I’ve never experienced so fast delivery before with bike companies. Really easy tracking as well. No complaints at all. Took under 2 days to get my package. I truly recommend Grip4Days when it comes t... Ver mais
Super fast delivery from Stockholm. Of course Postnord does infleunce this but supplier operates quickly with little delay. Bought from them many times if you want something special component wise.
Var osäker då jag aldrig hört talas om butiken samt att jag ej hittade telefon nr att ringa till dom på. Letade även på allabolag efter info. Men trots att jag inte hittade något så valde jag att chan... Ver mais
We are an online store wholeheartedly dedicated to gravity cycling, Enduro, Dirt Jump, Downhill, Freeride and Slopestyle. We offer high-quality MTB products, such as tires, pedals, grips, wear parts, and accessories – all at competitive prices. Our mission is to provide you with a user-friendly website, fast delivery on stocked items, and top-notch customer service.
Byängsgränd 14, 3tr, 120 40, Årsta, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Grip4days
Beställer innan 14, får det dagen efter på mindre än 24h. Inget att klaga på.

Mycket bra service. Paketet kom dagen efter beställning. Bra priser

Resposta da Grip4days
Alltså helt seriöst jag måste verkligen ge Grip4days högsta betyg av flera anledningar. Dom svarar på mail frågor omgående. Dom gör allt i sin makt för att hjälpa mig som kund så jag ska få hem beställda varor snabbast möjligt. Beställde en cykel del sent en onsdag kväll och fick hem delen fredag klockan 11:00. Dom är så otroligt hjälpsamma. Grip4day har otroligt mycket bra och coola cykel tillbehör i super fina färger.
Grip4day är familjens favorit butik på nätet. Kan rekommendera dom med högsta betyg.
Gå in på Grip4days hemsida och bli lika förtrollad på deras utbud som vi har blivit. Bästa kvalitet på det dom säljer och bästa servicen.
Tack till er på Grip4days för en otrolig bra service.

Resposta da Grip4days
Extremt bra service! Fick lagt till i samma frakt och blixtsnabb leverans! 10 stjärnor av 5 möjliga! Bra pris på gummit dessutom!

Resposta da Grip4days
Artikeln (Burgtec Ride High 50) som jag sökte fanns i lager och levererades snabbt och smidigt. Mycket nöjd med köpet.

Resposta da Grip4days
Bra butik med superöverkomliga priser. Stort utbud av högkvalitativa delar.

Resposta da Grip4days
Riktigt snabb leverans och kundservicen är på topp, supersnabbt svar och bra service. Produkten var dessutom jättebra!

Resposta da Grip4days
En utmärkt bemötande/råd, bra priser och snabb leverans👍
Charles Gbg

Resposta da Grip4days
Grymma . Snabb leverans och bra pris. Kommer handla här igen när det behövs prylar som inte heller finns överallt.