Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen producten besteld voor een geweldige prijs, zeker ten opzichte van andere webwinkels. Het aanbod is goed, overzichtelijk en naar mijn mening óók beter dan bij andere webwinkels. E... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schilders ezel besteld. Deze zou de volgende dag bezorgd worden. Na de betaling mail ontvangen dat de bezorging tot 5 dagen kon uitlopen. We zijn nu bijna 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

de (simpele)produkten , welke ik besteld had, prima aangekomen, maar dat is normaal. Maar waarom ik dit review schrijf en post: De verpakking was formidabel, nog nooit een bestelling zo efficient ,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de molduras

De filosofie van Goodstore luidt: Als er een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van de klant als dat van onszelf. Wij streven voortdurend naar win-win situaties met onze klanten.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

41 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen producten besteld…

En na bestelling altijd de volgende dag in huis. Helemaal top!

16 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte service en niks ontvangen…

Wacht al meer dan 2 maanden op mijn bestelling. Ontving geen updates over verzending, was blijkbaar al verzonden en automatisch weer retour gestuurd. Daarna wel snelle en nette communicatie, geld teruggeboekt gekregen.

29 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima prijs en snelle levering.

Twee rode porseleinen fittingen besteld voor een prima prijs en de volgende dag in huis. Ik zag ook wat negatieve reacties over levertijden maar dat is bij mij zeker niet van toepassing.

12 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Lampenkappen komen niet overeen met wat…

Lampenkappen komen niet overeen met wat ik besteld heb. Op de foto tonen ze een snoer en aansluiting. Ik bestel er in het zwart en koper. Wat krijg ik toe: allemaal zwarte zonder snoer noch aansluiting voor de lamp in te draaien. Wat ben je met enkel de lampenkap?

Hier is de bestelling:

Gebaseerd op: Ordernummer 22523065 van 06-07-2025
GLAMT101XZWS GLAMT811XRUSTN
Plafondkap Mini Zwart 1 uitgang
Plafondkap Roest 1 Snoer met metalen trekontlaste

3 kappen besteld dus ipv 2, en één in roest dewelke ik niet ontvangen heb. Ik lees ook 1 snoer... Is er niet bij.

Retourneren kost mij evenveel als de bestelling.. Dus ja, zal containerpark worden en weer extra afval voor niets. Toch bedankt voor de reactie.

9 de julho de 2025

Beste Joël,

Dank voor u review met feedback waaruit wij kunnen verbeteren. Echter heeft u twee plafondkappen besteld, deze worden niet geleverd met strijkijzersnoer of andere accessoires. Dit kunt u ook terugzien op de foto's van de website.

U kunt namelijk bij ons de verlichting onderdelen mixen en matchen, om zo een unieke combinatie te creëren. Indien u de bestelling wenst te retourneren kunt u contact met ons opnemen.

goede klacht afhandeling

twee aluminium wissellijsten van A2 formaat besteld en de lijsten zijn prima. Alleen de vier korte randen (15,85mm) voelen een beetje ruw maar alle andere randen zijn mooi glad.

Een van de kunststofplaten is tijdens productie niet voorzien van een beschermlaag waardoor er krassen in zaten. De producten waren immers goed verpakt voor transport. Dit heb ik aangegeven via de mail en de volgende werkdag is er op gereageerd. Ze hebben vervolgens een nieuwe plaat opgestuurd welke binnen enkele dagen binnen is gekomen grofweg gelijk aan de oorspronkelijke levertijd van de lijsten.

Ik had een klacht, daar hebben ze snel op gereageerd en ze hebben de oplossing snel opgestuurd. Zeer tevreden met deze ervaring.

4 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

stoepbord vrijdag bestelt met morgen…

stoepbord vrijdag bestelt met morgen geleverd, volgende dag niks, ook nog geen track en trace, maandag nog niks ook geen reactie op verzonden email, dus maandag gebeld. Antwoord ik zie dat er op de factuur staat vertraagd maar dat snap ik niet hij is voorradig. Helaas te veel winkels die dit doen om beter en meer te verkopen, beloftes niet nakomen. Jammer ze wilde het nog als spoed doen maar daar bedankte ik voor hadden ze het maar meteen moeten versturen ipv niks laten horen . Ondertussen elders besteld ( goed gekeken bij wie wand goodstore verkoopt onder meer namen en websites.
Jammer, zet dan op de website 1-3 dagen of zo ipv morgen

14 de fevereiro de 2025

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Echter heeft u besteld in een drukkere periode, waardoor er een kleine vertraging was in het magazijn. Hierover hebben wij u direct geïnformeerd per e-mail, mogelijk dat u dit over het hoofd heeft gezien.

Nogmaals excuses voor de vertraging en het ongemak!

Top klantenservice

Een groot krijtboord en de passende pennen gekocht. De levering duurde.. wat ik noem.. de normale tijd (Ik vind het onzin om alles de volgende dag op de mat te hebben, uiteindelijk betaal ik daarvoor behoorlijk meer!)
Ik had een reclamatie die snel opgelost werd.
Voor mij is een bedrijf betrouwbaar, als die bereikbaar is, ik serieus genomen wordt en mijn klachten gehoord en opgelost worden. Top gereageerd! Ik zal zeker weer terug komen.

11 de fevereiro de 2025

Geen product ontvangen

Geen product ontvangen

Reactie hieronder klopt ook niet, is niks geleverd, nooit niet ook niet gratis

16 de janeiro de 2025

Beste Mariska,

Afgelopen vrijdag hebben wij elkaar gesproken over het feit dat de levering van uw menuhouder even paar dagen langer op zich liet wachten. Ik heb direct actie ondernomen en een spoedzending aangemaakt die gelukkig gister is afgeleverd zag ik zojuist. Tevens heb ik uw geld teruggestort op uw rekening.

Nogmaals excuses voor de vertraging en het ongemak!

Waardeloos

Product volgens hen geleverd. Ik heb niets ontvangen. Ze reageren niet op berichten. Oplichters?!!!! Niets bestellen zou ik zeggen

17 de janeiro de 2025

Resposta da Goodstore

Hi Annemiek, dank voor uw feedback en bericht. Helaas kan ik uw bestelgegevens echt niet terugvinden in ons systeem. Kunt u ons even bellen via 070-3070400? Wellicht dat u toch abuis bent en u ons bedrijf met een ander bedrijf vergelijkt.

Patrick - Verkoopteam Goodstore

Classificada 3 em 5 estrelas

Nette omgang met klanten

Na mijn klacht, dat er best een vertraging was met de levering, hebben ze hier netjes op gereageerd. Fijn dat ze belde met mij en uitleg gaven.
Supernetjes!

6 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Levertijd veel te lang

Ze adverteren met een levertijd van 4/5 werkdagen, maar het is in werkelijkheid 2-4 weken! Niet bestellen als je het graag binnen een normale termijn wilt ontvangen.

Update: Na annulering van bestelling benaderd door iemand anders van de klantenservice met het bericht het voor kerst te leveren. Belofte was het te proberen op vrijdag te verzenden, helaas moest ik er op de maandag voor kerst nog achteraan. Hierdoor is het wel 'geprobeerd te leveren' voor kerst maar dit is niet gebeurd, al ligt dit niet bij Goodstore maar bij DHL. Toch jammer dat dit niet meteen kon worden opgelost ipv eerst order annuleren en geld terugstorten, dan had ik mijn pakket waarschijnlijk wel op tijd gehad. Het mosschilderij is namelijk wel heel erg mooi en kwam ook goed veilig verpakt aan.

16 de dezembro de 2024

Resposta da Goodstore

Hi Isabelle, dank voor deze feedback.

Zojuist hebben wij ook geprobeerd te bellen, maar dit was tevergeefs. Wij zijn het 100% met u eens en dit is intern qua planning niet goed gegaan bij uw order. Willen u een voorstel doen om nog steeds voor kerst af leveren en u tegemoet te komen.

Zou u ons even kunnen terug bellen om tot een passende oplossing te komen? Alvast bedankt hiervoor.

Patrick - Verkoopteam Goodstore

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling kwam snel maar was voor de…

Bestelling kwam snel maar was voor de helft fout!
Ik probeer al twee weken telefonisch contact op te nemen. “Nummer niet in gebruikt”. Bizar. Ook met Nederlandse landscode.
Mails blijven onbeantwoord.
Messengerberichten onbeantwoord.
Zij maken een fout en ik moet de verzendkosten ophoesten? Nonsens.
Grootste scam ooit!

22 de novembro de 2024

# 813173270

Beste Josephine,

Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en dit is tevens voor de eerste keer dat wij überhaupt contact hebben gehad. Als wij beoordelingen ontvangen vanuit onze klanten dan controleren wij eigenlijk altijd alles stap voor stap om te kijken waar wij intern iets kunnen verbeteren en zullen wij in contact treden met de klant. Nadat u de telefoon had opgenomen en ik vroeg of het gelegen uitkwam was dit geen probleem om uw melding even te bespreken. Tijdens mijn eerste vraag werd ik helaas halverwege onderbroken en nam u direct het gesprek over en werden er dingen gezegd welke wij überhaupt niet eens hebben benoemd.

