Przesyłają spam
Przesyłają spam, mimo próśb o zaprzestanie i informacji o braku zainteresowania współpracą.
Greenfields to agencja specjalizująca się w marketingu internetowym (SEO i SEM) z Wrocławia. Zajmujemy się kompleksową promocją firm w internecie i przygotowujemy skuteczne strategie zwiększenia widoczności na lokalnym, ogólnopolskim oraz światowym rynku. Nasz zespół to doświadczeni specjaliści z takich obszarów jak pozycjonowanie, Google i Meta Ads, content marketing, analityka internetowa oraz Google Business Profile (dawnej Google Moja Firma). Relacje z Klientami opieramy na zaufaniu i zrozumieniu potrzeb biznesowych – zawsze dopasowujemy swoje usługi do celów naszych Partnerów. Nasze doświadczenie budowaliśmy we współpracy z największymi brandami np. Betafence, Credit Agricole, Sphinx czy AmRest.
Aleja Dębowa 21/3, 53-121, Wrocław, Polónia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nie polecam tej firmy. Przysyłają spam. Nie odpisze się, a oni dalej nachalnie piszą. Nigdy nie wyraziliśmy zgody na maile od nich. Skoro spamują, to nie są firmą, której można ufać...
Rzetelność, zaangażowanie i świetna komunikacja – Greenfields nie tylko przeprowadziło skuteczną optymalizację strony, ale też pomogło przetrwać trudniejsze momenty w działaniach online. Zaufanie w 100%.

Resposta da Greenfields
Polecam przedsiębiorstwo, dzięki działaniom SEO i reklamom google obsługiwanym przez green-fields zwiększyłem widoczność w internecie, co przełożyło się na większą liczbę klientów. Współpracujemy już od około roku i z miesciąca na miesiąc widać poprawę wyników sprzedażowych. Z czystym sercem polecam.

Resposta da Greenfields
Współpracuje z firmą już 3-4 lata (obsługują mi dwie spółki). Jestem niezwykle zadowolona z jakości współpracy. Pracownicy bardzo pomocni, kompetentni a jeśli nie znają odpowiedzi to dowiadują się u współpracowników i zawsze wracają z odpowiedzią. Bardzo elastyczni we współpracy. Gdy tylko otworzę trzecią spółkę bez wahania rozszerzę współpracę. Zdecydowanie i bez zbędnego ociągania polecam :)

Resposta da Greenfields
Pracujemy razem od półtora roku na różnych polach i za każdym razem jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, miłej atmosfery oraz wielozadaniowości. Mogę napisać z każdym problemem i za każdym razem dostaję konstruktywne odpowiedzi.

Resposta da Greenfields
Z Greenfields współpracujemy od kliku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonaliści w każdym calu! Serdecznie polecam!

Resposta da Greenfields
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.