Fantastische ervaring met Grietje als fotograaf voor mijn zakelijke foto's! Het eindresultaat is super, ze is heel fijn in de omgang en ze schakelt ontzettend snel. Ik ben erg tevreden en raad haar ze... Ver mais
Er werd uitgebreid tijd genomen om allerlei foto's te maken van ons gezin. Er werd geluisterd naar onze wensen, maar de fotograaf gaf ook goede tips.
Bij FotoGrietje kun je terecht voor portretfotografie; van kinderfotografie tot bedrijfsfotografie. Ik houd van lichte, kleurrijke foto's en ik ga in mijn werk voor echtheid, dynamiek en emoties. Mijn bedrijf bevindt zich in Deventer en Haarlem. Ik werk door heel Nederland. Wie weet tot ziens!
Zutphenseweg, 55, 7418 AH, Deventer, Holanda
Sem histórico de convites para avaliação
Erg goede ervaring met Grietje. Met als resultaat boven verwachting goede foto's: en niet 1 foto, maar velen. En dat terwijl ik over het algemeen niet zo ontspannen op foto's sta, of vaak met ogen dicht. Grietje wist me met haar vriendelijkheid op mn gemak te stellen, met als resultaat spontane levendige (portret) foto's .Die ze daarna ook nog geheel naar wens en ruimhartig bewerkte.

Resposta da FotoGrietje
Fantastische ervaring met Grietje als fotograaf voor mijn zakelijke foto's! Het eindresultaat is super, ze is heel fijn in de omgang en ze schakelt ontzettend snel. Ik ben erg tevreden en raad haar zeker aan!

Resposta da FotoGrietje
Portretfoto’s laten maken door Grietje, met name zakelijk. Ik vond het vooraf best spannend, maar was snel op mijn gemak door Grietje. Grietje geeft duidelijke instructies, heeft veel suggesties voor omgeving en poses en het resultaat is heel leuk geworden! Prachtig met het licht kunnen werken waardoor de foto’s net dat beetje extra hebben gekregen. Ik beveel Grietje van harte aan!

Resposta da FotoGrietje
Aanrader! Direct fijn contact via e-mail. Shoot op een van de mooiste plekken in Deventer. Gezellig en ontspannen. Heel vlot in het toesturen van de foto's. Tijdens de shoot ook laten zien, heel fijn. Heel blij met het resultaat. Ik ga dit zeker nog een keer doen bij Grietje.

Resposta da FotoGrietje
Ik had geen foto´s van mezelf waar ik ontspannen en authentiek op sta. Een uurtje met Grietje heerlijk ontspannen door Deventer gelopen en nu heb ik ze wel. Dank.

Resposta da FotoGrietje
Na een hele tijd nadenken, toch besloten om een zwangerschapsshoot te doen. Dit was met 34 weken en het liefst wilden we de shoot op een kort termijn doen. Met deze vraag kwamen we bij Grietje en zij kon al heel snel een week later afspreken. De communicatie was snel, de locatie prachtig en we genieten nu enorm van een heel stel mooie foto's! Tijdens de shoot voelden we ons allebei erg op ons gemak. Zijn super blij dat we de shoot hebben gedaan en zouden iedereen willen aanraden!!

Resposta da FotoGrietje
Ik had direct een klik met Grietje. Ik vond de "vibe" van haar site en haar portfolio prachtig. We zijn samen een ochtend door Deventer gewandeld en ze heeft mij echt "gezien". Ik ben hartstikke blij met de foto's en ik hoop in de toekomst nog een keer met haar te mogen samenwerken.

Resposta da FotoGrietje
Vanwege een persoonlijk nieuwe start heeft Grietje passende profiel/portretfoto’s gemaakt. De shoot verliep heel ontspannen en de tijd vloog voorbij. De foto’s waren al mooi, maar ze werden na de natuurlijke bewerking nóg mooier! Ik ben heel blij met het resultaat en zou Grietje dus zeker aanbevelen. Nogmaals dank Grietje en wie weet tot de volgende keer!