Als ik iemand bel op basis van een beoordeling moet ik een bepaald beeld schetsen van wat er is gebeurt om u zo een passend antwoord te geven waarbij de klant zich voldoende voelt geholpen, dit dient echter wel met wederzijds respect te gebeuren. U gaf aan dat het telefoonnummer het niet doet, diverse e-mails heeft toegezonden, bericht via Facebook en uiteindelijk en beoordeling. Op basis van deze informatie moet ik een vervolgvraag stellen zoals: Wanneer heeft u ons gebelt, gemaild, etc. maar daarop werd vrijwel direct negatief op geantwoord terwijl ik u juist alleen maar wil helpen.

U schrijft namelijk in de beoordeling dat u al twee weken bezig bent om met ons telefonisch in contact te komen terwijl wij elke doordeweekse dag telefonisch te bereiken zijn van 10:00-17:00. E-mails blijven onbeantwoord terwijl wij hebben gezocht in diverse systemen of wij iets hebben ontvangen maar helaas was dit niet het geval. Dus de allereerste melding welke bij ons binnen is gekomen was uw bericht via de facebook messenger op vrijdag om 16:41. Dat u vervolgens schrijft dat deze niet wordt beantwoord heeft te maken met dat wij gesloten zijn in het weekend en dit wordt op een maandag weer opgepakt.

In de tussentijd bent u zelf opzoek gegaan naar informatie en benoemd u dit ook nog eens in de beoordeling ''Zij maken een fout en ik moet de verzendkosten ophoesten?'', het is jammer om een constatering te maken op basis van ozne pagina welke bedoeld is voor klanten welke iets willen retourneren naar ons. Er zit een groot verschil tussen iets willen retourneren en iets wat foutief is geleverd door de levernacier. Het kan namelijk nooit zo zijn dat een klant de kosten draagt voor een leverancier bij een orderpicktfout.

Helaas komt het wel eens voor dat er een pakketje verkeerd wordt geleverd bij de klant en wij zullen dit dan ook ten alle tijden oplossen zoals wij nu ook voor u hebben gedaan.

Zelf vond ik het spijtig dat ons telefoongesprek zo moeizaam verliep terwijl ik u juist belde om te helpen. Uiteindelijk heb ik niet echt het gevoel dat ik u met een tevreden gevoel heb achtergelaten en dat vind ik jammer omdat dit wel mijn intentie is gezien er echt ergere dingen spelen in de wereld dan een orderpickfoutje en spullen ontvangen van een andere klant.

Marco Oosterlaken

Mooie lijsten op maat

Ik heb hier 2 verschillende lijsten op maat besteld en deze zijn heel netjes en binnen een week geleverd. De lijsten zijn erg makkelijk in gebruik en mijn diamond painting is erg netjes ingelijst.

13 de novembro de 2024

Weken wachten op bestelling

Weken wachten op bestelling, je kan het beter zelf in china bestellen dat is sneller en godkoper. Ik koop hier niets meer, helpdesk voor vragen is totaal onbereikbaar, je krijg een eindeloos bandje met muziek.

25 de outubro de 2024

Beste HenkJan,

Zou u wellicht contact met ons op kunnen nemen. Aangezien wij niks binnen ons systeem kunnen vinden welke gekoppeld staat aan uw gegevens.

U geeft aan dat wij totaal onbereikbaar zijn en een bandje met muziek hebben. Dit is beiden niet het geval. Vandaar ons verzoek om even contact met ons op te te nemen. Wij hebben het vermoeden dat u twee bedrijven door elkaar haalt.

Noa van Goodstore

Goede service!

Helaas was mijn product beschadigd geleverd, maar na contact met de klantenservice (waar ik enorm fijn ben geholpen door Noa Huurman) krijg ik kosteloos vervangende producten opgestuurd. Ik zou in de toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen

9 de outubro de 2024

Goed

Helaas kwam de bestelling later dan gewenst, maar na contact kwam er een zeer vriendelijke een goede oplossing hiervoor.

12 de junho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle afwikkeling bij canceling

Ik had stoepborden besteld maar in de bevestiging stond dat de levering later dan gepland zou zijn.
Ik heb de order moeten cancelen en meteen werd er een creditnota gemaakt en ik verwacht het aankoopbedrag ook meteen terug.
Dat is een goede service.

13 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.