Gourmetshop.dk Opiniões 160

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cabazes
  2. Loja de chocolates
  3. Fornecedor de brindes corporativos
  4. Loja de lembranças
  5. Mercearia gourmet

Escrito pela empresa

Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Flot

Flot, lækker gavekurv leveret hurtigt til modtager. 👍

22 de janeiro de 2026

Kære Marianne,

1000 tak 🙏 for tilbagemeldingen, og tak for opgaven 🥳

Vi glæder os til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Team Gourmetshop.dk 🎁

18 de janeiro de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din tilbagemelding 🙌

Vi er glade for, at leveringen var hurtig – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe igen en anden gang 💪☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fin indpakning og lækkert indhold

Så fin indpakning og lækkert indhold. Leveringen fungerede upåklageligt.

20 de outubro de 2025

Hej Katrine 👋

Tusind tak for din tilbagemelding, som har vakt store glade i pakkeriet 💝 Det er altid en fornøjelse, at vi får lov til at pakker gaver ind til alle slags anledning 🎁

Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang 😉

Yderst tilfreds

Jeg bestilte en "lav selv" gavekurv. Den blev bestilt som en tak til en virksomhed med flere ansatte, så indholdet var chokoladekugler pakket enkeltvis.
Både kurv, kort og leveringstid var til 5 store flotte stjerner.
Tak!

10 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at gavekurven, kortet og leveringen levede op til dine forventninger – og at den faldt i god jord som tak til virksomheden.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner fra alle hos Gourmetshop.dk

God og hurtig service!

26 de agosto de 2025

Kære Sebastian,

Mange tak for venligheden. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og hurtige til

Virkelig god service og hurtige til, at både hjælpe og svare på mail

11 de agosto de 2025

Resposta da Gourmetshop.dk

Tusind tak for de flotte stjerner. Det var en fornøjelse at hjælpe 🥳

Agnete & Thomas

God og hurtig levering

Fine varer..

25 de abril de 2025

Kære Annie,

1000 tak for tilbagemeldingen og, at du synes godt om vores udvalg af varer. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang.

Agnete & Thomas

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte og fik lynhurtigt min…

Bestilte og fik lynhurtigt min bestilling som var helt perfekt

17 de fevereiro de 2025

Kære Skjold,

På vegne af hele holdet siger vi tak for, at du delte din oplevelse med os. Det vakte glæde hos os alle. ☺️🙏 Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang 👋

De bedste hilsner fra
Thomas & Team Gourmetshop.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Vigtige felter mangler ved afsendelse gaveæsker der umuliggør levering til pakkeshop.

Levering af gave kan ikke lade sig gøre med pakkeudlevering. Gourmetshop benytter sig af PostNord som bruger pakkeboks, og da gourmetshop ikke har felter til mail/tlf på modtager af gavekurvene, så er det kun giver der kan åbne pakkeboksen. Jeg må derfor en tur tværs over Sjælland for at åbne pakkeboksen med gaven til min veninde.
Ved telefonisk henvendelse mente servicemedarbejderen seriøst, at jeg bare kunne vente til den kom retur pga. manglende afhentning.
Superringe brugerflade!

27 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Hej Rie,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på både ros og konstruktiv kritik, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Jeg vil dog gerne præcisere nogle forhold i din oplevelse.

Ved checkout valgte du at få din gaveæske leveret til en pakkeboks. Det fremgår tydeligt på vores hjemmeside, at en pakkeboks kræver brug af en app for at kunne afhente pakken. Dette står både under checkout-processen og i selve titlen for denne leveringsmetode.

Alternativt kunne du have valgt levering direkte til modtagerens adresse eller til en pakkeshop, men du valgte en pakkeboks, som kræver en app for afhentning.

Du nævner, at vores system ikke har felter til at angive modtagerens telefonnummer eller e-mail. Dette er ikke korrekt. Under bestillingen har du mulighed for at angive, om besked om forsendelsen skal sendes til dig eller modtageren. Du kunne derfor have oplyst modtagerens mobilnummer, og der var også mulighed for at tilføje modtagerens e-mailadresse i kommentarfeltet "bemærkninger", hvis det var nødvendigt.

Ved din telefoniske henvendelse blev vores medarbejder mødt med en ubehagelig tone. Vi ønsker altid at hjælpe og finde løsninger, men vi forventer samtidig en respektfuld dialog. På trods af samtalens forløb fulgte vi op via e-mail og tilbød en refundering som en ekstra service. Vi informerede også om, at hvis pakken ikke blev afhentet, ville den automatisk blive returneret til os.

Vi forstår, at fejl kan ske, og vi har gjort vores bedste for at hjælpe i denne situation. Vi håber, at dette kan bidrage til en bedre forståelse af forløbet.

Thomas & Team Gourmetshop.dk

A very good choice

A very good choice, great service. Thank you.

27 de dezembro de 2024

Dear Oksana,

Thank you very much for the kind words. We look forward to being of help again another time.

Many regards

god service

Nemt, godt og hurtig service :-)

19 de dezembro de 2024

Kære Jonna,

Tusind tak for feedback om din oplevelse med os. Den takker vi mange gange for.

Classificada 5 em 5 estrelas

My friends love the hampers

My friends love the hampers. They are pretty and delivery on time!👍👍👍

10 de dezembro de 2024

Dear Michelle,

Thank you so much for the kind words. Very much appreciated! We look forward to helping again another time :-)

Best regards

Super nemt

Super nemt, godt udvalg af fine produkter, hurtig ekspedering

9 de dezembro de 2024

Kære Søren,

Tusind tak for den fornemme tilbagemelding. Den har lige givet god energi til resten af ugen :-) Hav det godt indtil næste gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og overskueligt at bestille…

Nemt og overskueligt at bestille julekurven til levering. Fantastisk at gøre andre glade.

4 de dezembro de 2024

Kære Lise,

Vi takker mange gange for den skønne tilbagemelding. Den varmer. Tusind tak. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Virkelig søde og hjælpsomme

Virkelig søde og hjælpsomme ! God og hurtig service

3 de dezembro de 2024

Kære Mia,

Det var bare en dejlig tilbagemelding. Du må have det godt indtil vi kan hjælpe igen en anden gang :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig svartid på mail og god og sikker…

Hurtig svartid på mail og god og sikker indpakning af gavekurvene.

28 de novembro de 2024

Kære Siv,

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget taknemlig for. Vi ser frem til at hjælpe igen en anden gang.

Gourmetshop.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais