Spild af penge!!! En hurtig omgang tromlen gjorde absolut intet godt for vores græsplæne, havde nok forventet mere når i nu lover en plan og flot plæne.

Fin og hurtig service. Et par dage efter bestilling blev min plæne tromlet. Det er ikke sidste gang at Græstromlen kommer forbi.

Flinker mand, tilbød at tromle græsstykket foran huset også - nu han var her - uden umiddelbar merpris. Haven var slemt blød og knoldet, resultatet er blevet langt bedre end vi havde turde håbe på.

1. Empresa de paisagismo

Tromling af græsplænen

4,1

Bom

Geralmente responde dentro de duas semanas

Tilfreds

Nyligt tilflyttet til en meget ujævn græsplæne, efter tromlingen kan resultatet både ses og behagelig at gå på.

31 de março de 2025

Dårlig tromling flere steder der ikke…

Dårlig tromling flere steder der ikke var tromlet, han havde utroligt travlt.
To stjerner fordi han kom allerede dagen efter bestilling.

10 de março de 2025
logótipo da Græstromlen

Resposta da Græstromlen

Hej Finn
Jeg har prøvet at ringe til dig efter vi fik en sms fra dig
Det er lidt svært at løse et problem når man ikke ønsker dialog

VH jimmi

Godt arbejde