Först och främst fick jag ett väldigt professionellt bemötande vid orderläggning och även lite rabatt. Kvaliten på både räcke och glas har varit kanon. Tyvärr gick två glas sönder under installationen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Räckesbutiken har en bra site där man kan skräddasy sitt räcke/ledstång. Jag köpte en ledstång och alla delar var med vid leverans och Dessutom viktiga verktyg som borr, gängtapp mm som man normalt i... Ver mais
Efter en tids väntan i telefon för lite frågor, kom jag fram och fick fin hjälp och svar. Beställde på webben fick leveransdatum som stämde exakt på dagen med leveransen. Lite medioker bruksanvisning... Ver mais
HEJ, Allt har fungerat bra. Den enda och faktiskt besvärliga detaljen är att fästen inte är anpassade för trästolp. Fästenas sida mot stolpen bör göras med hel botten, alternativt en komplettering b... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de corrimões
- Fabricante de cristais
- Empresa de remodelações
- Loja de equipamento de segurança
Räckesbutiken säljer måttanpassade glasräcken och ledstänger på nätet. Det är enkelt att beställa, och du ser priset direkt när du fyllt i dina mått i designverktyget. Allt ingår - även frakten! Har du några frågor är det bara att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst. Varmt välkommen!
Informações de contacto
Åkerslundsgatan 10, 262 73, Ängelholm, Suécia
- 0431-371060
- info@rackesbutiken.se
- www.rackesbutiken.se
5 stjärnor!
Smidig sida för beställning, snabb leverans, snyggt förpackat med bra instruktioner och till sist bra kvalitet. Supernöjd

Resposta da Räckesbutiken.se

Resposta da Räckesbutiken.se
Allt fungerade som förväntat
laverans ända hem
Fungerade mycket bra
Fungerade mycket bra, från första kontakt, uppritning, måttjusteringar, beställning, leverans, förpackning, egen montering, funktion o utseende.
Vi är mycket nöjda.
Transport funkade bra
Transport funkade bra. Ser dock en liten bubbla skada på ena glaset. Jag ska eventuellt beställa ytterligare två glas till hösten. Ska ringa om detta.
Perfekt leverans
Korta tider för att få offerter samt materialet till arbetsplatsen.
Supernöjd med helheten
Leverans enligt beställning, allt stämde med mått etc. Mycket bra instruktioner för installation.
Imponerande packning
Blev så imponerad av hur väl räcket var packat. Alla delar var märkta. Väldigt bra kvalité. Vi är så nöjda, kan verkligen rekommendera detta företag.
Betyg 5+
Enkelt även för en lekman
Det var ganska lätt att förstå hur man skulle få ihop allt fast man saknade erfarenhet! Mycket bra!
Lätt att beställa och montera
Lätt att beställa och montera. Kommer beställa fler gånger om kunder vill ha räcken.
Tydlig hemsida
Tydlig hemsida, uppföljning via mail, perfekt leverans, exakt enligt önskemål.
Väldigt snabb och bra service på alla…
Väldigt snabb och bra service på alla punkter.
Nöjd!
Trevlig, hjälpsam och kunnig personal. Leverans inom utlovad leveranstid. Produkt som lever upp till förväntningarna.
Vi hade strul med leverans från…
Vi hade strul med leverans från Schenker men vi fick utmärkt support från Räckesbutiken (Christian Pettersson) som löste det hela åt oss.
Snabb och proffsig/kompetent kontakt…
Snabb och proffsig/kompetent kontakt med ett vänligt bemötande av och hjälp på vägen
Bra service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.