er sammensat af komplementære produkter, der tilsammen f.eks. udgør en komplet hudplejerutine eller er skræddersyet til en specifik hududfordring. Alle produkter er udviklet og produceret i Danmark. Ved at købe på Goodskin.dk, køber du direkte ved producenten. Det betyder også, at der spares distributionsled, så produkterne har den korteste vej fra produktionen og hjem til dig. Og så betaler vi fragten ved køb over 200 kr. Dét er godt for både dig og miljøet. Har du spørgsmål til vores produkter eller webshop, så kontakt os endelig på info@goodskin.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig bedst muligt. Læs meget mere og køb online på Goodskin.dk – din leverandør af dansk hudpleje i højeste kvalitet.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

6 de setembro de 2023

Resposta da Goodskin

Tak for den fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for. Há en dejlig dag. Dbh Iben, goodskin.dk

En anstrengende oplevelse…

Jeg laver mit køb på Goodskin.dk torsdag d. 03.08, hvortil der oplyses at være 1-2 dages forsendelse. Det bliver mandag d. 07, hvor jeg forsat ikke har hørt noget, hvorfor jeg ringer til deres kundeservice. Her lover de at sende pakken afsted den dag, så jeg kan modtage den inden onsdag d. 09.08, hvor vi skal ud og rejse. (Vi har bestilt solcreme, og kan ikke bruge pakken til noget, hvis den kommer senere.)
Det viser sig så, at Goodskin.dk har sendt pakken afsted med GLS mandag, men med et gammelt pakkenummer, hvorfor GLS ikke kan sende pakken ud af terminalen, og vi ville tideligst kunne få pakken onsdag d. 09.08. Derfor aftaler jeg med BÅDE Goodskin og GLS at pakken sendes retur til dem, uden jeg får den, og at de overfører mine penge retur.

Dette blev aftalt tirsdag d. 08.08, hvorefter jeg intet hører fra dem, før jeg skriver til dem igen d. 15.08. Her svarer de, at min pakke er kommet dagen forinden (på trods af GLS har dag-til-dag levering), og at jeg vil få mine penge retur snarest. Vi har nu d. 18.08, næsten 2 uger efter, jeg aftalte med GLS, at de skulle sende pakken retur, og vi har stadig ikke fået vores penge. Herudover har vi ALTID skulle kontakte dem, de har aldrig taget kontakt til os, hvilket virker uproffessionelt og hvad jeg vil kalde en ubehagelig shopping oplevelse.

2 de agosto de 2023

Resposta da Goodskin

Hej. Tusind tak for at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, selvom det er på et noget kedeligt grundlag. Vi bestræber os på at ekspedere vores ordrer så hurtigt som muligt og inden for de lovede 1-2 hverdage, og vi er naturligvis oprigtig kede af, at det ikke lykkedes denne gang pga. en fejl på GLS-labelen. Vi beklager, at du har haft en ærgerlig shopping-oplevelse og har måtte vente unødigt på din returbetaling. Vi har i dag returneret beløbet til din konto. Vi ønsker dig en god dag. Dbh Iben, goodskin.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

jeg købte en serie derma produkter til…

jeg købte en serie derma produkter til gave, det var hurtig levering, det var nemt og alt kørte på skinner,
kan helt klart anbefales.

Lonny

29 de julho de 2023

Resposta da Goodskin

Hej Lonny. Tak for din feedback. Hvor dejligt! Det er vi virkelig glade for at høre! Dbh Iben, Team goodskin.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering. Anbefales.

24 de junho de 2023

Resposta da Goodskin

Tak for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb på goodskin.dk. Há en skøn dag! Dbh Iben, goodskin.dk

SUN LOTION.

Jeg synes det er en virkelig god SUN LOTION fra DERMA.

28 de maio de 2023

Resposta da Goodskin

Tusind tak for din feedback. Det er vi bare så glade for at høre! Ønsker dig en rigtig god, solrig sommer☀️ Dbh Iben, goodskin.dk

Super

Godt sted at handle, fik en tube der var utæt, fik en ny uden problemet. Super

27 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os. Dbh Iben, goodskin.dk

Classificada 2 em 5 estrelas

Solcreme

Jeg har købt solprodukter hos jer og kan se at de idag sælges for kr. 49 i Føtex.
Det er ærgerligt at der er så stor prisforskel.
Så øv øv køber dem fremadrettet ikke her mere.

