Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

10/10 Service og kommunikation i top. Virkelig flotte og gennemtænkte produkter og sammensætninger. Jeg fik en babyshower quizbox, som var et KÆMPE hit. Kæmpe anbefaling, hvis man mangler lege t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Først og fremmest påskønner jeg en dansk virksomhed, som sælger lækre kvalitets produkter til en fornuftig pris. Dernæst er det vidunderligt at mærke engagementet og interessen fra virksomheden, ige... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Fornecedor de brindes corporativos
  3. Loja de cabazes
  4. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Hos Giftdeluxe finder du flotte sammensatte gaveboxe med alt fra vin og delikatesser til lækre produkter. Vi sørger for et flot kort med din egen personlige hilsen, samt flot og fyldig indpakning uden merpris. Alle vores gaveboxe er pakket så de fremstår præsentabelt og kan sendes.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super udvalg af lækre gaveæsker

Super udvalg af lækre gaveæsker - som gjorde det nemt og hurtigt at finde en god gave til en fødselsdag. De er super gode til at pakke gaven flot ind. Nem og overskuelig hjemmeside, og derigennem ganske fremragende service og hurtig levering. Kun gode anmeldelser herfra

11 de fevereiro de 2025

Absolut et kig værd

En spændende gave-ide-shop
Nem og overskuelig hjemmeside

18 de outubro de 2024

Resposta da Giftdeluxe

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget taknemmelige for.

Alt er tiptop

Gode vare, fantastisk kundeservice! Præcis levering af gave, efter ønske om specifik leveringsdato.

18 de outubro de 2024

Resposta da Giftdeluxe

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget taknemmelige for.

10/10

10/10
Service og kommunikation i top.
Kæmpe anbefaling, hvis man mangler lege til babyshower. 😊

15 de maio de 2024

Resposta da Giftdeluxe

Tusind tak for de flotte ord.

Fem-stjerner herfra

**Fem-stjernet anmeldelse til Giftdeluxe på Trustpilot**

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med at købe fra Giftdeluxe! Fra det øjeblik, jeg besøgte deres flotte og brugervenlige webshop, blev jeg mødt med en følelse af professionalisme og omsorg for detaljerne. Daniel og Christina har virkelig skabt en perle af en webshop, hvor det er tydeligt, at deres passion for gaver skinner igennem i hver eneste del af oplevelsen.

Udvalget af gaveboxe er imponerende og meget varieret, så der er noget for enhver smag og lejlighed. Jeg fandt hurtigt den perfekte gave til min veninde, og det var en kæmpe bonus, at kort, emballage og levering var inkluderet i prisen – det gjorde hele processen både nem og bekvem.

Det er tydeligt, at Daniel og Christina lægger hjerte og sjæl i deres projekt. Kvaliteten af produkterne er i top, og emballagen er både smuk og gennemtænkt. Det er de små detaljer, som virkelig gør en forskel og får hele oplevelsen til at føles ekstra speciel.

Leveringen var hurtig og problemfri, og det var en fornøjelse at modtage en så fint indpakket gave. Jeg kan varmt anbefale Giftdeluxe til alle, der ønsker at finde den perfekte gave uden besvær og ekstra omkostninger.

Tak til Giftdeluxe for en fantastisk oplevelse – jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal finde en gave!

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Stine

28 de maio de 2024

Resposta da Giftdeluxe

Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse. Tusind tak for denne flotte anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt koncept og god service.

20 de maio de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en gaveæske fra Giftdeluxe med…

Jeg fik en gaveæske fra Giftdeluxe med en champagneportvin og en lækker bog med cocktail opskrifter baseret på bobler. Virkelig lækker kasse! Den var rigtig flot pakket og fremstod virkelig som en luksus pakke. Jeg kommer helt sikkert til at bruge jer igen! Det var super dejlig nemt og rigtig fine priser.

13 de abril de 2024

Resposta da Giftdeluxe

Tusind tak for dine flotte ord. Det vil glæde os at have dit besøg i shoppen igen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais