gordijnenxl.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jaloezieën en horren! Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing was alles perfect geregeld. Er werd netjes gewerkt, de monteurs waren vriendelijk en p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt super tevreden! Hij reageerde heel snel op mijn bericht en kon zelfs meteen langskomen. Het was fijn dat ik zo snel een afspraak kon maken, zonder lang te hoeven wachten. Vanaf het ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Waverails besteld langer dan 5 meter. Prachtige rails snel geleverd met eigen bezorgservice dus met zorg behandeld. Snelle verzending en goede communicatie. Ik had te weinig eindstukjes besteld en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb mooie Jaloezieeen en een deurhor besteld bij het bedrijf Gordijnenxl, heb ik via fcbook benaderd waar ik tevreden en blij mee ben. De service is goed, Ayoub is bij mij thuis alles komen o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas

GordijnenXL maakt jaloeziën, rolgordijnen, duogordijnen, horren, plisségordijnen op maat.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

72 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top service!

Komen aan huis om te meten! Netjes op tijd geleverd en ook zelf gemonteerd. Prachtige gordijnen en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

4 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader voor goede betaalbare producten en topservice.

Al ruim 1,5 jaar lang bestellen wij bij dit bedrijf onze jaloezieën.We begonnen met de ramen boven.Het bestellen is erg makkelijk op de site.De bezorging is door een fijn bedrijf.En vooral, wanneer je een whattsapp stuur met een vraag;gelijk antwoord en hulp.Recent een bestelling ontvangen in de verkeerde kleur.Gelijk opgelost en inmiddels de juiste kleur ontvangen.Wij zijn erg blij met dit bedrijf.Absoluut een aanrader.Ieder raam in ons huis heeft inmiddels jaloezieën van hun.

15 de março de 2025

Zeer tevreden!

Na wat offertes kwamen wij terecht bij GordijnenXL. Zij hebben bij 2 bedrijfspanden van ons op kantoor Jaloeziën geplaatst voor een hele mooie prijs! Heren waren zeer professioneel en hebben uitstekende service geleverd.

7 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle service binnen een week is…

Super snelle service binnen een week is alles ingemeten en hangt alles.
Dit was al de tweede keer dat ik ze heb benaderd voor een klus en beide keren super blij met het resultaat.
Buiten dat is het de allervriendelijkste man en super spontaan.
Keep up the good work !

17 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een bestelling geplaatst…

Wij hebben een bestelling geplaatst voor vouwgordijnen en zijn meer dan tevreden. Duim omhoog voor het klantencontact, keuze-aantal, service en kwaliteit van de gordijnen. Hadden in onze praktijk haast, maar de eigenaar heeft (kosteloos) een versnelde levering mogelijk gemaakt, bedankt!

11 de novembro de 2023

Top Service!!!

Voor ons nieuwe huis nogmaals gekozen voor GordijnenXL. Weer topservice geleverd zoals gewoonlijk. Er wordt goed meegedacht over de raamdecoratie in de woning en de communicatie loopt soepel hierover. Afspraken worden ook zeer zeker nagekomen. Zeker een aanrader om bij dot bedrijf jullie raamdecoratie te bestellen!!

17 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige bedrijf ! Uitstekende service.

Wat een geweldige bedrijf is dit. Ze hebben voor een aantal ramen thuis horren geplaatst. Keurig netjes aan de afspraken gehouden en hebben vakkundig de horren geplaatst. Super blij mee. Ik zou ze zeker aanraden!

20 de julho de 2023

Fantastische service!

Wij hebben onze jaloezieën & gordijnen via gordijnenxl. Afspraken verliepen soepel, snelle levering en verliep professioneel.
De jaloezieën zijn prachtig! En stof van de gordijnen is ontzettend mooi!
Zijn nog elke dag blij met het resultaat.

25 de março de 2023