18 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Tak for din feedback. Det er et specialtilbud, som Føtex kører, på taskevenlige størrelser. De er kun 150 ml og ikke 200 ml som vores normalstørrelser. Vi ønsker dig en dejlig dag og solrig sommer! Dbh Iben, Team goodskin.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakken kom hurtigt med de gode…

Pakken kom hurtigt med de gode produkter..Babyshampooen har jeg ledt efter i en del butikker ,idet den er god for sart hovedbund ..
Tak osse for 2 prøver på solcreme ...

23 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du kunne finde babyshampooen hos os. Vi har hele Derma-sortimentet i vores shop, så du kan altid handle hos os, hvis du ikke kan finde et produkt andre steder. Rigtig god sommer til dig! Dbh Iben, Team goodskin.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg synes det er gode produkter

Jeg synes det er gode produkter, men jeg synes det er dyrt. Jeg kunne også godt tænke mig at der var lidt forandring på tilbudene. I den tid jeg har købt har det været de samme tilbud(tror jeg nok)

23 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Tak for feedback. Vi udvider løbende vores TILBUD-kategori med nye fordelagtige pakketilbud og tilbudsvarer i Outlet, men vi vil se, om vi ikke kan køre flere gode tilbud med jævne mellemrum. Há en dejlig dag! Dbh Iben, Team goodskin.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og lang leveringstid!

Synes simpelthen jeres service er for dårlig og alt for langsom! Jeg bestilte mine varer i søndags, og har hverken modtaget bekræftelses mail el. lignende. Hvordan kan det lade sig gøre? I kan jo ikke reklamere med 1-2 dages levering, hvis I ikke kan leve op til det. Så kunne jeg jo lige så godt ha kørt de 45 km til den nærmeste Føtex for at købe mine produkter.

25 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Hej. Tak for din bestilling og din feedback. Vi har ekspederet og afsendt din pakke inden for de 1-2 hverdage, som vi skriver på goodskin.dk, og jeg kan se, at din pakke forventes leveret i løbet af i dag. Dvs. at vi lever op til den lovede afsendelse herfra. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@goodskin.dk, hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om din ordre. Há en god dag. Dbh Iben, Team goodskin.dk

Fantastisk produkt

Face 21 Moisturising Gel har fået min mangeårige og genstridige skæleksem til at forsvinde og så fedter produktet ikke på huden, som en ekstra god gevinst.
Kan varmt anbefales!

3 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Tusind tak for din fine anmeldelse! :-) Vi er så glade for at høre, at Face 21 har haft så positiv en effekt på din hududfordring.

Ha' en rigtig dejlig dag!

De bedste hilsner
Ann

Leveringstid holder ikke!!

Leveringstid holder ikke!!
Jeg har bestilt solcreme hos jer, da jeg syntes om jeres koncept og ikke mindst løftet om hurtig levering: “Du vil modtage din bestilling inden for 1-2 hverdage. Du modtager en e-mail med leveringsinfo, så snart vi har afsendt din ordre.”
Her på dag tre har jeg endnu intet hørt fra jer, og jeg kan ikke komme igennem på telefonen! Det er jo falsk reklame og ikke ok, når man netop hurtigt har brug for sin vare!!

I svarer: Vi beklager, at vi ikke lever op til den ønskede leveringstid. Vi afsender inden for 1-2 hverdage, som vi skriver på goodskin.dk.

Jeg gentager: ´'Du vil MODTAGE din bestilling inden for 1-2 hverdage.' skriver I. Dermed er 1-2 dage min ønskede/forventede leveringstid. Jeg siger det jo kun for at hjælpe jer til at få det rettet til 3-5 dage. Dermed får I færre skuffede kunder:-)

21 de abril de 2023

Resposta da Goodskin

Hej. Tak, fordi du tager dig tid til at skrive til os. Vi beklager, at vi ikke lever op til den ønskede leveringstid. Vi afsender inden for 1-2 hverdage, som vi skriver på goodskin.dk. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@goodskin.dk, hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om din ordre. Dbh Iben, Team goodskin.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais