Plantetorvet.dk Opiniões 10 587

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale at handle planter hos plantetorvet.dk Vi bestilte planterne i weekenden, som blev pakket mandag og leveret med fragtmand tirsdag - vi blev samtidig holdt løbende opdateret om s... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

En efterhånden en sjældenhed som syntes at komme tilbage. Jeg har købt nogle småting online hos plantetorvet. Kort efter fik jeg en mail med ordre , oplysninger om forsendelse mv. alt var bar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg i planter. Havde brug for hjælp til valg af planter til boligafdelingens haveplads samt beplantning af vores cykelhuse. Fik en super professionel, venlig og imødekommende hjælp fra gartne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de plantas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Plantetorvet.dk er Danmarks største online havecenter med mere end 10 års faglig erfaring. Vi har et stort og bredt udvalg af havetilbehør, planter, buske, blomster og træer fra udvalgte planteskoler. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder planter af højeste kvalitet til haven og derfor udvælger vi med omhu de bedste danske og udenlandske leverandører. Vores målsætning er at være danskernes foretrukne sted at handle plante- og havetilbehør.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale at handle på plantetorvet.dk

Vi kan varmt anbefale at handle planter hos plantetorvet.dk
Vi bestilte planterne i weekenden, som blev pakket mandag og leveret med fragtmand tirsdag - vi blev samtidig holdt løbende opdateret om status på leveringen - det kan ikke gøres bedre. Derudover var det nogle meget flotte planter, der blev leveret.

31 de março de 2026

Kære Lis
Tusind tak for den flotte anbefaling.

Det glæder os utroligt meget at høre, at både hastigheden, kommunikationen og ikke mindst planternes kvalitet levede op til jeres forventninger. Vi gør os meget umage med netop at få planterne hurtigt og sikkert frem, så det er dejligt at se, når det hele går op i en højere enhed.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye planter.

De bedste hilsner Mona 🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine planter og hurtig levering

Fine planter og hurtig levering - kun +++++++++++ herfra

26 de março de 2026

Kære Kim
Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for både planterne og den hurtige levering. Tak for alle dine plusser – det betyder meget for os.

De bedste hilsner Mona 🌿

Hvilken kundeservice

En efterhånden en sjældenhed som syntes at komme tilbage.

Jeg har købt nogle småting online hos plantetorvet. Kort efter fik jeg en mail med ordre , oplysninger om forsendelse mv. alt var bare i orden. Man kunne ikke skrive en bemærkning så jeg sendte en mail til kundeservice om at jeg ikke kunne være hjemme og at de småting kunne gå postkassen. Få minutter efter fik jeg mail retur om at der var taget kontakt til fragtmanden. Desværre glemte fragtmanden opgaven. Noget slukøret skrev jeg til kundeservice om opgaven ikke var løst. Det gik ikke lang tid som kom der en mail retur. Fragtmanden levere i morgen og lad os vide med det samme hvis opgaven ikke blev løst.

I dag er det i morgen og det hele lå i postkassen.
Jeg har beskæftiget mig med kundeservice i over 30 år. Hvilken kundeservice som ser kunden som en vigtig partner.

En stor tak skal lyde herfra

20 de março de 2026

Hej Kenneth

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det varmer vores grønne hjerte her hos Plantetorvet.dk – især når de pæne ord kommer fra en, der selv har arbejdet med kundeservice i over 30 år.🌱

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine "småting" til haven, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte planter for første og…

Jeg bestilte planter for første og sidste gang. De fleste var ok, men rodsystemet var ikke noget at skrive hjem om. Jeg klagede over den dårligst udseende buskplante og fik svaret, at de åbenbart må have været udtørrede i løbet af vinteren, men at der ville vokse nye blade frem – jeg blev tilbudt et gavekort til samme værdi som planten til fremtidige køb hos dem, hvilket jeg naturligvis ikke har i sinde at gøre. En planteskole bør vide, at det at udsætte så unge planter for udtørring eller anden form for stress vil påvirke plantens generelle sundhed, modtagelighed for sygdomme, vækst osv.

4 de junho de 2025

Hej Adrianna
Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med dine nye planter ikke levede op til forventningerne. Selvom vi ikke er en fysisk planteskole, men en online forhandler, samarbejder vi tæt med de dygtigste producenter for at sikre, at de planter, vi sender ud, er af høj kvalitet.
Vi er helt enige i, at planter ikke må udsættes for udtørring eller stress, da det kan påvirke deres vækst.

