Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Stole $3,997 from me, didnt do what they promised and then I called 2 days in and they ignored me and my emails for over a week, then told me I wasnt entitled to a refund. DONT USE THIS SCAM COMPANY!... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt oprofessionellt företag som lurar deras kunder. Åkturerna är betydligt kortare än lovat och man åker inte alls på liknande vägar som beskrivs i deras annonser. Om du dessutom inte köper till... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett riktigt j…la blufföretag!!! Säljer upplevelser, men enda upplevelsen som är möjlig att få är den att försöka få tillbaks sina pengar. Det finns i stort sett inte en tid att boka till vad d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Instämmer med flera andra, de är omöjliga att få tag i, finns inga tider att boka, de lovar saker så som att presentkort skall förlängas via utskick men detta sker aldrig, etc... Om ni verkligheten må... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de carros
  2. Concessionário auto
  3. Loja de lembranças

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kör Supersportbil - Kör Ferrari eller Lamborghini upplevelse.

Informações de contacto

1,4

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

155 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

I bought this present for my boyfriend…

I bought this present for my boyfriend to drive a Ferrari for 8 km. We head a deadline for 22 Dec 2025. I paid and got this voucher that I gave him. He was going to book this and they are nowhere to be found. Great scam! I can't even find a phone number that works to claim the money back! Horrible people!!

22 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Be very cautious with the transparency of bidding against others. us with these…

I would be cautious with these auctions, since in my experience here and with FR8 auctions, that sometimes there is someone in the crowd that will inflate bids and also on the phone or internet. There isn't a lot of transparency there and a little fishy. Also, how is it that I marked some pallets with a sharpy one week and then the next week the same pallet is selling again.

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

This place called me last week

This place called me last week. And I specifically told the person that calls that I am not interested if I have to pay any money upfront. They assured me at least a dozen times during that conversation that I absolutely did not have to pay any money upfront. But that “step two“ of the process is to speak to someone on Zoom so I took the time out of my day to get on a zoom and wasted time talking to her only to have her tell me how you do pay up upfront. They want you to pay upfront for the leads. I told her that I believe this to be a scam because any legit company would not have a lied to me a dozen times in the first conversation when I very specifically told them I’m not interested in paying for Leads upfront and if that is the case, then I am not interested. Why would they lie? Thank you for wasting my time.

23 de setembro de 2025

LYSSNA…

Som ni alla kan se så tyder tydligt alla kommentarerna vad detta är för företag. Jag som alla andra tydde på att detta skulle va ett fint och bra företag...jag trodde fel.

Jag skulle på intervju och han som intervjuade mig verkade inte ha koll på läget alls. Det jag reagerade mest och gjorde mig mest arg var att dem ville erbjuda mig en helt orimlig lön som BO-medarbetare , en lön man inte ens kunde klara sig på i 2 veckor och ändå satt dem på intervjun och sa att det händer ofta man får jobba extra och utöver sina arbets timmar. I alla fall så gick jag med på det och rekryteraren lova att höra av sig slutet av samma vecka. Jag fick aldrig ett svar så jag maila de och fick svaret att "de va försenad" pga en del oväsentliga saker. Så dem lovade igen att kontakta mig efter en vecka. Jag fick aldrog ett svar tillbaka. Jag väntade totalt 2,5 vecka innan jag beslöt mig att skita i det helt o hållet. HELT OSERIÖST FÖRETAG!!

Bara för att man står upp för sig som jag gjorde angående lönen för det var oväsintligt lågt så drar de in på tiden och slösar ens tid.

10 de agosto de 2025

Bedrägeri

Bedrägeri
Uyger sig för att samarbeta med bokag som inte ens känner till dom ?
Ingår man avtal så blir det väldigt väldigt dyrt.

24 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Blev uppringd angående mitt…

Blev uppringd angående mitt 3-abonnemang. Frågade uttryckligen om personen ringde från Tre. Jodå, från Tre. Fick ett avtal att skriva under, gällande ändring av ett abonnemang. Upptäcker då att avsändaren inte är Tre och att avtalet gällde ett nytt abonnemang.
"Svordom" bondfångare!

