Ifall jag i framtiden behöver använda mig av Gripentrade. Så gör jag gärna det. Inga problem med köp. Vid frågor kom svaret mycket kort därefter. Jag hade lite dröjsmål med leveransen, men det är ju å... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I ordered duotts c29 with hydraulic brake system.though the delivery was bit late but that wasn’t grippen’s fault it was UPS’s fault. I had conversation with grippen team they escalated the delivery... Ver mais
Mycket nöjd med snabba responsen från Gripen när PostNord strulade med min leverans. Även mycket nöjd med ADO Air 20 Pro efter några mil. Var lite orolig att man skulle behöva trampa väldigt fort med... Ver mais
Får defekt elcykel där det inte går att fästa sadel och styre och Gripen Trade hjälper inte till. Vrider mutter max med rörtång på sadeln och det diffar ändå massor. I beskrivningen ska det rä... Ver mais
Informações sobre a empresa
GripenTrade - Bra kvalite till bra pris...
Informações de contacto
Mölledalsgatan 232, 21240, Malmö, Suécia
- 0702851304
- info@gripentrade.se
- gripentrade.se
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jätte bra
Jätte bra. Beställde en elcykel där ifrån för ungifär 7 tusen allt var bra med den det stog att den skulle köra 25km/h men den körde 23 men det kan ju bero på vikt. Du kan lita på gripen trade.
Jag beställde en rv700 elcykel för 20k
Jag beställde en rv700 elcykel för 20k. Jag har bara varit ut 5km ikväll men jag är grymt nöjd, kvaliten kan ju visa något annat efter några mil men ett grymt bra första intryck!
Lite leveransfunderingar men inget man kan belasta gripen för.
Jag är glad att jag kunde betala 20k för en sån här grym elcykel som säkert skulle kostat dubbelt upp i Sverige.
Poor Service Poor Quilty The company…
Poor Service Poor Quilty The company never picks up the phone when you call. Horrible store; I will never buy from them again and will advise others to avoid them as well. Buy from a more expensive store with superior customer service.

Resposta da Gripentrade
Rekommenderar GripenTrade
Fick personlig kontakt med Rickard som har hjälpt mig i valet av köp vid en Elscooter! Trevlig, engagerad, mån om att man får rätt information och rätt förväntningar inför köp. Går även att läsa sig till vad man kan förvänta sig inför köp på hemsidan och hur han är som företagare! Mycket uppskattad och jag ser fram emot min nya elspark! Rekommenderar varmt att köpa genom Gripentrade :)
God serviceinriktad personal.
Bra och snabb service! Väldigt hjälpsamma.
Svårt att få tag på dem på telefon dock men på mejl så svarar de och är villiga att hjälpa till med de frågor man har.
Jag handlade två El cyklar nyligen
Jag handlade två El cyklar nyligen, och är verkligen mycket nöjd med båda cyklarna, en bra mail service, som hjälpte mig med information tills cyklarna var i min ägo. Tyvärr har vädret inte varit på min sida, så själva provturen får bli senare. Jag kan rekommendera Gripentrade,
Jag hoppas mitt omdöme inte behöver förändras efter provturen. ; )
Kjapp og hyggelig service …
Kjapp og hyggelig service fra Gripentrade via epost og deres nettside for bestilling.
Anbefales!
Beställde en elcykel ifrån Gripen…
Beställde en elcykel ifrån Gripen Trade, stod leveranstid 5-7 arbetsdagar. Efter 7 dagar landade lådan på jobbet dit leveransen var beställd, en liten reva i kartongen men godset helt oskadat.
Rekommenderar detta företag starkt! Supernöjd!
Riktigt nöjd mitt köp och det bemötande…
Riktigt nöjd mitt köp och det bemötande jag fick av GripenTrade. Kontaktade dem en helg och hade lite frågor innan jag gjorde min beställning. Fick svar nästan omgående. De verkar ha kunnig och erfaren support.
bought a scooter for 12000sek then…
bought a scooter for 12000sek then after a month arrived to me when i start using that scooter was broken. and I called this company over 25 times and they never returned my calls, so I wrote a letter saying that the scooter they sent me was broken the first week I got it; he asked for a video, so I sent it to him; and so on, and the company made excuses for not taking it. But, in any case, I will say that this company is a sham; please do not buy from them because you will face this problem, which will irritate you greatly.

Resposta da Gripentrade
Väldigt nöjd med kundservice och…
Väldigt nöjd med kundservice och produkt. Inte helt nöjd med batteriets prestanda eller räckvidden man får med elcykeln, men ”man får var man betalar för” och i det här fallet så får man mycket för pengarna.
Kan absolut tänka mig att handla igen.
Absolut den bästa service jag haft på…
Absolut den bästa service jag haft på länge. Snabb leverans samt att dem hjälpte mig med att byta adress då jag råkade skriva fel vid bokningen av min vara.
Rekommenderar starkt
Är det värt att jag köper en scooter…
Är det värt att jag köper en scooter för nästan 5000kr? Är hemsidan säker ???
Tyvärr tog min leverans ca 2 månader…
Tyvärr tog min leverans ca 2 månader ifrån beställning. Men det var inte gripentrades fel direkt. Snabb på att svara på mail och väldigt hjälpsam! Om man bortser ifrån leveranstiden så är jag väldigt nöjd och skulle handla härifrån igen.
Fantastiska priser och ännu bättre…
Fantastiska priser och ännu bättre service!
Beställde en Kugoo-G Booster från Gripentrade och den kom snabbt och smidigt. Småfel från fabrik som löstes snabbt av personalen och i övrigt var de mycket trevliga! Har rekommenderat till vänner som funderar på att skaffa elscooter och rekommenderar starkt till alla som är ute efter kvalitativa elscootrar för oslagbara priser!
Allt fungerade jätte bra med beställa…
Allt fungerade jätte bra med beställa av gripentrade och elcykeln var mycket bra.
Bara postnord som inte var bra med hur dom skötte leveransen.
Red magic 7 - klockrent!
Testade denna lilla, och för mig nya nätbutik genom att skicka ett mejl och fråga om leveranstid på en ny Red Magic lur. Han svarade snabbt att jag kunde få den inom 7 dagar. 3 dar senare var den hemma. Telefonen är den snabbaste på marknaden och den kostade under 10000! Väldigt nöjd.
Väldigt bra och proffsigt
GripenTrade
I received a quick response, advice on the product, and confirmation of product quality. The goods were delivered quickly. Many thanks to the owner of the company!
Bästa små handlarn på nätet
Denna handlaren har klartgjort att det är lättare att nå honom på mail istället för på telefonen.
Vilket stämmer. Han svarar fort på mailen också dessutom. Sedan gör han det alla dagar, hela veckan året om. Även röda dagar.
Jag hörde av mig på en lördag. Hade mailkontakt med honom ända till måndagen. Han besvarade ALLA mina frågor och dessutom lite till.
Hjälpsam in i minsta detalj. Dessutom följer han lagar och förordningar på det han säljer.
Eftersom att det är ett litet företag så hyr han lager i ett 3 parts logistik lager (tror jag, jag har jobbat på ett sådant själv). Där han hyr lagerplatser och lagerpersonal. Detta lagret ligger i Polen. Är man otålig så får man ta och skaffa sig det, för priserna slår alla andra handlarnas priser. Medans leveranstiden kan vara lite längre. Min E-Cykel var 700kronor billigare hos Gripen Trade än någon annanstans, och den var helt ny.
Så då kan man gott vänta lite längre på leveransen eller beställa i god tid. Priset överväger den lite längre leveranstiden med råge.
Polen har dessutom bra lager och transportverksamhet. Jag har aldrig haft problem med varor som kommer därifrån.
Sedan om man får problem med Gripen Trade så har man inte försökt kontakta handlaren ens på mail för man får svar väldigt fort. Han vill lösa eventuella problem. Försök kontakta honom FÖRST via mail, sedan kan ni klaga på handlaren i era omdömen om han inte sköter sina åtaganden.
Vilket han vill, för som sagt jag hade mail kontakt med honom en hel helg, och hans svarade på varenda mail, med adekvata svar som rörde mina frågor.
Så min produkt kom efter ca 5-6 arbetsdagar, paketeringen av E-Cykeln var så felfri att INGET kunde repas eller gå sönder. Transporten från Polen var felfri. Trotts att han inte har hemleverans så levererade posten den hem till mig, för den var för skrymmande (stor) för ombud. Detta var en mycket liten E-Cykel, den minsta. DYU D3F.
Eftersom jag inte har kompisar eller familj, så är detta omdömet mitt sätt att rekommendera Gripen Trade och Rickard. Detta var mitt första köp, och om jag någon gång behöver något från honom så kommer det bli mera inköp.
Billigare priser på produkter och bra kundtjänst (via mail) som är han själv, finner du på väldigt få ställen över hela internet.
Detta från en MYCKET van internet köpare, och en MYCKET erfaren lager och terminalarbetare och truckförare. Som både arbetat för kundtjänster på olika terminaler/lager och som haft att göra med kundtjänster som kund sedan mitten på 90-talet.
Maila honom så ska du se att du kommer bli nöjd med 95% säkerhet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.