Green ICE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

levering van de bestelling ging vlot. Kleedje paste niet en dus heb ik het terug gezonden. Ik heb echter nog geen melding gekregen dat de retourzending is aangekomen of wanneer ik mijn geld zal terugk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

428 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

91 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie collectie en goede kwaliteit dus…

Mooie collectie en goede kwaliteit dus een tevreden klant ook een correcte afhandeling bij een retour

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Martine, hartelijk dank voor deze fijne woorden. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent over onze algemene service en over de kwaliteit van onze kleding. Veel plezier met uw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlug en degelijk verzonden in een…

Vlug en degelijk verzonden in een veilige verpakking
Mooi,kleedje,kwaliteit heel goed

30 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Linda, hartelijk dank voor deze fijne review! Het doet ons een plezier om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop en over onze service.

Alles verliep correct

30 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Hilde, hartelijk dank voor deze review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden was over uw bestelling bij ons.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering
Goed verpakt

Resposta da Green ICE

Dag Riet, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden was over uw aankoop en de service errond.

Alles zoals het moest

Alles zoals het moest! 👍

29 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Goedemiddag Ann, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat je tevreden was over uw aankoop bij ons.

Altijd heel mooie kleding

Altijd heel mooie kleding. Zeer tevreden. Spijtig dat maat S niet altijd beschikbaar is!

29 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Paulette, hartelijk dank voor deze fijne review. Alvast veel plezier met uw aankoop.

Altijd alles bij in orde

Altijd alles bij in orde

Resposta da Green ICE

Hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review! Alvast veel plezier met uw aankoop bij Green ICE.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was wat ik er van verwachte en het…

Het was wat ik er van verwachte en het paste perfect

Resposta da Green ICE

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze fijne review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent van uw aankoop bij Green ICE.

Classificada 5 em 5 estrelas

GrAltijdgoede levering ben fan van green…

Altijdgoede levering ben fan van green ice

7 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Myriame, hartelijk dank voor deze super fijne review. Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over ons merk en over onze leverservice en termijn. Veel plezier met uw aankoop!

Vertrouwd product

Vertrouwd product, broek in 2e kleur aangekocht.

Resposta da Green ICE

Dag Maya, hartelijk dank voor deze fijne review. Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over onze producten. Alvast veel plezier met uw bestelling!

Snelle en correcte service👍

Resposta da Green ICE

Dag Christa, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik koop al vele jaren bij Green Ice…

Ik koop al vele jaren bij Green Ice vroeger moest ik zoeken voor de juiste maat en hier klopt het mijn kast ligt vol met jullie merk en het blijft ook schoon na het wassen

Resposta da Green ICE

Dag Linda, hartelijk dank voor deze super review! Het is voor ons team uiteraard zéér leuk om te horen dat u reeds jaren een tevreden klant bent. Alvast heel veel plezier met uw aankopen.

Heel tevreden

Één stuk was perfect zoals op de afbeelding .Op het tweede item stond online het foute materiaal vermeld maar werd zonder problemen terug genomen. Top 👌

Resposta da Green ICE

Dag Marina, hartelijk dank voor uw fijne review en nogmaals onze excuses voor deze foutieve info online. Wij zijn blij dat wij dit voor u hebben kunnen rechtzetten en bedankt dat u hier alle begrip voor heeft.

Heel goede service

Heel goede service, mijn geld staat na een paar dgn al terug op mijn rekening.
Ik hou van jullie kledij koop dit al jaren .
Heel goed model voor mijn maat 44 _46 top .
Mvg Alix

23 de dezembro de 2024

Resposta da Green ICE

Dag Alix, hartelijk dank voor uw bestelling en voor deze fijne review. Het is zeer leuk om te horen dat u tevreden bent over onze kledij, onze service en de snelle afhandeling. Nog veel plezier met uw Green ICE kleding!

Classificada 3 em 5 estrelas

Kledingstuk paste niet

Kledingstuk paste niet. De terugzendkosten zijn ten laste van de koper. Dit is jammer.
Dit is voor mij 9 euro weggegooid.
Ik ga in de toekomst geen bestelling meer plaatsen onder deze voorwaarden.

2 de janeiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Annemie, alvast onze excuses dat u onze service niet naar wens vindt.

Het klopt dat wij retourkosten niet vergoeden (enkel in gevallen van een defect/foutief geleverd artikel) en dit staat dan ook op onze website vermeld.

Wij bieden gratis verzending aan binnen België voor ieder order en een omruiling verzenden wij ook steeds gratis. Dit is reeds een immense kost voor ons en daarboven de retourkosten nog eens vergoeden is helaas geen optie. Dit zou leiden tot prijsstijgingen die mensen die nauwelijks tot nooit retourneren ook zouden raken en dit vinden wij persoonlijk niet heel erg fair.

Ik hoop dat u onze visie ook begrijpt en dat u zich hier een beetje in kan vinden.

Mooie roze blouse

Vlotte bestelling en heel snelle levering

23 de dezembro de 2024

Resposta da Green ICE

Dag Martine, hartelijk dank voor deze super fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en met de geleverde service.

Perfect

Goeie opvolging van de bestelen .mooie kwaliteit en juiste maat

5 de dezembro de 2024

Resposta da Green ICE

Dag Betty, hartelijk dank voor deze super fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij ons.

Snelle

Snelle , goede service .
Mooie broek met perfecte pasvorm.

26 de novembro de 2024

Resposta da Green ICE

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze super fijne review. Wij zijn zeer blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de kwaliteit van onze service. Veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Spijtig dat er geen retour formulier…

Spijtig dat er geen retour formulier bij was

26 de novembro de 2024

Resposta da Green ICE

Dag Cecile, hartelijk dank voor deze fijne review en zeer veel plezier met uw bestelling.

Wat betreft het retourformulier, normaal gezien voorzien wij steeds zelf een retourformulier in de pakketjes maar mogelijks is er iets misgelopen bij uw pakket waardoor dit er niet inzat. Alvast onze excuses hiervoor.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.