Måttbeställda gardiner enkelt, skräddarsydda i vår ateljé i Sverige. Med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid så jobbar vi mot en finare värld, ett hem i taget.
Birger Jarlsgatan 68, 11429, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Supertrevligt och proffsigt besök från Märta som gav precis den guiding vi behöver för att välja rätt gardiner

Resposta da Gotain
Trevligt besök och kändes väldigt proffsigt!

Resposta da Gotain
Märta var fantastisk! Väldigt noggrann och lyhörd med flera genomtänkta förslag som mötte mina önskemål om att nå en fin helhetskänsla i lägenheten.

Resposta da Gotain
Inte alls nöjd! Tog hem er för att ni ska mäta så att gardinerna blir rätt med längd osv. Men vid uppsättning så påpekar jag att gardinerna hänger snett (ena sidan släpar i golvet väldigt mycket och andra är över marken). Jag påpekar detta till han som hänger upp man han säger att det kommer hänga ut sig. Jag kontaktar min kontakt person jag haft under denna process, otroligt otrevliga svar får jag tyvärr. Har många fler rum att fylla men med detta bemötande så är det inte er jag kommer använda mig av. Rekommenderar INTE för den summa pengar!

Resposta da Gotain
Our curtains arrived without any equipment to install them. I have to pay the installer twice now. So disappointing.
Update: Gotain sent the wrong parts, did not expedite the shipment, and we now have to pay a technician a THIRD time. We have been waiting months since the original order and weeks since we recieved the shades. A terrible customer service and operational experience overall.

Resposta da Gotain
We had Märta visit our home to help with the design and measurements of our new curtains. She made the whole process so easy and stress free! I would highly recommend to others.

Resposta da Gotain
Trevligt, professionellt och tryggt bemötande! Så bra stil och känsla för var som passar hemma.

Resposta da Gotain
Märta var helt fantastisk. Professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderar!

Resposta da Gotain
Mycket proffesionellt, snabbt och smidigt besök! Toppen med tygprover för att live se vad som passar bäst i rummet.

Veldig fornøyd med hele prosessen, Märta var topp!! ☺️☺️

Resposta da Gotain
Märta på Gotain var mycket proffsig och seriös i sitt bemötande när hon kom för att ta mått på vårt kontor. Hon gav också väldigt bra råd kring vilka gardiner som skulle passa oss bäst. Kunnig, trevlig och förtroendeingivande – kan varmt rekommenderas!

Resposta da Gotain
Märta var supertrevlig och inlyssnande till mina önskemål. Jag är mycket nöjd med hembesöket!

Resposta da Gotain
Fantastisk service och resultat! Jag njuter av våra nya gardiner hemma, det blev verkligen ett stort lyft i vårt vardagsrum.

Resposta da Gotain
Beställde en gratis konsultation och fick väldigt snabb, lättsam och professionell hjälp!
Jag kan tycka att priset blev lite väl högt, men jag har samtidigt inte så mycket erfarenhet av gardiner. Gotain har säkert hög kvalité på sina gardiner!
Rekommenderar😊

Resposta da Gotain
Fick snabbt förslag på tid för hembesök efter att jag skickade en förfrågan. Hembesöket var jättebra. Märta var väldigt duktig, professionell och trevlig. Fick ställa alla mina frågor, titta på olika tyger osv. Fick offert samma dag :) Kändes tryggt med Märta och Gotain.

Resposta da Gotain
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande!

Resposta da Gotain
Yasmine was flexible, knowledgeable, and happy to assist

Resposta da Gotain
Fantastic design consultation that helped me land on exactly what I wanted. Very responsive communications.

Resposta da Gotain
Jättenöjd med Märta som kom hem till oss och hjälpte oss med gardiner till sovrummet. Vi bor i en sekelskifteslägenhet med 3+ M i takhöjd så det krävs ordentliga gardiner för att ge rummet rättvisa. Märta var väldigt duktig och kom med mycket tankar och förslag baserade på våra önskemål, både vad gällde färg och material/stil. Ska verkligen bli spännande att se slutprodukten på plats!

Resposta da Gotain
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.