Green ICE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

levering van de bestelling ging vlot. Kleedje paste niet en dus heb ik het terug gezonden. Ik heb echter nog geen melding gekregen dat de retourzending is aangekomen of wanneer ik mijn geld zal terugk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

428 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Mooie top

Mooie top, snel verstuurd

3 de junho de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Jacolien, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Het doet ons een enorm plezier om te horen dat u tevreden bent van uw aankoop en onze service. Veel plezier ermee!

Top!

Snelle levering. Alles prima in orde. Super content van mijn aankoop bij Green Ice

2 de junho de 2025

Resposta da Green ICE

Hartelijk dank voor deze fijne woorden! Het doet ons team een enorm plezier om dergelijke feedback te ontvangen. Veel plezier met uw aankoop.

Aankoop zonnig kleedje en blouse bij Green Ice online

Prachtig kleedje besteld bij Green Ice. Daarna ook nog een blouse besteld. Beide items werden met de meeste zorg en tijdig geleverd.

6 de maio de 2025

Resposta da Green ICE

Hartelijk dank voor deze fijne review!

Wij zijn zeer blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze goederen.

Alvast veel plezier met uw aankoop.

3x TOP !!!

Alles ok zoals bestelling en levering.

5 de maio de 2025

Resposta da Green ICE

Hartelijk dank voor deze korte maar super krachtige review! Het doet ons een plezier om te horen dat u over alles tevreden was.

Super

Alles prima ,zowel de broek en polo
Ook de verzending was prima

28 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Patricia, hartelijk dank voor uw fijne review. Het doet ons een groot plezier dat u tevreden bent over uw bestelling en de bijhorende leverservice. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd mooie coletie en heel vlug…

Altijd mooie coletie en heel vlug geleverd TOP

30 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Rina, hartelijk dank voor deze super fijne review. Het doet ons een enorm plezier om te horen dat u tevreden bent over onze collectie en over de levertermijnen. Alvast veel plezier gewenst met uw aankoop!

Mooi en goed kwaliteit

Mooie shirts goeie kwaliteit en snel geleverd.

29 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Marleen, hartelijk dank voor deze fijne feedback. Het doet ons team een enorm plezier om te horen dat u tevreden bent van uw aankoop bij ons.

super snel geleverd

super snel geleverd
de kleding is exact zoals op de foto's

29 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Sylvie, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn zeer blij om te horen dat u tevreden bent over onze levertermijn en dat alles naar wenst is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede wijn behoeft geen krans

Snelle levering, goed verpakt.

28 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Diana, hartelijk dank voor deze korte maar zeer krachtige feedback. Het is heel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kleding.

Classificada 4 em 5 estrelas

Correcte afhandeling

7 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Olga, hartelijk dank voor uw review en veel plezier met uw aankoop. Wij zien echter dat u ons maar 4/5 sterren heeft gegeven, vandaar vroegen wij ons af of u nog feedback had voor ons en welke zaken er volgens u nog beter konden?

Wij hechten zeer veel belang aan de reviews en de feedback van onze klanten vandaar dat wij steeds open staan voor extra info.

Perfect en snel geleverd

Perfect en snel geleverd

8 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Rosette, hartelijk dank voor deze korte maar zeer krachtige review. Het doet ons een plezier om dergelijke positieve feedback te ontvangen.

Doe zo voort!

Snelle en correcte service

1 de abril de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Katelijne, hartelijk dank voor deze super fijne feedback. Dit doet ons een enorm plezier om te horen! Alvast veel plezier met uw aankoop

Resposta da Green ICE

Hartelijk dank voor deze fijne review! Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent over onze levering en over de kwaliteit van onze goederen. Alvast veel plezier met uw aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

alles verliep vlot

alles verliep vlot
Maat is ook zoals het hoort

5 de março de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Marianne, hartelijk dank voor uw review.

Wij zien dat je ons 'maar' 4/5 heeft gegeven. Zijn er zaken die niet in orde waren of zijn er zaken waar wij extra rekening mee kunnen houden in de toekomst?

Wij hechten namelijk zeer veel belang aan onze reviews en onze score vandaar dat wij steeds open staan voor feedback zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Positieve ervaring

Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Bestelling en levering vlot verlopen. Heel tevreden over de bestelde items!

3 de março de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Simonne, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier dat online shoppen bij ons een positieve ervaring was voor u.

Ons team doet steeds zijn uiterste best om alles naar wenst te laten verlopen.

Alvast veel plezier met uw bestelling!

Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen ! Zeer tevreden !

3 de março de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Lucie, hartelijk dank voor deze zeer fijne review. Het is leuk om te horen dat alles naar wens was en vlot is verlopen.

Zeer mooi verpakt toegekomen

28 de fevereiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Martine, hartelijk dank voor deze super review. Het is fijn om te horen dat u tevreden was over de verpakking van uw bestelling.

Heel mooi kleed

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Green ICE

Dag Marlene, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review! Veel plezier met uw aankoop.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.