Når vi tilbyder et gavekort på plantens fulde værdi, er det netop for hurtigst muligt at imødekomme reklamationen, så du har mulighed for at bestille en frisk erstatningsvare helt uden omkostninger.

De bedste hilsner Mona - plantetorvet.dk 🌱

Ingen planter endnu

Har den 25.12. 2025 bestilt to planter på plantetorvet, de er stadig ikke kommet, har kontaktet kundeservice 2 gange pr. Telefon opkald hvor der bliver lovet en masse ting og 3 gange mail men uden svar. Pengene er trukket fra kontoen. Så virkelig en ringe behandling.

19 de janeiro de 2026

Kære Marianne
I forbindelse med et systemskifte har vi desværre haft nogle udfordringer, som har medført, at vores kunder ikke har kunnet gennemføre ordrer på vores webshop. Det er vi utrolig kede af, og vi beklager de gener, det måtte have medført.
Vi arbejder derfor lige nu på højtryk med at gennemgå alle tekniske udfordringer og processer, så vi er fuldstændig klar til at byde forårssæsonen velkommen.
Hvis du ser et beløb reserveret på din bankkonto, kan du være helt tryg. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, da ordren ikke er gået igennem. Reservationen vil automatisk blive ophævet af din bank, typisk inden for 30 dage.

GÅET KONKURS

Opdatering 22/1.

Vi har nu fået oplyst at firmaet er gået konkurs. Men de beholder deres webshop kørende. Men firmaet er gået konkurs. VIL KRAFTIGT ADVARE FOLK MOD AT HANDLE HOS DEM.

vi har stadig ikke hørt fra dem. Vi har netop talt med dem igen og de siger vi skal afvente bogholderi vender tilbage. Ja det er over en uge siden nu første gang vi fik det af vide.
Varerne er fine. Vi mangler dog fakturaer på flere ordrer. Nu har vi prøvet igennem 7 dage at få tilsendt en faktura. Hver gang får vi at vide” sagen er hos bogholderiet og de vender tilbage”
Utroligt det kan tage så lang tid at få en faktura. På deres hjemmeside skriver de man kan se fakturaer der. Men her skriver den at det ikke findes.

13 de janeiro de 2026

Kære Søren

Vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet og den manglende opfølgning.
Desværre har vi i den aktuelle situation ikke mulighed for at fremskaffe eller gensende de ønskede fakturaer.
Vi beklager endnu en gang forløbet og den manglende mulighed for at hjælpe yderligere.

Venter

Bestilte afisning til beton d. 29/12 som de reklamerer med på deres forside. Ordren gik igennem. Men efter at have skrevet til kundeservice d. 9/1 og 19/1, så viser det sig at de (stadig) har juleferie. Jeg er kun blevet informeret om det ved at skrive til dem, og der står i øvrigt ikke hvornår den juleferie så skulle slutte.

29 de dezembro de 2025

Kære Lasse
Vi arbejder lige nu på højtryk med at gennemgå alle tekniske udfordringer og processer, så vi er fuldstændig klar til at byde forårssæsonen velkommen.
Vi håber du fandt en anden løsning 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse at handle her

Fantastisk oplevelse at handle her med vejledning og det hele 🍀

25 de maio de 2025

Hej Hanne
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🍀
Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os – og at vejledningen har været en hjælp.

Rigtig god fornøjelse.
God weekend.
Mona - Plantetorvet.dk

Elendig reklamationshåndtering

Bestilte 10 af de samme planter. Modtog 6 i fin stand og 4 som enhver kunde der selv valgte ALDRIG ville have købt, da de både så døde ude og desuden var halve af de andres størrelse.

Efter en længere korrespondance med Plantetorvets kundeservice, med div. (af)forklaringer, tilbød de en rabatkupon på 79 kr.. En løsning der ville betyde at jeg skulle købe flere planter hos dem og stadig bruge over 150 kroner MERE, for at komme i mål.

Oplevede på ingen måde at blive hverken hørt, respekteret eller imødekommet.

Det blev min første og sidste ordre hos dem.

21 de outubro de 2025

Hej Jonas
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med forløbet omkring din reklamation.

Vi har fuld forståelse for, at det er ærgerligt at modtage planter, som ikke lever op til forventningen. I din sag har vi gennemgået billederne og vurderet planternes tilstand, og på den baggrund blev der tilbudt en kompensation, som vi mener stod i forhold til fejlen.

plantetorvet.dk 🌿

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservice uden adgang til ordre

Har 3 gange forsøgt at ændre leveringsdato for 200 bestilte træer. Hver gang jeg har talt med kundeservice har jeg fået lovning på at “de skal nok ringe” og “jeg giver dem besked” Medarbejderen spurgte om både mit navn og e-mail. Da jeg den sidste gang spurgte hvorfor han ikke bare slog mig op i systemet, forklarede han mig at det havde han ikke afgang til, da han var ekstern konsulent… dette forklarer også at “de” og “”dem” skulle kontakte mig. En kundeservicemedarbejder uden adgang til kundedata og dermed uden mulighed for at ændre ordre er så dumt et setup at det næppe kræver yderligere bemærkninger.

7 de novembro de 2025

Hej
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Det lyder frustrerende, og vi beklager meget, hvis du har haft svært ved at få ændret leveringsdatoen og ikke har fået den hjælp, du havde brug for.

Hvis du ikke allerede har skrevet til kundeservice@plantetorvet.dk, vil vi gerne opfordre dig til at gøre det. Så kan vi finde din ordre frem og sikre, at du får den rette hjælp hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang forløbet og håber, vi kan få rettet op på oplevelsen.

Meget serviceminded

Fra start til slut, fik jeg rigtig god hjælp til bestilling af ca. 70 forskellige planter. Det var sidst på sæsonen og meget specifikke ønsker, men det hele blev fundet og sendt hurtigt, så det kunne komme i jorden i dag, inden det bliver alt for meget vinter. Pernille (Gartner) er meget serviceminded og bestemt den person, der gjorde at det hele lykkedes. Ingen problemer med levering og alt kom som bestilt

7 de novembro de 2025

Hej Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os🌿

Vi er glade for, at alt gik som ønsket, og at du fik planterne i jorden inden vinteren meldte sin ankomst. En særlig tak for de pæne ord om Pernille – vi sørger for, at hun får dem, det vil uden tvivl glæde hende meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for os 🌸

Alt fungerede perfekt

Kan varmt anbefale Plantetorvet, købte 40 hækplanter i foråret 2025, god hjemmeside fin levering med fragt, 4 planter sprang ikke ud

Reklamerede nu i efteråret, fik 10 planter leveret
god service !

17 de outubro de 2025

Hej Erik
Hej 🌿

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at alt har fungeret godt, og at du har haft en god oplevelse både med leveringen og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – og på, at du anbefaler os videre 🌱

Japansk kirsebær

Jeg har handlet hos Plantetorvet mange gange, og skulle denne gang have en japansk kirsebær. Der ankom et solidt, flot træ, professionelt pakket og bundet op. Som sædvanlig alt til 10 ud af 10. Kan anbefales

24 de outubro de 2025

Hej Per
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre. Vi sætter stor pris på, at du vender tilbage som kunde, og at du er tilfreds med dit japanske kirsebærtræ 🌿
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Mona – Plantetorvet.dk 🌱

dårlig kundeservice

Jeg bestilte et træ på 180 cm, men der kom et på over 3m. De gider ikke reklamation så man skal skrive en mail så svare de efter 48 timer, send et billede, man kan ikke ringe de tager ikke telefonen der bliver bare lagt på, hold da op hvor elendigt. Har ellers handlet der meget, det er slut nu

29 de outubro de 2025

Hej Johnny
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse denne gang.

Jeg kan se, at vi allerede har været i dialog med dig omkring træet. Det, du har bestilt, er et opstammet Salix integra 'Hakuro Nishiki', hvor den angivne højde på 180 cm dækker stammehøjden – altså fra rodhøjde til podested. Selve kronen tælles ikke med i målet, og derfor kan træets samlede højde godt være omkring 3 meter, hvilket stemmer overens med både produktbeskrivelsen og tegningen på vores hjemmeside, som illustrerer dette.

For at kunne vurdere, om der alligevel er sket en fejl, har vi bedt om billeder af træet, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi beklager, hvis det har været frustrerende at skulle sende dokumentation, men det er nødvendigt for, at vi kan hjælpe bedst muligt.

Mona - Plantetorvet.dk 🌱

Flotte kirsebærlauerbær planter

Har lige købt kirsebærlauerbær planter.
1,5 døgn efter bestilling, fik vi leveret de flotteste planter 👏
God og gennemskuelig hjemmeside, hurtig service og flotte planter 👍 de bedste anbefalinger herfra.

17 de outubro de 2025

Hej Lisbeth
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌿
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med bestilling, levering og kvaliteten af dine kirsebærlaurbærplanter.
Det betyder meget for os, at du deler din positive oplevelse, og vi håber, planterne vil trives godt hos dig i mange år fremover.
Mange tak for din tillid og anbefaling.
plantetorvet.dk 💚

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad vær med at bestille herfra

Hvis du forventer styr på tingene, så bestil ikke herfra! Spar dig selv for den tidsrøver det tager at få fat i firmaet.