Resposta da FotoGrietje
Wij hebben een zwangerschapsshoot met ons gezin geboekt bij Grietje. Dit heeft geresulteerd in prachtige foto's! We raden Grietje zeker aan omdat ze erg geduldig is en prettig in de omgang. Ook heeft ze leuke creatieve ideeën.

Resposta da FotoGrietje
Een steenkoude ochtend, maar dankzij Grietje met precies de goede warme sfeer, waarin ontspanning het wint van ongemak. Enthousiaste en behulpzame communicatie, ook voor- en achteraf. Van harte aanbevolen!

Resposta da FotoGrietje
Heerlijk ontspannen en gezellige fotoshoot gehad met Grietje, en dat is terug te zien op de foto's. Heel blij met het resultaat! De communicatie was zowel voor, tijdens als na de shoot heel prettig en duidelijk. Absoluut een aanrader!

Resposta da FotoGrietje
Zelf vind ik het in mijn werk als uitvaartbegeleidster belangrijk dat het contact natuurlijk verloopt. Grietje voelde dit feilloos aan wat het maken van de foto's ongedwongen maakte. Het maken van afspraken met haar en het verder contact was prettig en werkte efficiënt.

Resposta da FotoGrietje
Erg tevreden over het resultaat, daar gaat het toch om :-). Verder plezierig in het contact, goede ideeën en snel terugkoppeling met de foto's. Een echte vakvrouw aan het werk!

Resposta da FotoGrietje
Hele fijne persoonlijkheid en een super fotograaf. 👍🏻

Resposta da FotoGrietje
Het was een hele leuke fotoshoot met Grietje in Deventer. Het is een spontane en gezellige vrouw waarbij wij ons snel op ons gemak voelde. Hierdoor zijn er echt een aantal hele leuke foto's uitgekomen. Ook ben ik zeer goed te spreken over het contact naderhand met Grietje over de bewerking van de foto's. Echt een aanrader!!

Resposta da FotoGrietje
Een fotoshoot voor mijn verjaardag gekregen. Wat rondgekeken op internet en daar kwam ik Grietje Mesman tegen. Haar gebeld en ik had meteen het gevoel dat dat een goede keus was. De fotoshoot was ontspannen en gezellig, de foto's zijn prachtig geworden. En alles in ongedwongen sfeer en overleg.
Dank je wel Grietje!

Resposta da FotoGrietje
Grietje verstaat haar vak, denkt mee en weet je op je gemak te stellen!. Ik ben erg blij met de professionele en mooie foto's voor mijn website. Tot een volgende keer!
Petra

Resposta da FotoGrietje
Voor nieuwe portretfoto's kreeg is een aanbeveling om Grietje te bellen. Dat eerste gesprek was al direct een goede ervaring. Onderzoekend, rustig en helder over het feit dat eigenlijk niemand graag op de foto gaat.
De sessie zelf vond ik ongemakkelijk en ontspannen tegelijk. Die ontspanning kwam door de rust, duidelijke aanwijzigingen en humor van Grietje. De kijkjes op de camera tussendoor helpen ook. Je ziet dat het goed komt!
Dank je wel, Grietje. Ik weet wel wie ik de volgende keer bel :-)

Resposta da FotoGrietje
Heel blij met mijn foto's voor mijn website en social media. Met het net starten van mijn bedrijf, wilde ik graag passende foto's. Buiten in de bossen. Waar ik normaal zelf achter de camera sta was het even wennen andersom. Maar met Grietje was het heel ontspannen en met mooi resultaat!

Resposta da FotoGrietje
Heel hartelijk bedankt voor de prachtige, sprekende foto's!!! Ik geniet enorm van het fotoalbum!!
Het was een heel gezellige middag met een relaxte sfeer.

Resposta da FotoGrietje
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.