Greenify Opiniões 117

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Opdateret efter at Greenify kontaktede mig om lørdagen og hurtigt fik både refunderet og afhentet planten. Tak for det! ——————————— Jeg har købt et oliventræ leveret som jeg vil returnere og ny ogs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldt hus herfra Vi købte for nogle måneder siden den lille plantepakke og har været så glade, at vi for nylig har suppleret med flere planter fra Greenify. Vi har ikke specielt ”grønne fingre”... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Forstår ikke den kritik der er i visse af anmeldelserne. Jeg kom forbi på Valentines Day og fandt hurtigt en flot buket blomster til min kæreste. Det var endda til en utrolig fair pris, når man tager... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de plantas

Escrito pela empresa

Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

God Service!

God Service!

6 de agosto de 2025

Resposta da Greenify

Tak for din fine anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 🌿

Kan SÅ meget anbefales!

Super service og fine planter. God AI-hjælp på hjemmesiden, og også nemt at få kontakt til ‘ægte’ kundeservice. Planter leveres og sættes på aftalt sted, hvis man ikke er hjemme. Superflotte krukker også :)

11 de agosto de 2025

Resposta da Greenify

Mange tak for de flotte ord 🌿 Vi er rigtig glade for at høre, at både service, planter og krukker har levet op til forventningerne – og at både vores AI-assistent og kundeservice har været en hjælp.

Virkelig fine planter

Super service og meget, meget fine planter med flere skud og i god vækst

4 de agosto de 2025

Resposta da Greenify

Dejligt at høre, at både service og planter har været en god oplevelse 🌱 Vi sætter stor pris på din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og søde leveringsfolk 🌿⭐️

Fremragende service fra start til slut! De to søde og hjælpsomme mænd, der leverede mine planter, gik langt ud over det forventede og hjalp med at få dem på plads, selvom størrelsen ikke passede helt perfekt.
Jeg er virkelig imponeret og vil varmt anbefale Greenify til alle 🌿💚

4 de agosto de 2025

Resposta da Greenify

Hvor er det en dejlig feedback at få 💚 Vi er stolte af vores team, og det betyder meget at høre, at de har gjort en forskel hos dig. Tak fordi du vil anbefale os videre!

Amasing

Big, beautiful plants with a VERY convenient delivery to your door

14 de julho de 2025

Resposta da Greenify

So glad to hear you enjoyed the plants and found the delivery convenient – that’s exactly what we aim for! 💚

Best regards,

Easy delivery on time

Easy delivery on time. However plants were not solid planted in pots and heavily lacking water.

24 de junho de 2025

Resposta da Greenify

Thank you for your review 🌿 We’re glad delivery went smoothly, and we’re sorry the plants didn’t arrive as they should. With our satisfaction guarantee, we’d love to make it right if you reach out.

Best regards,

Super god kundeservice

En af mine planter fik meget hurtigt bladlus. Greenify kom straks ud med en ny og frisk.

14 de junho de 2025

Resposta da Greenify

Tusind tak for din anmeldelse 🌿

A+++

Smukt træ, hurtig levering og god kundeservice👏🏻🌳

30 de maio de 2025

Resposta da Greenify

Tak for din feedback 🌿 Dejligt at høre, at både træ og kundeservice var en god oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og flot…

Virkelig god service og flot omplantning af palmerne. Smukke planter - hurtig og nem levering.

Resposta da Greenify

Tusind tak for de flotte ord 🌿 Vi er glade for at høre, at både service, omplantning og levering levede op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte planter i virkelig god kvalitet

Flotte planter i virkelig god kvalitet.
Dejligt at der kan vælges leveringsdag.

Resposta da Greenify

Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse, at du er glad for planterne og for fleksibiliteten omkring levering 💚

Classificada 3 em 5 estrelas

Staudebed

Jeg var noget skuffet over flere af stauderne , tørre og halv visne

Resposta da Greenify

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke meningen, at du skal modtage stauder, der virker tørre eller visne. Vi har tilfredshedsgaranti, så tag endelig fat i os, så vi kan finde en løsning.

Meget venlig og sød

Meget venlig, og sød.
Jeg manglede få planter ved levering, men planterner blev leveret samme aften personligt hjem til mig.

30 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du oplevede vores service som venlig, og at de sidste planter hurtigt kom på plads

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor anbefaling, hvert år.

Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter og "noget til insekterne", og jeg har de sidste par år kunnet glæde mig over daglig summekoncert fra humlebier, mens jeg drikker morgenkaffe. Stor anbefaling - også af, at planterne bliver båret helt op på kvisten.

30 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Kære Hanne, mange tak for din anmeldese – det glæder os, at du finder både udvalg og levering gennemført, og at planterne trives. Med venlig hilsen Benjamin / Greenify

Flotte planter

Flotte planter og krukker. Stort udvalg til kontoret.
Service og levering helt perfekt.

28 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at både udvalget og servicen lever op til forventningerne.

super firma.

Gode produkter, og god service!

28 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Tak for de pæne ord – vi sætter pris på din feedback!

Alt var super 👌🏼

Information hele vejen igennem, gode produkter, info omkring levering og hjælp til indbæring. Alt spillede bare 👌🏼

23 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Tak for den positive tilbagemelding – vi er glade for, at hele forløbet fungerede som ønsket.

Super god kundeservice

Leveret på aftalt tidspunkt og god kvalitet både af potter og planter

23 de abril de 2025

Resposta da Greenify

Tak for din anmeldelse – det betyder meget, at både levering og kvalitet lever op til dine forventninger.
Benjamin / Greenify

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais