Vi kan varmt anbefale at handle planter hos plantetorvet.dk Vi bestilte planterne i weekenden, som blev pakket mandag og leveret med fragtmand tirsdag - vi blev samtidig holdt løbende opdateret om s... Ver mais
A empresa respondeu
En efterhånden en sjældenhed som syntes at komme tilbage. Jeg har købt nogle småting online hos plantetorvet. Kort efter fik jeg en mail med ordre , oplysninger om forsendelse mv. alt var bar... Ver mais
A empresa respondeu
Stort udvalg i planter. Havde brug for hjælp til valg af planter til boligafdelingens haveplads samt beplantning af vores cykelhuse. Fik en super professionel, venlig og imødekommende hjælp fra gartne... Ver mais
A empresa respondeu
Plantetorvet.dk er Danmarks største online havecenter med mere end 10 års faglig erfaring. Vi har et stort og bredt udvalg af havetilbehør, planter, buske, blomster og træer fra udvalgte planteskoler. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder planter af højeste kvalitet til haven og derfor udvælger vi med omhu de bedste danske og udenlandske leverandører. Vores målsætning er at være danskernes foretrukne sted at handle plante- og havetilbehør.
Skovvadbrovej 1, 8920, Randers NV, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vi kan varmt anbefale at handle planter hos plantetorvet.dk
Vi bestilte planterne i weekenden, som blev pakket mandag og leveret med fragtmand tirsdag - vi blev samtidig holdt løbende opdateret om status på leveringen - det kan ikke gøres bedre. Derudover var det nogle meget flotte planter, der blev leveret.

Fine planter og hurtig levering - kun +++++++++++ herfra

Resposta da Plantetorvet.dk
En efterhånden en sjældenhed som syntes at komme tilbage.
Jeg har købt nogle småting online hos plantetorvet. Kort efter fik jeg en mail med ordre , oplysninger om forsendelse mv. alt var bare i orden. Man kunne ikke skrive en bemærkning så jeg sendte en mail til kundeservice om at jeg ikke kunne være hjemme og at de småting kunne gå postkassen. Få minutter efter fik jeg mail retur om at der var taget kontakt til fragtmanden. Desværre glemte fragtmanden opgaven. Noget slukøret skrev jeg til kundeservice om opgaven ikke var løst. Det gik ikke lang tid som kom der en mail retur. Fragtmanden levere i morgen og lad os vide med det samme hvis opgaven ikke blev løst.
I dag er det i morgen og det hele lå i postkassen.
Jeg har beskæftiget mig med kundeservice i over 30 år. Hvilken kundeservice som ser kunden som en vigtig partner.
En stor tak skal lyde herfra

Resposta da Plantetorvet.dk
Jeg bestilte planter for første og sidste gang. De fleste var ok, men rodsystemet var ikke noget at skrive hjem om. Jeg klagede over den dårligst udseende buskplante og fik svaret, at de åbenbart må have været udtørrede i løbet af vinteren, men at der ville vokse nye blade frem – jeg blev tilbudt et gavekort til samme værdi som planten til fremtidige køb hos dem, hvilket jeg naturligvis ikke har i sinde at gøre. En planteskole bør vide, at det at udsætte så unge planter for udtørring eller anden form for stress vil påvirke plantens generelle sundhed, modtagelighed for sygdomme, vækst osv.

Resposta da Plantetorvet.dk
Har den 25.12. 2025 bestilt to planter på plantetorvet, de er stadig ikke kommet, har kontaktet kundeservice 2 gange pr. Telefon opkald hvor der bliver lovet en masse ting og 3 gange mail men uden svar. Pengene er trukket fra kontoen. Så virkelig en ringe behandling.

Opdatering 22/1.
Vi har nu fået oplyst at firmaet er gået konkurs. Men de beholder deres webshop kørende. Men firmaet er gået konkurs. VIL KRAFTIGT ADVARE FOLK MOD AT HANDLE HOS DEM.
vi har stadig ikke hørt fra dem. Vi har netop talt med dem igen og de siger vi skal afvente bogholderi vender tilbage. Ja det er over en uge siden nu første gang vi fik det af vide.
Varerne er fine. Vi mangler dog fakturaer på flere ordrer. Nu har vi prøvet igennem 7 dage at få tilsendt en faktura. Hver gang får vi at vide” sagen er hos bogholderiet og de vender tilbage”
Utroligt det kan tage så lang tid at få en faktura. På deres hjemmeside skriver de man kan se fakturaer der. Men her skriver den at det ikke findes.

Resposta da Plantetorvet.dk
Bestilte afisning til beton d. 29/12 som de reklamerer med på deres forside. Ordren gik igennem. Men efter at have skrevet til kundeservice d. 9/1 og 19/1, så viser det sig at de (stadig) har juleferie. Jeg er kun blevet informeret om det ved at skrive til dem, og der står i øvrigt ikke hvornår den juleferie så skulle slutte.

Resposta da Plantetorvet.dk
Fantastisk oplevelse at handle her med vejledning og det hele 🍀

Resposta da Plantetorvet.dk
Bestilte 10 af de samme planter. Modtog 6 i fin stand og 4 som enhver kunde der selv valgte ALDRIG ville have købt, da de både så døde ude og desuden var halve af de andres størrelse.
Efter en længere korrespondance med Plantetorvets kundeservice, med div. (af)forklaringer, tilbød de en rabatkupon på 79 kr.. En løsning der ville betyde at jeg skulle købe flere planter hos dem og stadig bruge over 150 kroner MERE, for at komme i mål.
Oplevede på ingen måde at blive hverken hørt, respekteret eller imødekommet.
Det blev min første og sidste ordre hos dem.

Resposta da Plantetorvet.dk
Har 3 gange forsøgt at ændre leveringsdato for 200 bestilte træer. Hver gang jeg har talt med kundeservice har jeg fået lovning på at “de skal nok ringe” og “jeg giver dem besked” Medarbejderen spurgte om både mit navn og e-mail. Da jeg den sidste gang spurgte hvorfor han ikke bare slog mig op i systemet, forklarede han mig at det havde han ikke afgang til, da han var ekstern konsulent… dette forklarer også at “de” og “”dem” skulle kontakte mig. En kundeservicemedarbejder uden adgang til kundedata og dermed uden mulighed for at ændre ordre er så dumt et setup at det næppe kræver yderligere bemærkninger.

Resposta da Plantetorvet.dk
Fra start til slut, fik jeg rigtig god hjælp til bestilling af ca. 70 forskellige planter. Det var sidst på sæsonen og meget specifikke ønsker, men det hele blev fundet og sendt hurtigt, så det kunne komme i jorden i dag, inden det bliver alt for meget vinter. Pernille (Gartner) er meget serviceminded og bestemt den person, der gjorde at det hele lykkedes. Ingen problemer med levering og alt kom som bestilt

Resposta da Plantetorvet.dk
Kan varmt anbefale Plantetorvet, købte 40 hækplanter i foråret 2025, god hjemmeside fin levering med fragt, 4 planter sprang ikke ud
Reklamerede nu i efteråret, fik 10 planter leveret
god service !

Resposta da Plantetorvet.dk
Jeg har handlet hos Plantetorvet mange gange, og skulle denne gang have en japansk kirsebær. Der ankom et solidt, flot træ, professionelt pakket og bundet op. Som sædvanlig alt til 10 ud af 10. Kan anbefales

Resposta da Plantetorvet.dk
Jeg bestilte et træ på 180 cm, men der kom et på over 3m. De gider ikke reklamation så man skal skrive en mail så svare de efter 48 timer, send et billede, man kan ikke ringe de tager ikke telefonen der bliver bare lagt på, hold da op hvor elendigt. Har ellers handlet der meget, det er slut nu

Resposta da Plantetorvet.dk
Har lige købt kirsebærlauerbær planter.
1,5 døgn efter bestilling, fik vi leveret de flotteste planter 👏
God og gennemskuelig hjemmeside, hurtig service og flotte planter 👍 de bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Plantetorvet.dk
Hvis du forventer styr på tingene, så bestil ikke herfra! Spar dig selv for den tidsrøver det tager at få fat i firmaet.

Den bedste kundeservice.
Bedre kundeservice skal man lede længe efter. Kan varmt anbefale Plantetorvet.
Var meget hjælpsom med at sikre hurtig levering.

Meget skuffende kundeservice!
Jeg har bestilt sedum måtter til levering i dag 10/10-25 ved adressen i vores sommerhus.
Da vi ankommer til sommerhus her til aften er der ingen varer leveret som aftalt og heller ingen besked om at varer er forsinket.
Vi kan ikke komme i kontakt med firmaet før mandag kl 9.

Resposta da Plantetorvet.dk
Jeg ringede til kundeservise, da jeg var i tvivl om de kunne levere varen til tiden med fragtmand, selvom det var tæt på og det lovede de. En hel igennem super samtale og endda levering før tid. Stort Tak.
Mvh Jan Bille

Resposta da Plantetorvet.dk
Jeg har handlet planter fra Plantetorvet i over syv år og har tidligere været meget tilfreds. Kvaliteten var høj, leveringen var hurtig, og det hele fungerede nemt og problemfrit.
Desværre har oplevelsen ændret sig markant de sidste par år. Kvaliteten af planterne svinger voldsomt – nogle ser fine ud, mens andre ankommer halvvissende eller med skader. (Min sidste ordre 683877 er en perfekt eksempel). Det er simpelthen ikke godt nok, især når priserne samtidig er steget markant.
Leveringsomkostningerne er efterhånden blevet urimeligt høje, og den nye hjemmeside gør ikke situationen bedre. Den er langt fra brugervenlig: tung at navigere i, uoverskuelig og æstetisk set et klart tilbageskridt fra den gamle version. Det virker, som om der ikke har været fokus på kundernes oplevelse.
Jeg har været en trofast kunde i mange år, men nu ser jeg mig desværre om efter alternativer – og heldigvis er der kommet flere gode muligheder på markedet. Når både kvaliteten og leveringsomkostningerne går den forkerte vej, mister man tilliden.
Kort sagt: En tidligere fremragende webshop, der har mistet grebet om både kvalitet, pris og kundeservice.

Resposta da Plantetorvet.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.