11 de abril de 2025

Ett riktigt j…la blufföretag!!!
Det finns i stort sett inte en tid att boka till vad du vill uppleva.
När jag äntligen får tag på dom lovar dom i ytterligare ett mail att jag ska få pengarna tillbaks, detta är snart 1,5 år sen.
Lägg era pengar på annat!!!

Men kommer inte ge upp..

2 de agosto de 2023

Ett riktigt blufföretag!!

Ett riktigt j…la blufföretag!!!
Säljer upplevelser, men enda upplevelsen som är möjlig att då är den att försöka få tillbaks sina pengar.
Det finns i stort sett inte en tid att boka till vad du vill uppleva.
När jag äntligen hittade en tid som passade avbokade dom sent via mail kvällen innan. Detta hände två gånger.
När jag äntligen får tag på dom lovar dom i ytterligare ett mail att jag ska få pengarna tillbaks, detta är ca ett halvår sen.
Lägg era pengar på annat!!!

27 de fevereiro de 2023

Kunde jag sätta minusbetyg skulle jag…sätta - 5

Kunde jag sätta minusbetyg skulle jag göra det. Min son fick körupplevelse i 18-årspresent att köra Ferrari. När vi i augusti 2023 skulle boka tid för detta fanns det bara en möjlig tid att boka under hösten och just den dagen passade inte oss. Då presentkortet skulle gälla i ett par år till tänkte vi att han kunde ta sin körupplevelse som på våren 2024. Hade mejlkontakt med företaget och frågade då om när bokning för tider under våren skulle öppna och fick då svar att det var på gång. Har sedan bevakat detta sen hösten 2023 och då var plötsligt hemsidan nere (pga dataintrång förklarade de när jag mejlade och de hoppades få upp sidan snart igen, vilket ej skett). Svaren jag fick på mejl var också ngt märkligt språkligt formulerade. Har försökt nå dem per telefon men det går ju inte heller.
Riktigt blufföretag. Min son hade fått upplevelsen via Smartbox och därigenom bokning till GR8 Experience. Lite oroande att ett så stort koncept som Smartbox är har samarbete med sådant blufföretag

20 de novembro de 2023

Warning!

It´s not possible to reach them and the website don´t exist.

17 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Haft nöjet att köra en Ferrari för…

Haft nöjet att köra en Ferrari för andra gången med gr8 experience, och det var helt enkelt en helt otrolig upplevelse denna gång. Att sätta sig bakom ratten på en sådan kraftfull bil fyller en med glädje. Tommy, vår instruktör, var en härlig person som inte bara visade oss hur man skulle köra bilen på ett säkert sätt, utan också hur man kunde få ut det mesta av upplevelsen.Helt sjukt vad bilen går!! Andra gången som sagt jag kör Ferrari och det här var definitivt bättre än den första. Jag kände mig mer bekväm och självsäker och vågade utforska bilens prestanda ännu mer. Det är svårt att beskriva den adrenalinkick man får när man accelererar i en sån här bil. Det var en dag fylld av spänning och minnen för livet för alla oss som fick köra. Tack, Gr8 Experience, för att ni gjorde detta möjligt!❤️👌👍och speciellt tack till Tommy!

30 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

"The company is impossible to reach

"The company is impossible to reach; if you call, you have to wait in a phone queue that says you are number 1 in line, but then you get disconnected because they claim it's high call volume. The website can't be found, and I can't book a ride with my gift card. Terrible, it's probably a scam the whole setup."

23 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade nyligen nöjet att ge min…

Jag hade nyligen nöjet att ge min underbara gubbe en present han sent kommer att glömma .😊en Lamborghini körupplevelse med GR9 Experience. Jag kan med glädje säga att det var en fullträff och en upplevelse som verkligen överträffade våra förväntningar….Kan varmt rekommendera detta till alla som letar efter en unik och spännande present till någon man Älskar 🥰

23 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.