9 de outubro de 2025

Hej Brian
Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til forventningerne. Det er naturligvis langt fra den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager meget, hvis du har haft svært ved at komme i kontakt med os, eller hvis der har været fejl i håndteringen af din ordre, Har du ikke allerede været i kontakt til os, hører vi gerne fra dig så vi kan hjælpe dig i mål.

plantetorvet.dk 🌱

Den bedste kundeservice.

Den bedste kundeservice.
Bedre kundeservice skal man lede længe efter. Kan varmt anbefale Plantetorvet.
Var meget hjælpsom med at sikre hurtig levering.

13 de outubro de 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rare ord 🌿
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med en hurtig levering.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – og håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Plantetorvet.dk 💚

Meget skuffende kundeservice!

Meget skuffende kundeservice!
Jeg har bestilt sedum måtter til levering i dag 10/10-25 ved adressen i vores sommerhus.
Da vi ankommer til sommerhus her til aften er der ingen varer leveret som aftalt og heller ingen besked om at varer er forsinket.
Vi kan ikke komme i kontakt med firmaet før mandag kl 9.

10 de outubro de 2025

Hej Hanne
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – og vi forstår fuldt ud din frustration over, at leveringen af dine sedummåtter ikke fandt sted som aftalt. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager oprigtigt, at du ikke modtog hverken dine varer eller besked om forsinkelsen. Det burde naturligvis have været kommunikeret, og vi tager dette meget alvorligt.
Tak for din tålmodighed og for at du gjorde os opmærksom på situationen – det hjælper os med at forbedre vores kommunikation fremover 🌿

Kommunikation og levering.

Jeg ringede til kundeservise, da jeg var i tvivl om de kunne levere varen til tiden med fragtmand, selvom det var tæt på og det lovede de. En hel igennem super samtale og endda levering før tid. Stort Tak.
Mvh Jan Bille

9 de outubro de 2025

Hej Jan
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord 🌿
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – og at leveringen kom frem endda før tid.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende udvikling efter mange års loyalitet

Jeg har handlet planter fra Plantetorvet i over syv år og har tidligere været meget tilfreds. Kvaliteten var høj, leveringen var hurtig, og det hele fungerede nemt og problemfrit.
Desværre har oplevelsen ændret sig markant de sidste par år. Kvaliteten af planterne svinger voldsomt – nogle ser fine ud, mens andre ankommer halvvissende eller med skader. (Min sidste ordre 683877 er en perfekt eksempel). Det er simpelthen ikke godt nok, især når priserne samtidig er steget markant.
Leveringsomkostningerne er efterhånden blevet urimeligt høje, og den nye hjemmeside gør ikke situationen bedre. Den er langt fra brugervenlig: tung at navigere i, uoverskuelig og æstetisk set et klart tilbageskridt fra den gamle version. Det virker, som om der ikke har været fokus på kundernes oplevelse.
Jeg har været en trofast kunde i mange år, men nu ser jeg mig desværre om efter alternativer – og heldigvis er der kommet flere gode muligheder på markedet. Når både kvaliteten og leveringsomkostningerne går den forkerte vej, mister man tilliden.
Kort sagt: En tidligere fremragende webshop, der har mistet grebet om både kvalitet, pris og kundeservice.

8 de outubro de 2025

Hej Sharon,

Tusind tak for din ærlige og grundige feedback – og ikke mindst for, at du har været kunde hos os i så mange år.
Det betyder virkelig meget for os, og vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse de seneste gange ikke har levet op til det, du tidligere har været vant til.
Vi forstår fuldt ud din skuffelse – både over variationen i plantekvaliteten, de stigende fragtomkostninger og udfordringerne med den nye hjemmeside. Vi er midt i en større teknisk og logistisk opdatering, som desværre har givet flere startproblemer, end vi kunne ønske os. Vi arbejder løbende på at forbedre både systemer, fragtløsninger og kvalitetssikring, så vi igen kan levere den høje standard, du (med rette) forventer af os. I den forbindelse vil vi bede dig om at sende billeder af de planter du har modtaget, så vi med selvsyn kan se kvaliteten.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi har allerede delt den internt i teamet, så vi kan bruge den konstruktivt til at forbedre oplevelsen for alle vores kunder.
Vi håber, du på sigt vil give os en ny chance til at vise, at Plantetorvet stadig kan levere den kvalitet og service, du tidligere har været tilfreds med 🌿

Plantetorvet.dk 💚

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais